jeikob píše:......a je jasný že ty co šli třeba do armády jí museli procvičovat dukladněji,....
ukropcany píše:Ňáke video?Jendis píše:není potřeba chodit do Uher....stačí navštíviti představení skupiny Novica....
ukropcany píše:4jeikob - asi potom nechápem význam slova "vs", keď nie je o lepší/horší...Ale už ma to fakt nebaví, kľudne si hipíkuj...
Ak si myslíš, že robíš dobrú službu BU tým, že tvrdíš, že sú pre sračky, kým BS pre tých silných, tak páči sa, kľudne to tvrď...
P.S. Náš učiteľ jogy vždy keď príde na takéto kecy o medziľudských vzťahoch (on chudáčisko dostáva takýchto piča-otázok tony), tak vždy povie... "...niekto má problém s ľuďmi? tak potom nepotrebuje jogu, ale psychológa/psychiatra...". Skús sa nad tým názorom zamyslieť... Pretože ja osobne od BU/BS neočakávam, že tam bude niekto chodiť na skupinovú terapiu s vlastnými hemungami...![]()
![]()
bojovnik123 píše:4jendis:
Nemluvime zde o hruskach. Mimochodem k tomuto tematu, BS vs. BU, jsi toho moc nenapsal a to co jsi napsal byly jen odpovedi nebo reakce na jine nesouvicejici veci a rozjel ses az na moji pripominku, ze te znam. To znamena, ze takhle prochazis diskuze a hledas cokoliv, kde by ses zviditelnil? A samozrejme jsi zde zacal napadat a rozebirat tech par vet aniz jsi se zabyval obsahem, protoze marne tapes v pameti a snazis se ziskat informace: Kdo jsem, nebo nejsem, a co vlastne umim a neumim. Neboj, delal bych to stejny! Takze dalsi diskuzi si zase necham az na osobni setkani, az k nemu dojde. Urcite si zase pekne popovidame!
Jinak zde nehodlam vytahovat tvoje nazory a prispevky, ktere jsi mel treba pred 5 nebo 3 lety (samozrejme ze budes oponovat, ze je to vyvoj osobnosti) a jak se tvoje prispevky postupne prizpusobovaly ostatnim, kteri tu tvori bossgruppe, jen abys mohl byt tim adminem nebo moderatorem tematu s pravem mazat neprijemne prispevky nebo rusit cela temata.
Jendis píše:bojovnik123 píše:4jendis:
Nemluvime zde o hruskach. Mimochodem k tomuto tematu, BS vs. BU, jsi toho moc nenapsal a to co jsi napsal byly jen odpovedi nebo reakce na jine nesouvicejici veci a rozjel ses az na moji pripominku, ze te znam. To znamena, ze takhle prochazis diskuze a hledas cokoliv, kde by ses zviditelnil? A samozrejme jsi zde zacal napadat a rozebirat tech par vet aniz jsi se zabyval obsahem, protoze marne tapes v pameti a snazis se ziskat informace: Kdo jsem, nebo nejsem, a co vlastne umim a neumim. Neboj, delal bych to stejny! Takze dalsi diskuzi si zase necham az na osobni setkani, az k nemu dojde. Urcite si zase pekne popovidame!
Jinak zde nehodlam vytahovat tvoje nazory a prispevky, ktere jsi mel treba pred 5 nebo 3 lety (samozrejme ze budes oponovat, ze je to vyvoj osobnosti) a jak se tvoje prispevky postupne prizpusobovaly ostatnim, kteri tu tvori bossgruppe, jen abys mohl byt tim adminem nebo moderatorem tematu s pravem mazat neprijemne prispevky nebo rusit cela temata.
Při čtení Tvého příspěvku jsem si myslel,že se konečně někam dostaneme....mimochodem,vlákno o boji nožem zde je,v sekci západní bojová umění a možná i v sebeobraně....![]()
Jasně...hledám,kde bych se zviditelnil a nepásnul jsem po ničem jiném,než být moderátorem a mazat jako blázen......Ubohý...už nevíš co bys.....
Narovinu,i když mi stejně nebudeš věřit....nepátrám v paměti.....a ano,snažím se zjistit,co umíš......protože dalšího odborníka by forum potřebovalo...a zatím pořád nula nula nic......
A pokud si chceš kopnout,protože jsi uraženej......protože Tě napadám a nezabývám se obsahem(nemůžu,žádnej není).....v pořádku.....klidně.....ale,prosím,buď konkrétní. Řeči o tom,jak budu argumentovat vývojem osobnosti....nebo jak se chci líbit a přizpůsobuji své příspěvky.....to je o ničem.....s těma lidma se povětšinou znám i osobně a oni vědí,s čím souhlasím a s čím ne. A co umím,co neumím.......
roza píše:bojovník123 - sám jsem z toho překvapený ale děkuju ti za odpověď na můj příspěvek.
Takže začínám být zvědav na "vice prispevku ke konkretnim tematum".Vážně.
Akorát chci poznamenat,že ty věci,ze kterých viníš Jendise,rozhodně neodpovídají skutečnosti ,tak jak já ji tu léta vnímám.
Petule píše:Ahoj, po vlne vicemene zabavnych, ale jinak uplne OT prispevku muj nazor na topic:
BU je podle mne sebeobrana (nebo jinak receno metodika fyzicke a psychicke pripravy na boj bez pravidel). Trenink by me tedy mel pripravit na vsechny moznosti boje, coz je principielne samozrejme nesmysl, nebot moznosti je neomezene mnozstvi. Je tedy na konkretnich predstavitelech stylu BU, na kolik jsou schopni adekvatne vyselektovat mozne formy boje, a napasovat na ne metodiku konkretne jejich stylu BU.
BS je sport vice ci mene vychazejici z BU (tedy je to metodika fyzicke a psychicke pripravy na boj s pravidly). Trenink mne pripravi na viteztvi v boji s pravidly.
Samozrejme, metodiky pripravy BU/BS se mohou navzajem kryt, ale neznamena to, ze zaroven trenuji BU i BS ! Mohu tedy porovnavat konkretni metodiku treninku vzhledem k vysledku, ale nemuzu porovnavat cile, ke kterym ma trenink vest. Pripravi - li mne trenink BS na sebeobranou situaci, je to jen "vedlejsi produkt" treninku, pripravi li mne trenink BU na sportovni boj, je to taktez jen "vedlejsi produkt".
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník