aby sme si mohli knižky navzájom porovnať.
ÁNO, dúfam že zhromaždujem veľa peňazí, pretože niektorí inteligentní ľudia zo Slovenska s otvorenou mysľou ma podporujú, aby som vybudoval „Výskumný inštitút - Shi DeLon“ v najchudobnejšej časti Slovenska.
Slovensko je levnejsi na ruzny cachry machry co??? taky si tam clovek muze ledacos dovolit, zejo ??? lidi jsou tam duverivy, co, ze to tam je parada ?
Takže bohatí ľudia ako Vy a pán Frost by sa k nám mohli pridať a urobit niečo konštruktívne, miesto toho byť iba patetický. Celý projekt nie pre starého človeka ako som ja, ale pre celú budúcu generáciu.
zapoj svuj qigong a uvedom si, ze treba Miro do tehle skupiny urcite nezapada, bohaty mnisi si myslim zijou hlavne trebaaaas - v anglii, co rikas??? A vubec - proc by mel rozumny clovek podporovat nejake sektarske uskupeni???!!!
Som plne kvalifikovaný Henanskou provinčnou budhistickou asociáciou aj ©aolinským kláštorom, že som šaolinský mních.
jo, tak to ses pravej, to je fakt... gratuluji
Čo je na tom zlé? Ja sa už nepotrebujem ďalej obhajovať niekomu, kto nie je Číňan a dokonca ani nemá šaolinský preukaz.
tak se o to tak nesnaz, vypada to na presny opak.
Hovorte si čo chcete, pretože ľudia, ktorí mi veria aj naďalej u mňa trénujú a stále potrebujú moju pomoc, liečením pomocou šaolinského čchi-kungu.
potrebujou
stale Tvoji pomoc???!!! Ty si nejak veris...
Som PhD fellow in research (odborný asistent vo výskume) v angličtine je to isté ako (študent) na ShanDong univerzite v Číne. Mal by som sám seba nazývať Dr. Leung YK, keď ukončím svoju doktorantskú prácu v roku 2010.
mám pred sebou napísať ďalších 150 000 slov v rámci svojej dizertačnej práce. Čakajú ma napísať 3 ďalšie knihy pre vydavateľa a dva scenáre k dokumentárnym filmom.....
Mimochodom koncom tohto roka budem v ©aolinskom kláštore ohľadom natáčania dokumentárneho filmu,
Nakoniec vám obom ešte raz veľmi pekne ďakujem za úžasnú publicitu, pretože už viac ako 12 000 ľudí počulo o skromnom šaolinskom mníchovi Shi DeLon.
Shi DeLon
PhD, research fellow (odborný asistent) vo výskume na ShanDong univerzite v Číne
31. generácia šaolinských laických mníchov (warrior monk=mních bojovník, pokiaľ to ľudia u vás preferujú viac)
12. generácia Chen JiaGou TaiJi Quan
to je fajn, ze jsou ty
pravi saoliiini tak nad veci, ze je hned tak nic nevyvede z miry a hlavne, ze jsou tak
skromni
PS - podobny CIRKUS je mozny zazit na "kazde druhe pouti" pripadne kazani americkych "kazatelu" apod. varietnich umelcu. A ono muze opravdu dojit ke kratkodobemu zlepseni nejakych problemu (no neni to super kdyz se seance mohou/musi po urcite dobe opakovat? to je jak u zubare - kdyz jdu pryc, vzdycky vim, ze se budu muset vratit, a zubar to vi taky, proto se vzdycky tak chechta, kdyz vi, ze "stale potrebuji JEHO pomoc"

).
Nekdo se zacne smat, nekdo jiny vybere sporitelni knizku a venuje obsah na nejaky institut. Kazdy voli podle svych moznosti chapani.

Kdo byl poslednich 12 minulych zivotu stridave "motykou v rukou zemedelce z Papui Nove Guinee" a stridave "kamenem do ktereho ta motyka neustale narazela", tak to bude jasny posun v jeho duchovni praxi

, misto narazu hlazeni... nejspis to bude trest - to aby mohl do budoucna lepe rozlisovat

, kyselina sirova taky tece, ale umej si s ni oblicej jako vodou

...