Picard píše:
MEGALOL![]()
![]()
Hřeje mne u srdce, že právě vy dva tak pozorně pocházíte můj adresář a oznamujete mi chybičky..... díky, je to pro mne fakt časová úspora.

Picard píše:
MEGALOL![]()
![]()
j_madl píše:Dobrý den,
opravdu Andromedo, tím žákem, který provedl velice nepěknou věc není pan Orth ani nikdo, kdo tady nějak vystupuje, třeba jiný žák, který by to mohl brát na sebe. Je jím člověk, který z nějakého osobního důvodu obral mne a pár lidí kolem mne o nějaké peníze tím, že firmu, kterou jsme měli společně malinko vytuneloval. Opravdu z mé strany to není předmětem nějakého řešení a panu Orthovi tudíž mohu říci, že v tomto ohledu "má karma je vpohodě". Je mi líto, že vznikl dojem, že by pan Orth byl mým žákem. A ztoho příslušné souvislosti. Ten člověk o kterém mluvím je mimo ČR, přesně v Irsku a má problém s návratem, protže jeho svědomí není čisté. Vím jistě, že sleduje všechno dění zde a tak pokud toto zachytí, nechť jasně slyší: Keny, buď v klidu přišel jsem o víc. Promiňte, že jsem takhle zase vstoupil, neb jiné voloviny nechávám bez povšimnutí, ale nechci, aby se někdo třásl, nebo aby ze sebe někdo z nepochopení nějaké zmínky dělal zbytečně terč pochybností.
Zdravím všechny madl
andromeda píše:Picard píše:
MEGALOL![]()
![]()
Hřeje mne u srdce, že právě vy dva tak pozorně pocházíte můj adresář a oznamujete mi chybičky..... díky, je to pro mne fakt časová úspora.
Atilius píše:Andromedo, jeste jednou, muzes mi rict jake jsou tvoje technicke stupne v jednotlivych BU, kterymi jsi prosel?
andromeda píše:Dobře, nicméně, když už to bylo zataženo sem, což jsem neměl v úmyslu a připadá mi to zbytečné, v tom mailu jste Ortha přímo jmenoval a to mne vedlo k poznámce, aby se dotyčný nad sebou zamyslel. Ať už je to jakkoli, chová se zde jako puberťák a pokud se označuje za bojovníka, má na sobě ještě spoustu práce. Jako já i všichni ostatní.
A za co? Chováš se tu jako puberťák, za tím si stojím. Poslal jsem ti mail, který mně poslal p. Mádl, to si vyřiďte spolu, když už si to vzal sem. Já ti to přeposlal soukromně.
patrik píše:andromeda píše:Dobře, nicméně, když už to bylo zataženo sem, což jsem neměl v úmyslu a připadá mi to zbytečné, v tom mailu jste Ortha přímo jmenoval a to mne vedlo k poznámce, aby se dotyčný nad sebou zamyslel. Ať už je to jakkoli, chová se zde jako puberťák a pokud se označuje za bojovníka, má na sobě ještě spoustu práce. Jako já i všichni ostatní.
©marjá, cizí člověk mně jmenuje, zmíní v nějaké Vaší vzájemné korespondenci... a z toho vyplývá, že můj bývalý mistr si o mně myslí něco nepěkného?
Co to je za logiku, kdo se tu chová jako puberťák... Tedy spíš jako uražená nanynka?A za co? Chováš se tu jako puberťák, za tím si stojím. Poslal jsem ti mail, který mně poslal p. Mádl, to si vyřiďte spolu, když už si to vzal sem. Já ti to přeposlal soukromně.
Za co? Mně je buřt, že mně považuješ za puberťáka, ale co s tím mistrem? S tím, co si o mně myslí... Ty to zřejmě nechápeš. Ten pán není ani můj mistr a ani nikdo s kým bych kdy cvičil.
Tys udělal botu, Ty si to vyřiď. Myslím, že j_madl svůj postoj napsal.
Patrik
pucmaz píše:Andromeda: Myslim, ze jste se trapne zmylil a bylo by vic nez na miste se za to omluvit... jinak se vylozene jako pubertak chovate vy.
j_madl píše: .... a Picard jsou drsní diskuteři ...
pucmaz píše:At to ctu jak chci, to ze je P. Orth byvaly zak p. Madla z toho ne a ne vycist. A "nechal vmanipulovat"? Myslim, ze jste sam a dobrovolne zacal s recmi o byvalem mistru, nebo ne?
Mimochodem Atilius se vas pta na zajimavou vec. Taky by me zajimalo s jakymi stupni v judo a karate je mozne zacit ucit a nakonec zalozit vlastni styl...
Picard píše:j_madl píše: .... a Picard jsou drsní diskuteři ...
Nevim jak jsem se k teto nalepce dostalJa se tu nijak drsne nechovam, nikdy jsem jsem tu nikomu nenadaval, ani nevyhrozoval a ani s tim zacinat nehodlam (na to tu jsou jini experti
)
Ani nevim jestli bych nekomu stal za to zabijeni![]()
Vsem drsnakum tady preji, at si komunikaci v tomto drsnem duchu patricne uziji.
jox píše:... můžeš se s nim jistě dohodnout aby v tý diskuzi byl
tvrdší na výkřiky do tmy...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků