©pinavé prádlo&Slavní mistři vychovávají žáky vysoké úro

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Sanshi9 » úte 19. čer, 2007 9:19

[4) Co dokazuje to, že někdo neco cítí? Takovéhle seance předvádí kde kdo, nehledě na to, že jsem viděl (hlavně) ve vnitřních stylech spoustu lemplů, který si mysleli že cítí jak jim proudí qi a bůhví co ještě.

Udivujou mě názory chytráků, který na rozdíl třeba od Pavely nebo Mira nikdy v číně nebyli, neumějí ani čínsky, ale jsou experti na číňany :roll:

Netvrdím, že SDL bojové dovednosti nemůžou být dobré, ale stojí za to nechat se kvůli nim zahrnout hromadou BULLSHITŮ??? :x[/quote]

hromadou bullshitu?? mna len udivuje že ste toho človeka ani nevideli a viete že je vyrobca bullshitou.. každý jeden príspevok, ktorý sa uverejni na akejkolvek diskusii sa dá napadnút vcelku úspešne..
ale stačí sa pozrieť ako ten ktorý človek cvičí ako vie bojovať a potom všetky diskusné príspevky sú smiešne. (ono sú smiešne už teraz, a to vie každý kto pozná uroven SDL ) sme predsa na stránke www.bojovaumeni.cz.... :-))... ozaj som zvedavý na úroven napr.Pavelu - ale nie diskúsnú, ale úroven jeho bojového umenia...aspon ako cvičí zostavu...
Sanshi9
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod luen » úte 19. čer, 2007 9:27

Sanshi9 píše:hromadou bullshitu?? mna len udivuje že ste toho človeka ani nevideli a viete že je vyrobca bullshitou.. každý jeden príspevok, ktorý sa uverejni na akejkolvek diskusii sa dá napadnút vcelku úspešne..
ale stačí sa pozrieť ako ten ktorý človek cvičí ako vie bojovať a potom všetky diskusné príspevky sú smiešne. (ono sú smiešne už teraz, a to vie každý kto pozná uroven SDL ) sme predsa na stránke www.bojovaumeni.cz.... :-))... ozaj som zvedavý na úroven napr.Pavelu - ale nie diskúsnú, ale úroven jeho bojového umenia...aspon ako cvičí zostavu...

Dve veci:

1) Videls nekdy Hitlera? Ja ne a i tak si myslim, ze to byl magor! To jsem ale troufalej, co? Nejde preci o to znat nekoho osobne ... pak by to taky mohlo byt tak, ze ho znas malo ... atd ... atd ... Abys poznal bullshit nemusis znat jeho tvurce osobne :wink:

2) Nauc se trochu to citovani ... hrozne spatne se clovek orientuje v tom co citujes a co je tvuj vytvor ... neni to tezke ... rozhodne jednodussi nez rozeznat realitu od eskamoterskych kousku ruznych vykuku :wink:

Jinak myslim, ze tohle "dohadovani" nema smysl ... s kazdym dalsim prispevkem jen ukazujes na to jak je ti tema BU/BS na hony vzdalene a tve info jsou spise zabavneho charakteru :!:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: -

Příspěvekod amadeus » úte 19. čer, 2007 10:13

Lituj deti v Indiii ... kazdou minutu zemre jedno hladem :!:

Ano ziju v dnesni dobe :wink: a ty :?: Ja nenapsal, ze bude dobrym otcem, ale je otcem... Jaky budes otec zalezi na tobe a okolnostech, ale stavas se otcem od chvile kdy mas nejake sve potomky :!: Nic vic, nic min :!: Jestli to neni dost jasne, tak se na to informuj v nejake predmanzelske poradne :wink:[/quote]

Jediné, co umíš, je být drzý a sprostý..
amadeus
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod sam-soi » úte 19. čer, 2007 10:27

amadeus píše: zkraceno...

Jediné, co umíš, je být drzý a sprostý..

ROFL .... :lol: :lol: :roll:

no comment ...

4 luen to nemá cenu mu cokoli říkat ... neumí odpovědět na žádnou přímou otázku, ale umí vynášet bezvadný soudy ... viz. marty o stranu vpřed.

totální ztráta času ...
sam-soi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Dong_wu » úte 19. čer, 2007 10:28

Sanshi9 píše:hromadou bullshitu?? mna len udivuje že ste toho človeka ani nevideli a viete že je vyrobca bullshitou.. každý jeden príspevok, ktorý sa uverejni na akejkolvek diskusii sa dá napadnút vcelku úspešne..

Nikde jsem nezpochybnil SDL bojove dovednosti, protoze jsem ho nevidel cvicit! :?
Ani nezpochybnuju jeho lecitelske vysledky :arrow: sugesce opravdu je mocny nastroj
Co jsem zpochybnil je vase dusevni zdravi, kdyz verite na jeho zazracny qi gong :!: :idea:
A opravneni Shi De Longa pouzivat SHI pred jmenem De Long (Lon).
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » úte 19. čer, 2007 10:40

nextslave píše:
TongPa píše:
nextslave píše:...Všem chci říci, že SDL je skvělým bojovníkem, jakému není širokodaleko rovno...

Chtěl bych se k tomu zeptat, jak jsi k tomuto názoru dospěl. Viděl jsi SDL při nějakém plnokontaktním sparringu s někým trochu na úrovni a nebo jen izolovaně předváděl nějaké techniky? Máš ty sám zkušenosti s plnokontaktním sparringem?

Tong Pa!
Nezvolil jsem nejlepší slova. Je to můj názor. Měla vyjádřit můj respekt. Nebudu ho před někým obhajovat. Jediné, co mohu říct - pokud něco umíš, jdi za ním a popros ho o tak plnokontaktní duel, jak si jen troufáš. Je mu 54, tak by to přece nemělo být těžké....
Nevěřím, že tě odmítne....

Pardon, ale neodpověděl jsi mi vůbec na nic z toho, na co jsem se tě ptal. Tedy - jestli jsi viděl SDL při nějakém plnokontaktním sparringu a jestli ty sám máš s plnokontaktním sparringem nějaké zkušenosti. Ptal jsem se tak proto, abych odhadl, jestli patříš k nekritickým obdivovatelům - amatérům SDL a nebo je tvůj názor podložen sparringovýma zkušenostma z BU. Podle toho, jak ses odpovědi na toto téma "elegantně" vyhnul, to bude asi ten první případ... Místo toho mi nabízíš, abych to s SDL zkusil sám... Bububu! 8O Mám za sebou i pár sparringů s těžkýma váhama, které mají na kontě nějaký ten titul z mistrovství ČR či dokonce světa. I když by pro mě mohl být sparring s SDL zajímavý, protože mé zkušenosti s "čínským" pojetím boje jsou minimální, harcovat se kvůli tomu někam xxx km fakt nehodlám... :? Až budu mít čas a náladu, zkusím se na okouknutí "čínského" pojetí raději domluvit s klukama z pražského WCH, se kterýma si mimo sparringu můžu na toto téma i pokecat česky .

SDL se často odvolává na policisty... :lol: Už jsem ve své minulosti viděl pár zozzářených obličejů příslušníků PČR, AČR a jiných složek, které okouzlil nějaký rádobyefektní shit... Být příslušníkem ozbrojených složek neznamená, že jsem zároveň expertem na BU! A pokud někdo věří na pohádky, co se dá dělat. Jen jestli tady pak nejde místo o SDL o LSD... :roll:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod irzounek » úte 19. čer, 2007 10:53

aby sme si mohli knižky navzájom porovnať.

:lol: :lol: :lol: :lol:

ÁNO, dúfam že zhromaždujem veľa peňazí, pretože niektorí inteligentní ľudia zo Slovenska s otvorenou mysľou ma podporujú, aby som vybudoval „Výskumný inštitút - Shi DeLon“ v najchudobnejšej časti Slovenska.

Slovensko je levnejsi na ruzny cachry machry co??? taky si tam clovek muze ledacos dovolit, zejo ??? lidi jsou tam duverivy, co, ze to tam je parada ?

Takže bohatí ľudia ako Vy a pán Frost by sa k nám mohli pridať a urobit niečo konštruktívne, miesto toho byť iba patetický. Celý projekt nie pre starého človeka ako som ja, ale pre celú budúcu generáciu.

zapoj svuj qigong a uvedom si, ze treba Miro do tehle skupiny urcite nezapada, bohaty mnisi si myslim zijou hlavne trebaaaas - v anglii, co rikas??? A vubec - proc by mel rozumny clovek podporovat nejake sektarske uskupeni???!!!

Som plne kvalifikovaný Henanskou provinčnou budhistickou asociáciou aj ©aolinským kláštorom, že som šaolinský mních.

jo, tak to ses pravej, to je fakt... gratuluji :-)

Čo je na tom zlé? Ja sa už nepotrebujem ďalej obhajovať niekomu, kto nie je Číňan a dokonca ani nemá šaolinský preukaz.

tak se o to tak nesnaz, vypada to na presny opak.

Hovorte si čo chcete, pretože ľudia, ktorí mi veria aj naďalej u mňa trénujú a stále potrebujú moju pomoc, liečením pomocou šaolinského čchi-kungu.

potrebujou stale Tvoji pomoc???!!! Ty si nejak veris...

Som PhD fellow in research (odborný asistent vo výskume) v angličtine je to isté ako (študent) na ShanDong univerzite v Číne. Mal by som sám seba nazývať Dr. Leung YK, keď ukončím svoju doktorantskú prácu v roku 2010.

:roll:
mám pred sebou napísať ďalších 150 000 slov v rámci svojej dizertačnej práce. Čakajú ma napísať 3 ďalšie knihy pre vydavateľa a dva scenáre k dokumentárnym filmom.....

Mimochodom koncom tohto roka budem v ©aolinskom kláštore ohľadom natáčania dokumentárneho filmu,

Nakoniec vám obom ešte raz veľmi pekne ďakujem za úžasnú publicitu, pretože už viac ako 12 000 ľudí počulo o skromnom šaolinskom mníchovi Shi DeLon.

Shi DeLon
PhD, research fellow (odborný asistent) vo výskume na ShanDong univerzite v Číne
31. generácia šaolinských laických mníchov (warrior monk=mních bojovník, pokiaľ to ľudia u vás preferujú viac)
12. generácia Chen JiaGou TaiJi Quan

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to je fajn, ze jsou ty pravi saoliiini tak nad veci, ze je hned tak nic nevyvede z miry a hlavne, ze jsou tak skromni :lol:

PS - podobny CIRKUS je mozny zazit na "kazde druhe pouti" pripadne kazani americkych "kazatelu" apod. varietnich umelcu. A ono muze opravdu dojit ke kratkodobemu zlepseni nejakych problemu (no neni to super kdyz se seance mohou/musi po urcite dobe opakovat? to je jak u zubare - kdyz jdu pryc, vzdycky vim, ze se budu muset vratit, a zubar to vi taky, proto se vzdycky tak chechta, kdyz vi, ze "stale potrebuji JEHO pomoc" :lol:).

Nekdo se zacne smat, nekdo jiny vybere sporitelni knizku a venuje obsah na nejaky institut. Kazdy voli podle svych moznosti chapani. :-) Kdo byl poslednich 12 minulych zivotu stridave "motykou v rukou zemedelce z Papui Nove Guinee" a stridave "kamenem do ktereho ta motyka neustale narazela", tak to bude jasny posun v jeho duchovni praxi :-), misto narazu hlazeni... nejspis to bude trest - to aby mohl do budoucna lepe rozlisovat :lol: , kyselina sirova taky tece, ale umej si s ni oblicej jako vodou :-)... :lol:
Naposledy upravil irzounek dne úte 19. čer, 2007 13:03, celkově upraveno 1
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod madmax » úte 19. čer, 2007 10:59

amadeus píše:Jediné, co umíš, je být drzý a sprostý..

Nikdy jsem nepochopil, co to vlastne znamena byt "drzy". To slovo na me obvykle pouzivali ucitele na zakladce, kdyz jsem se opovazil mit vlastni nazor, ktery nekorespondoval s tim, co si mysleli oni. Mam takovy pocit, ze to pouzivas ve stejnem smyslu. Nejsi nahodou ucitel?
Jinak jsem si nevsiml, ze by Luen byl nejak zvlast sprosty. Spis bych to ohodnotil jako "co na srdci, to na jazyku". To prirovnani s otcem bylo velice jednoduche a velice presne a nechapu, co ti na tom neni jasne.
To, ze jsi se jeste porad nenaucil pouzivat citovani (quote) samozrejme neco vypovida o tve inteligenci a o tom, jestli ma diskuze s tebou vubec smysl.
madmax
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » úte 19. čer, 2007 11:16

amadeus píše:Jediné, co umíš, je být drzý a sprostý..

Bud rad, ze si ani v nejhorsim snu nedovedes predstavit co tato slova znamenaji :lol: :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » úte 19. čer, 2007 12:02

Sanshi9 píše:[4) Co dokazuje to, že někdo neco cítí? Takovéhle seance předvádí kde kdo, nehledě na to, že jsem viděl (hlavně) ve vnitřních stylech spoustu lemplů, který si mysleli že cítí jak jim proudí qi a bůhví co ještě.

Udivujou mě názory chytráků, který na rozdíl třeba od Pavely nebo Mira nikdy v číně nebyli, neumějí ani čínsky, ale jsou experti na číňany :roll:

Netvrdím, že SDL bojové dovednosti nemůžou být dobré, ale stojí za to nechat se kvůli nim zahrnout hromadou BULLSHITŮ??? :x

hromadou bullshitu?? mna len udivuje že ste toho človeka ani nevideli a viete že je vyrobca bullshitou.. každý jeden príspevok, ktorý sa uverejni na akejkolvek diskusii sa dá napadnút vcelku úspešne..
ale stačí sa pozrieť ako ten ktorý človek cvičí ako vie bojovať a potom všetky diskusné príspevky sú smiešne. (ono sú smiešne už teraz, a to vie každý kto pozná uroven SDL ) sme predsa na stránke www.bojovaumeni.cz.... :-))... ozaj som zvedavý na úroven napr.Pavelu - ale nie diskúsnú, ale úroven jeho bojového umenia...aspon ako cvičí zostavu...[/quote] jak cvičím sestavu? No jestli teda můžu říct, tak nejlepší číňani, bijci, neuměli žádnou sestavu, protože jí nepotřebovali, pokud měříš úroveň kungfu na sestavy tak to jsi vedle. Shaolin kungfu a vůbec všechno kungfu je hlavně o základech, kdyby jsi alespoň pilně koukal na film Klášter ©aolin tak bys to věděl. Sestavy ©aolin kungfu které vyučoval Su Xi jsou jednoduché a je to dřina, mnohem větší než třeba soutěžní sestavy. Já jsem se některé z nich učil, zejména z úcty k učiteli a pro zlepšení kondice, ale jak tady kolegové vědí, spíš mám radši vnitřní styly. No jak cvičím já, nevím jak ti to ukázat,protože jsem 10 000 Km od tebe. Nicméně není důležité jak cvičím, jsem jenom obyčejný mnich. docela by mě zajímalo,co za věci se učil pan Lon od starého mistra Su Xiho? Musí přece znát něco z tradičních 36 umění? Já v současnosti cvičím styl buddhova ochránce a měsíc-zub lopatu. Chystám se na Damo styl. Co cvičí Lon? A ještě něco, pro mnicha není nejdoležitější bojové umění ale buddhizmus(a pro šaolína specielně čchan) Ještě k té policii, to je opravdu k smíchu, policii trénoval i samouk Hladík. A specielně vůči mé osobě se ohánět PĆR je docela vtipné, kdo mě zná ví proč...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: pro Lueun a Tong Pa

Příspěvekod JRup » úte 19. čer, 2007 12:59

luen píše:Kvuli takovym sektickam prijde plosne opatreni a vsem co neco chteji cvicit a nebo tem co neco uci tady bude jeste horko :!: :!: :!:

Jak rikavala mama Forresta Gumpa:"Na spinu se musi se smetakem"!

:lol: Luene, to je zajímavé. Tak už jsi konečné dokončil celoplošný zesilovač chi na žižkovské věži nebo se chystáte na celoplošné turné?
JRup
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 19. čer, 2007 13:02

JRup píše: :lol: Luene, to je zajímavé. Tak už jsi konečné dokončil celoplošný zesilovač chi na žižkovské věži nebo se chystáte na celoplošné turné?

Myslel jsem to tak, ze prijde nejake narizezni ze strany Poslanecke snemovny nebo tak neco ... :wink: Jakoby nestacilo to co uz tady mame ... mame tohle zapotrebi :?: :?: :?:

PS: Na Zizkove je relativne cisto ... tedy pokud vynecham sousedstvi na Vinohradech a nepocitam šijulum fuhrera :!:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod irzounek » úte 19. čer, 2007 13:09

JRup píše:
:lol: Luene, to je zajímavé. Tak už jsi konečné dokončil celoplošný zesilovač chi na žižkovské věži nebo se chystáte na celoplošné turné?

Luene, meli jsme domluvu, ze celoplosny zesilovac cchi a stvava vysilacka bude tajemstvi naseho tajneho bratrstva :twisted: , kdes to prozradil :lol: ? Nebo na Tebe zamerili vlastni tajemne zarizeni a vysavaji Ti informace primo z podvedomi? :wink:

To je zajimavy jak lide muzou chapat to co ctou,nebo spis jak to chapat chteji :lol:
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 19. čer, 2007 13:42

irzounek píše:To je zajimavy jak lide muzou chapat to co ctou,nebo spis jak to chapat chteji :lol:

Ahoj Sifu, tak to prasklo :wink: :lol: NJN, jednou nekdo napise, ze jsem "ochrance" kung fu u nas a uz se to veze :lol:

Doba obchazeni a navstev kazde skoly uz je asi davno pryc :( , ale bylo ve Varech cisto :lol:

... Taky je to tady videt :cry: Priroda je nemocna a prirozena selekce zivocisnych druhu se propadla nekam za Darwina :cry: :lol: :wink:

Pro vsechny ostatni, kteri by to snad spatne pochopili ... myslel jsem to tak, ze az udela nejaka takova sekticka poradnej prusvih a media to rozmaznou ... Tak PSCR nebude resit jen strihani usi u pejsku ... pamatujte si to :wink:
Vzdycky je to tak, ze staci jeden (nebo mensi skupinka) posahanec(u), aby to zhatil vsem :!:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sanshi9 » úte 19. čer, 2007 14:15

Dong_wu píše:

Nikde jsem nezpochybnil SDL bojove dovednosti, protoze jsem ho nevidel cvicit! :?
Ani nezpochybnuju jeho lecitelske vysledky :arrow: sugesce opravdu je mocny nastroj
Co jsem zpochybnil je vase dusevni zdravi, kdyz verite na jeho zazracny qi gong :!: :idea:
A opravneni Shi De Longa pouzivat SHI pred jmenem De Long (Lon).

no však ja vam neberiem vaš názor.. ani vaše zdravie....mne len príde smiešne , aj ked som ozaj začiatočník BU že ako nedávate priestor na toto že aj vy sa môžete mýliť. ... ale však dobre.. neviem vam na to nič povedať..... :-))) ale smiať sa môžem..
Sanshi9
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pm » úte 19. čer, 2007 14:27

luen píše:Doba obchazeni a navstev kazde skoly uz je asi davno pryc :( , ale bylo ve Varech cisto :lol:

skoda, skoda, bylo by to vice nez treba, v Praze by bylo cisto natotata
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 19. čer, 2007 14:28

Sanshi9 píše:no však ja vam neberiem vaš názor.. ani vaše zdravie....mne len príde smiešne , aj ked som ozaj začiatočník BU že ako nedávate priestor na toto že aj vy sa môžete mýliť. ... ale však dobre.. neviem vam na to nič povedať..... :-))) ale smiať sa môžem..

No prave ... Dong_Wu je jeden z prukopniku kung fu u nas ... spolu s dalsimi a urcite se vsichni pletou nebot nemaji tve zkusenosti, ze :?: Jeho shifu je doktor cinske mediciny a ten se take plete, vid :?:

Tak nevim jestli ten tvuj smich neni spise zoufale volani o pomoc ...
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sanshi9 » úte 19. čer, 2007 14:38

luen píše:
Sanshi9 píše:no však ja vam neberiem vaš názor.. ani vaše zdravie....mne len príde smiešne , aj ked som ozaj začiatočník BU že ako nedávate priestor na toto že aj vy sa môžete mýliť. ... ale však dobre.. neviem vam na to nič povedať..... :-))) ale smiať sa môžem..

No prave ... Dong_Wu je jeden z prukopniku kung fu u nas ... spolu s dalsimi a urcite se vsichni pletou nebot nemaji tve zkusenosti, ze :?: Jeho shifu je doktor cinske mediciny a ten se take plete, vid :?:

Tak nevim jestli ten tvuj smich neni spise zoufale volani o pomoc ...

no už sa toľko nestrachujte:-)) o čom je môj smiech to opravu nevíš....
pozrite ked vy múdrujete nad schopnosťami či kvalitou SDL tak ja snad môžem si svoje povedať aj ked ste majstri.... keby som tvrdil že SDL vie lietať alebo udierať na vzdialenost 10 metrov ok, ale však hovoríme tu iba o spontánnom čikungu... pekný den prajem...
Sanshi9
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Dong_wu » úte 19. čer, 2007 15:02

Sanshi9 píše:....keby som tvrdil že SDL vie lietať alebo udierať na vzdialenost 10 metrov ok, ale však hovoríme tu iba o spontánnom čikungu... pekný den prajem...

OK, zkus se zamyslet: Pokud je SDL tak dobry (mluvim o spontalnim qi gongu) asi by byl jeden z vyznamejsich zaku ShiSuXiho, takze ostatni vyznamni zaci by o nem meli neco vedet, tak proc ho nikdo nezna?
Jak to, ze zadny z jeho mistru spomtalni qigong neovladal, ale on ano?
Jak to, ze Pavela projel pul ciny, ja jsem projel pul ciny, kluci od MGW projeli pul ciny a vsude nam rekli, ze veci ala spontalni qigong jsou podvod?
Jak to, ze lidi co studovali cinskou medicinu (myslim cinany s tricetiletou praxi, ne zadnyho dementniho obvodaka s mesicnim kurzem akupunktury :twisted: ) rikaji, ze je to podvod?
To ze je SDL PhD. research fellow tohoto jevu na nejake univerzite v cine nic neznamena - tam muzes zkoumat prakticky cokoliv!!! :idea:
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » úte 19. čer, 2007 15:06

lidi nemají radi když se jim boří mýty a bourají modly a řiká se,že král je nahý. Ale delat se to musí :!:
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně