ukropcany píše:luen píše:...mladasove...
Dostaneš bodku...

se tesim, ale az po plastice vazu
4marcelo a pm:
zazemi to bude chtit rozhodne, tatami ... bez toho to nejde, pokud neni poresena podlaha, tak je to porad v risi snu. Nemusi byt ring, ale rozhodne podlaha. Lapy, pytle a veskere mozne aparaty + ochranne pomucky jsou u nas jiz davno standardem. Nicmene na podlaze se neda setrit. levnej ksunt neni vhodnej na hazeni a brzo se oddela. Ja osobne nemam rad meky povrch, ale spise tvrdsi a mekci spodnejsi vrstvy ... clovek se do toho pri striku nebori a nebrzdi ho to.
Minimum je 16m2, ale ideal je vice nez 4x4, hlavne pokud neni zapasiste ohraniceno provazama jako v ringu.
Dale musi byt soutez s pravidlama (klido nekolik urovni), kde se ti lide budou pravidelne potkavat, aby byla motivace ... ja osobne jsem zastancem pravidel jake jsou v sanda, ale schazi mi tam lokty, kolena a klinch ... to bych ja osobne povazoval za ideal, ale proti gustu ... jen neeee zadnej semi, light contact, souteze ve formach, prerazeni stavebnich materialu ...
Hlavne jsem zvedav jakej bude zajem z rad te nasi BU familie, ale to asi zase predbiham ...