Kontroverzní osobnosti bojových umění:-)

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

2littlearts

Příspěvekod wushi » pát 07. říj, 2005 5:53

ale, prečo nie?! ak máš pocit, že je treba niečo dokazovať, nech sa páči...nikdy som nebol ani nebudem proti...inak to bolo myslené ako vtip, ak to niekto zobral vážne, jeho problém...žeby shifu prišiel za mnou na slovensko? to asi nie...takže pri najbližšej ceste sa tam rád zastavím...pokecať (samozrejme čínsky :) ), dať čajík alebo pivson, poprípade si nechať od evy rozbiť tlamu za urážku shifu a v poho ísť domov... :lol: :lol: :lol: :wink:
2Miro: ty si nejaký ochranca dám, pozerám...už si na tw? ako sa darí?
2Dong_wu: pasuj sa za shifu a budeš to mať aj ty...čím viac nežného pohlavia sa ti rituálne pokloní, tým budeš spokojnejší...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 07. říj, 2005 6:14

Miro píše:
Dong_wu píše:No, normalne je to celem k mistrovi, ale v tomhle pripade to bylo asi jinym koncem....... :twisted:

No, Dongwu, myslim si, ze si hodne prestrelil a ze by si sa mal tej dame tu na tomto fore verejne ospravedlnit.
P.S.: Povazujem za samozrejme, ze to urobis, vdaka.

Miro

A proč jako Miro, bylo to jistě myšleno jako vtipná poznámka na poněkud intimnější vztah mistra a žákyně, než je obecně zdrávo... Jinak já jsem se setkal s mistrem Zhai krátce po tom,co dorazil do ČR a uctivě jsem se ho zeptal, u koho se uv šech všudy ten Wudang naučil (v Huludao, žejo...) nebyl mi schopen odpovědět a odmlžil rozhovor jinam.(čekal jsem alespoň odpověď, typu u ňákýho Čanga v parku, ani té se mi nedostalo) Historky o 150letých utajených taoistech jejihž jméno se nesmí ani vyslovit, neboť samo o sobě zabíjí, se objevily až později na stránkách slečny Evy... :roll:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dong_wu » pát 07. říj, 2005 6:30

Miro: obavam se, ze se ode me zadna omluva ocekavat neda........ a komu chces abych se omluvil? Eve nebo Zhaiovi? A za co presne? Myslim, ze Eve neni treba se omlouvat. A Zhaiovi? Kdyz jsem videl co si dovoli Eva, tak je tohle opravdu jen slaby kafe........
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dong_wu » pát 07. říj, 2005 6:36

Miro promin, precetl jem si jeste jednou co jsi napsal a nasel jsem tam, ze bych se mel omluvit Eve - takhle poranu jsem trochu pomalejsi. Ale k omluve opravdu duvod neni
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Miro » pát 07. říj, 2005 9:10

Pavela a Dongwu,

narazky na poklonu opacnym koncom tela nez je hlava su proste nechutne. Normalny clovek sa sa takto k zenam nevyjadruje bez ohladu na to, ci cvicia bojove umenia alebo nie. Pripadne si to preberte so svojimi holkami/mazelkami alebo mamami, ako by sa citili, keby sa niekto takto o nich vyjadril. A Dongwu, pokial Ti to naozaj nedochadza a nemienis sa ospravedlnit, nezostava mi nic ine, nez navrhnut administratorom tohto webu, aby Ta odtialto vykopli, pretoze potom tu nemas co robit.

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » pát 07. říj, 2005 9:44

Miro - se vsi uctou ,zakousls se pekne ,bohuzel do falesneho rukavu.A ted ho trhas uplne zbytecne.Nedelej problem z neceho ,co problem neni.Realny stav veci je mnohem prostsi ,nez ho muzes ze sve dalky videt.
Respektuji tvuj nazor na chovani k zenam ,coz ovsem nic nemeni na tom ,ze vyhrozovani Dong Wuovi vykopnutim z webu bude mit asi stejny ucinek jeko pohruzka svazani tkanicek a zavani trochu hysterii.
Mimoto i administratori ziji na rozdil od tebe tady a tak trochu vedi ,jak to vsechno je.....

S pozdravem

Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

stretnutie

Příspěvekod wushi » pát 07. říj, 2005 9:52

prečo to musí byť 22.10.? urobte to začiatkom 2006 a prídem...koncom októbra a v novembri som v číne...(mal som byť už v septembri :( )..dúfam, že stihnem aj ten sľubovaný shaolin si... :)
miro, čo ťa tak žerie na jednom, aj keď sprostom, vtipe na adresu nejakej žienky? ak jej to vadí, nech sa ozve sama...takýchto vtípkov sa bežne deje nespočet a väčšinou sa nad tým zúčastnení pousmejú, maximálne dodajú niečo ako "ty hovado" a padne ľahké zaucho...
ale zasa u mira je možné, že si z nás "dělá kozy"...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

sorry

Příspěvekod wushi » pát 07. říj, 2005 9:55

tá poznámka k termínu patrila ku debate o Feng Shan Shi...kua, furt mi to padá a potom som z toho :evil: :oops: :roll: :? , a dopadne to tak, že to prcnem inde... :) :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 07. říj, 2005 10:02

Miro píše:Pavela a Dongwu,

narazky na poklonu opacnym koncom tela nez je hlava su proste nechutne. Normalny clovek sa sa takto k zenam nevyjadruje bez ohladu na to, ci cvicia bojove umenia alebo nie.
Miro

Souhlasím s tebou, že je takhle se projevuje pouze hloupý a nedospělý člověk. Není se však silným reakcím co divit - jak Eva Zimmelová seje, tak sklízí.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Toranaga

Příspěvekod Toranaga » pát 07. říj, 2005 10:08

Popravdě, mám perlu jinho ražení....týká se přímo mé maličkosti...když jsem ve svých 15 letech začínal s cvičením, učitel prověřoval propnutí zadní nohy v postoji ZKC dachi tím způsobem, že ona činnost měla za následek vyhození kolene....
Toranaga
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Toranaga

Příspěvekod Angus » pát 07. říj, 2005 11:16

Toranaga píše:Popravdě, mám perlu jinho ražení....týká se přímo mé maličkosti...když jsem ve svých 15 letech začínal s cvičením, učitel prověřoval propnutí zadní nohy v postoji ZKC dachi tím způsobem, že ona činnost měla za následek vyhození kolene....

Tak to byl vůl, a ne učitel.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Toranaga

Příspěvekod Toranaga » pát 07. říj, 2005 11:20

inu, i takoví se najdou....a o tom by mělo být především tohle fórum...to, že někdo sesmolí nějakou knihu, degraduje jen jeho samotného, znalci se nad to povznesou....tohle je ovšem něco jiného....a řekl bych, že horšího...
Toranaga
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pavela » sob 08. říj, 2005 2:10

Miro píše:Pavela a Dongwu,

narazky na poklonu opacnym koncom tela nez je hlava su proste nechutne. Normalny clovek sa sa takto k zenam nevyjadruje bez ohladu na to, ci cvicia bojove umenia alebo nie. Pripadne si to preberte so svojimi holkami/mazelkami alebo mamami, ako by sa citili, keby sa niekto takto o nich vyjadril. A Dongwu, pokial Ti to naozaj nedochadza a nemienis sa ospravedlnit, nezostava mi nic ine, nez navrhnut administratorom tohto webu, aby Ta odtialto vykopli, pretoze potom tu nemas co robit.

Miro

Ale ale Miro, nepřeháníš to s tím buddhismem, měl by si změnit klášter, třeba v šaolínu, tam teda rozumějí srandě. Ptám se tě, je špatný ten, kdo dělá něco nechutného(fuj, při slově sex se mi úplně obrací žaludek), nebo ten kdo si z toho vtipnou formou dělá legraci, i když je to spíš k pláči? Zkus si třeba na to téma pohovořit s Zhaiovou dcerou, co ti na to poví... :lol: Kromě toho máš to marný,ta Eva ti nedá,ta má jinačího mistra. :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 08. říj, 2005 2:18

Ale dobrá, když myslíš, Omlouvám se tedy, že jsem svojí nemístnou a trapnou poznámkou hrubě zesměšnil něco tak posvátného, jako je čistá láska dvou milujících srdcí. Sorry
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » sob 08. říj, 2005 10:59

Chlapi, neblázněte. Ten výrok přece nebyl ani vtipný, ani urážející. Prostě jen zkratkovitý canc na úrovni, která se snad nikoho nemůže dotknout. Autor určitě není blbec ani buran - každý holt občas píše rychleji, než myslí. Zatímco vy se tu hádáte o h*vně, tak ta, které se to týkalo (věřím, že to četla), určitě nepáchá seppuku :)
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MartinMartin » ned 09. říj, 2005 12:38

No vzhledem k tomu co slecna Eva zvladla za 5 let musela pouzit ponekud nestandardni zpusob treninku :wink:
MartinMartin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod graver » ned 09. říj, 2005 15:13

Who the heck is Eva - začíná mě to zajímat :P
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

odpověď

Příspěvekod Anonymní » ned 09. říj, 2005 21:21

A řekl jsi to jemu?Tady anonymně něco sděluješ a říct svou nespokojenost na rovinu do očí, to asi nezvládáš.Všimnul jsem si,jak mi lidi milujeme pomlouvání a mluvení o někom ,kdo není přítomen.Chápu,že kung-fu ,už není pro Tebe,ty jsi se ho totiž vůbec nedotknul,možná jsi ho zahlídnul někde v dálce,toť vše.Nech každou duši jít svou cestou :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 10. říj, 2005 6:09

Problém je v tom, že pokud nepoužiješ quote nebo nereaguješ přímo na poslední post, tak se dá dost těžko poznat, o čem / komu vlastně píšeš.
graver
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ly » pon 10. říj, 2005 8:27

Dobre ranko,

rada by som sa ako nezainteresovana citatelka tohto “bu-platku” vyjadrila ku nastolenej teme EZ :D .

Pravdupovediac ma intimny zivot rodiny Zhai a ich pripadnych partnerov velmi nezaujima...Pokial by to aj bolo tak, ze svoje postavenie si slecna EZ vydobila aj nejako inak ako poctivym cvicenim, je to stale len vec prislusnej skoly a nepatri sem...a myslim, ze uplne staci, ked sa diskuteri budu vyjadrovat k jej osobnym a cvicebnym kvalitam a nie k tomu, ze kto s kym a preco :roll: .

A aj ked ma (napriek tomu ze som dievca) Dong-wu-ove “koncove” vyjadrenie az tak nepoburilo, Mirovmu znechuteniu sa ani celkom necudujem, pretoze obcas sa tu mihnu jedinci, ktori nemusia pre nejaky ten “fajnovy jadrny vyraz” ci vyjadrenie chodit daleko :twisted: ...co je ale spojene s druhym problemom- spravovanim a vedenim jednotlivych threadov, ktory sa tu uz viackrat nadskrtol a neviem v akom je stadiu riesenia. Podla mna by aspon pre zaciatok mohla platit taka vec, ze thread by viedol ten clovek, ktory ho zalozi a bolo by na nom, co vyhodi a co ponecha, ci koho pripadne upozorni, ze nech si da pozor na papulku :twisted: .

a na zaver len taky maly splech o ospravedlnovani...podla mna kazdym skaredym vyrokom na nieciu adresu spinime hlavne sami seba, tak ako sa neda plut cucoriedkova stava a nemat fialovy jazyk (sorry, ale nic lepsie a zaroven slusne ma nenapadlo :D ). Preto aj to ospravedlenie je viac o seba-ociste a nie o nejakej formalite.

So sudruzskym pozdravom: Ciste jazyky pre vsetkych!

sa s vami lucim

vasa cucoriedka
ly
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně