Pec píše:JoanL: Můžeš popsat průběh toho tréninku boxu na kterým jsi byl?
JoanL píše:Pec píše:JoanL: Můžeš popsat průběh toho tréninku boxu na kterým jsi byl?
Já jsem na treninku přimo nebyl, já tam přišel když tam cvičili a mluvil jen s trenerem, podíval se na tu miniaturní místnost, vybavení a lidi co tam cvičí..
Genesis píše:JoanL píše:Pec píše:JoanL: Můžeš popsat průběh toho tréninku boxu na kterým jsi byl?
Já jsem na treninku přimo nebyl, já tam přišel když tam cvičili a mluvil jen s trenerem, podíval se na tu miniaturní místnost, vybavení a lidi co tam cvičí..
A sme doma to vypadá. Víš, ono při tréninku se obvykle trenér věnuje tréninku a ne někomu, kdo se přišel podívat
JoanL píše:tam i 5 lidí mělo co dělat aby se vešlo
JoanL píše:Nebyl jsem už v žadnym.. tady je jen tenhle.. pak bych už musel dojíždět.. Takže box bohužel dělat nemůžu.. protože cestovat za tim v 16 asi nebude zrovna moc fajn.
will píše:Tak zrovna na tvrzení, že pokud se seznámím s pár cikánama na tréninku, tak že budu mít od nich klid, to fakt spadá do kategorie sci-fi, možná pouze od těch co budu znát, ale ani to mi nic nezaručuje. Jinak se mu nedivím, že tam nechce chodit, ono hlavně ani, tak nejde o ty cikány, ale spíše o to prostředí a tam bych tedy nechodil taky. Tam si podle mě ani nemůžou zaspárovat, i průměrný venkovský boxerský klub potřebuje malou tělocvičnu nebo sál, aby to k něčemu bylo. Pokud nechce cestovat je to jeho věc, každý má jinou povahu a potřeby, možnosti, atd., podstatné je, aby pořád o tom nekecal a začal něco dělat.
JoaL já bych ti do začátků doporučil třeba tohle máš to doma, takže se nemáš na co vymlouvat, co jsem četl, tak po domluvě nabírají i v průběhu roku http://ippon.wz.cz/. Tady se rozhodně něco naučíš a jak s tím naložíš do budoucna je tvoje věc, můžeš přejít na cokoliv kick, MT, atd.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků