kyokushinkai vs. svet (pro Low)

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Low » úte 22. lis, 2005 15:52

jendis: argument č. 1. Spároval jsem se spoustou lidí ze Shotokanu :o) nižší i vyšší pásky.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 22. lis, 2005 15:55

a všichni bez vyjímky se bojej pořádně praštit, kopnout.

neviděl jsem nikdy nic srandovnějšího než shotokanistu na těžkym pytli.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 22. lis, 2005 15:56

Víš co???Necháme toho,jo?!Já už na Tebe reagovat nechtěl,jen jsem cítil potřebu se vyjádřit k Tvému vyjádření o mně,že jsem byl naštvanej...nebyl.Nepovažuji Tě za člověka,který má co říci.....takže Ti přeju spoustu úspěšných dnů a tréninků bez zranění :wink: 8)
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 22. lis, 2005 15:58

Jendisi: já sem svoje argumenty uved ale od tebe jsem neslyšel jseště ani jeden.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 22. lis, 2005 16:06

a ani neuslyšíš....o čem se budu bavit s Tebou,který dokáže napsat něco jako tohle:

wado-ryu, shito-ryu ,goju-kai. to jsou stejný nesmysly jako shotokan. jedno a to samý. jiný kata no a ?

Co jestli jsem viděl cvičit? Unsu? To je co, to je nějaká kata? A co ? Kata je k čemu? Myslíš že jim to k něčemu je? Neni.

Balde? Tak ho šoupni do K-1 ať ukáže co umí.. Taky druh kumite. Možná by ses divil jak účinné by bylo to jeho rychlý plácavý mawashi..

To je ztráta času.....vždyť ať tu napíšu cokoliv,Ty ani na chvilku nepopřemýšlíš,jestli náhodou nebudu mít v něčem pravdu.....fakt zbytečný,pro mne i pro Tebe.Baví Tě,co cvičíš,tak cvič a užívej si to. :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 22. lis, 2005 16:14

já píšu rychle. a v čem nemám pravdu? že shotokan, wado a goju ve sportovní formě je defakto to samý? maj akorát jiný katy.

Otázka k čemu je kata. Nekoho bavěj, nekoho ne. V boji je jejich uplatnění nulový, tak k čemu vytahovat to že někdo dobře cvičí kata. jaktože ten co je přeborník kata není zároveň přeborník kumite. Protože to nemá nic společnýho.

No K-1 vzniklo z důvodu porovnávání schopností bojovníků různejch stylů s jednotnejma pravidlama.. A řeknu ti, nikdy jsem tam neviděl nikoho ze Shotokanu.

A když si představim jaký by to bylo..nejsou zvyklí ani dávat, ani rozdávat.

Co je na tomhle za blbosti ? Nad čim mám přemejšlet?
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Snoopy » úte 22. lis, 2005 16:50

Low napsal:
A když si představim jaký by to bylo..nejsou zvyklí ani dávat, ani rozdávat.
Co je na tomhle za blbosti ? Nad čim mám přemejšlet?

1. přemejšlej nad větou "nejsou zvyklí ani dávat, ani rozdávat. " :lol:
2. není ti divný, že ti tu tolik lidí oponuje? Nemáš pocit že bys možná přemýšlet nad tím co tu plácáš?

Omlouvám se za tenhle ton, ale už toho začíná být fakt dost :lol:
Snoopy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pm » úte 22. lis, 2005 17:00

Low píše:PM: pro me to norma je a je to duvod proc nikdy nikomu nedoporucim cvicit kung-fu v cechach.. Kvuli tomu ze 1% cikanu je slusnych nereknu ze cikani jsou normalni lidi. Kvuli tomu ze v CR existuje par(a do ty urcite patri i ta tvoje) skol Kung-fu kde se cvici tak jak ma nereknu ze kung-fu je dobra vec.

- nikdo Te nezada, abysi doporucoval, ale abys neplacal nesmysly o necem, o cem nic nevis
- kdyz Te okrade Vietnamec, jsou vsichni Vietnamci automaticky smejdi? ale!
- kdyz si proctes moje prispevky na tomto webu (dej si tu praci, prosim, ja jsem si dal tu praci s prispevky Tvymi), zjistis, ze patrim mezi nejvetsi kritiky tzv. "gungfu". boxeri, Thajboxeri, zapasnici atd. jsou mi mnohem blizsi nez 99% tzv. "gungfu". ale je "gungfu" a gungfu, stejne jako "karate" a karate, na tom se 100% shodneme (Tebou "milovany" pucmaz je obdobne jednim z nejvetsich kritiku karate v CR). generalizace, zobecnovani, to nikam nevede. kdyz kritizujes, kritizuj vecne a logicky, vypovidaci hodnota vykriku "xy je na nic, kyokushin je (nej)lepsi" je nulova

PM mluví o tom že styly srovnávaj jen děti ale paradoxně s tim začal sám PM..

- ja? kdy, kde? nebude to spise naopak? nikdy jsem nenapsal ze styl x je lepsi nez styl y. ctes nekdy po sobe co napises? dej si praci i se svymi prispevky a procti si je

mimochodem, je Ti 20, ok, diky za odpoved, jeste by me zajimala Tvoje b.u. zkusenost krome kyokushin (co, u koho, jak dlouho).

diky, no offense, cilem neni verejne pranyrovani Tve osoby, ale vecna diskuze, ok? honit si ego nad tim jak je kazdeho system nejlepsi si muze kazdy sam ve svoji skole, ze, ale fora na bu.cz jsou o necem jinem. az vychladnes, prestanes hulakat a zacnes i poslouchat, muzeme se zacit bavit i o necem jinem, treba o gf v CR, nebo o kyokushinkai, ju?

all the best
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » úte 22. lis, 2005 17:20

4Low: Pro mě jako pro laika je nepochopitelné jedno: jak může mít někdo ve 20 letech takový přehled, zkušenost a záběr. Nejde o to, jak dlouho děláš to či ono (to může být u tebe klidně 15 let), ale nejsem si jistý, jestli nenahrazuješ skutečnou erudici slepou preferencí vlastních názorů. Ty tu vystupuješ, jako bys prolezl xxx klubů, poznal yyy lidí, vyzkoušel zzz stylů a pronikl do tajů a smyslu všech BU. Jseš si jistý, že víš, co mluvíš (píšeš)? Jestli ano, tak jsi guru. Jestli ne, tak jsi kecka. Sorry.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sumo » úte 22. lis, 2005 17:38

Low píše:a všichni bez vyjímky se bojej pořádně praštit, kopnout.

neviděl jsem nikdy nic srandovnějšího než shotokanistu na těžkym pytli.

Nedovolujem si (ako ty) hovorit ktore bu je lepsie/horsie.Ale mi povedz ako moze hodnotit bu len koli tomu ze sa tam niekto nenaucil udierat alebo dostavat?Co sa tyka tych tvojich subojov s shotokanistami, heh, vazne si tak zakladas na paskoch??A skim si vlastne sparoval?
Sumo
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Low » úte 22. lis, 2005 19:22

Chci říct jenom jedno. Všechno co řikám vychází z toho co si myslim. Absolutně mě nezajmá nic kolem kung-fu.Já v tom mám jasno.
Proč se mnou nikdo nesouhlasí? Buďto tu jsou lidi co cvičí kung-fu nebo shotokan. To bude asi ono.
Tímto se všem omlouvám cvičtě si dál Shotokan.Baví vás to fajn. Ostatním jste pro smích.Je mi 20.No a? Musim snad desetl let hledat něco co mě teprv zaujme?
Každej tady má svojí pravdu :roll:
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 22. lis, 2005 19:39

Ale mi povedz ako moze hodnotit bu len koli tomu ze sa tam niekto nenaucil udierat alebo dostavat?

Cože? A o čem BU je?
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 22. lis, 2005 19:43

"jestli nenahrazuješ skutečnou erudici slepou preferencí vlastních názorů. Ty tu vystupuješ, jako bys prolezl xxx klubů, poznal yyy lidí, vyzkoušel zzz stylů a pronikl do tajů a smyslu všech BU."

Jojo přesně, nahrazuju to preferencí vlastních názorů. Mě na tom nepřipadá nic špatnýho.Já jsem nikdy neřek že jsem expert na BU.Já jsem jenom normální člověk co má oči.

Do jakejch tajů a smyslů všech BU? Ty asi žiješ v pohádce,ne? Co je na jakym BU tajnýho a jakej maj smysl? Smysl by měli mít všechny stejnej, ale do tajů skutečně zasvěcenej nejsem protože jak někdo začne vykládat o tajích tak beru nohy na ramena. Protože to asi nebude to pravý ořechový..
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » úte 22. lis, 2005 19:47

Low píše:Chci říct jenom jedno. Všechno co řikám vychází z toho co si myslim.

ha ha ha, to je ale divny :)

promin, jen me to pobavilo. jinak souhlasim, vychazis z toho, co si myslis (= co se domnivas), ne co vis.

Absolutně mě nezajmá nic kolem kung-fu.

dobre, tak proc si ho beres do ust?

Je mi 20.No a? Musim snad desetl let hledat něco co mě teprv zaujme?Každej tady má svojí pravdu :roll:

ad 20 let: o vek nejde, jde o zkusenost. je fajn ze si se nasel v kyokushinkai, to je super a to ti nikdo nebere, nekdo hleda x let. to, o co jde, jsou Tvoje "zasvecene" komentare na hlavu jinych b.u. nebo b.u. obecne. neklickuj a odpovez mi prosim na moji otazku ohledne Tve dalsi b.u. zkusenosti krome kyokushinkai - co, u koho, jak dlouho.

diky, hezky vecer
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 22. lis, 2005 19:49

A PM vubec nevim co sem taháš furt Kyokushinkai. Já ti o něm nic vyprávět nebudu, jestli tě zajmá kup si o něm knížku.
Znova řikám,jedinej případ kdy jsem řek že kyokushin je lepší než něco je Shotokan. A ty teda jseš expert přes Shotokan že víš že nemám pravdu?Když tu tak kážeš o tom že o ničem nevim? Kolik let si cvičil Shotokan a kolik Kyokushin abys veděl že v tom nemám pravdu?Proč se k tomu teda vyjadřuješ?A vůbec kolik Shotokanistů tady v životě cvičilo mimo Shotokan ještě nějaký plnokontaktní BU?A může to posoudit?Myslim že ti co tady kážou nejvíc o tom že jsem mladej a bez zkušeností nikdy nic jinýho nezkusili..
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 22. lis, 2005 19:54

A to je tak všechno co jsem tady řek. Co chci - najednu stranu řikám jaká je tady v čr v bu hrozná situace a na druhou stranu se chci bavit s těma lidma co se v tý situaci BU věnujou.
Klid a mír v duši. Za rok přídu zas a uvidíme o kolik se změnili moje názory :wink:
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Sumo » úte 22. lis, 2005 19:54

Low píše:Ale mi povedz ako moze hodnotit bu len koli tomu ze sa tam niekto nenaucil udierat alebo dostavat?

Cože? A o čem BU je?

Zato nemoze bu ale ucitel.Som myslel ze to pochpis :idea:
Sumo
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod kachna » úte 22. lis, 2005 21:25

Low píše:A to je tak všechno co jsem tady řek.

jupiiii! :D
kachna
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Sumo » úte 22. lis, 2005 21:35

inac, myslim ze toto forum sa nemalo volat kyokushinkai vs svet ale low vs svet :wink:
Sumo
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pm » úte 22. lis, 2005 23:55

Low píše:A PM vubec nevim co sem taháš furt Kyokushinkai. Já ti o něm nic vyprávět nebudu, jestli tě zajmá kup si o něm knížku. Znova řikám,jedinej případ kdy jsem řek že kyokushin je lepší než něco je Shotokan. A ty teda jseš expert přes Shotokan že víš že nemám pravdu?Když tu tak kážeš o tom že o ničem nevim? Kolik let si cvičil Shotokan a kolik Kyokushin abys veděl že v tom nemám pravdu?Proč se k tomu teda vyjadřuješ?A vůbec kolik Shotokanistů tady v životě cvičilo mimo Shotokan ještě nějaký plnokontaktní BU?A může to posoudit?Myslim že ti co tady kážou nejvíc o tom že jsem mladej a bez zkušeností nikdy nic jinýho nezkusili.

prave proto, ze toho o kyokushinkai a shotokan moc nevim, se o tomto systemu nijak nevyjadruju, takze co to zase placas, vyjadruju se k tomu, o cem neco malo vim, a to cinske gungfu, anzto se mu uz nejakou dobu venuju. (kolik let jsi ty cvicil cinske gungfu, shotokan, wadoryu, gojuryu a dalsi systemy, ktere zde kritizujes?).

shotokan jsem nikdy necvicil - venoval se mu muj bracha, rada mych zaku (a to i vice let), a zcela chapu Tvoje vyhrady proti zparchantelemu shotokanu (gungfu etc.) v CR. ale nelze generalizovat a rict, ze shotokan (gf, etc.) jsou k nicemu. (cetl jsem napr. Dynamic karate od Nakaymi, zivotopis Funakoshiho a dalsi knihy, a jsou minimalne zajimave a inspirativni, opravdu bych si nedovolil rict, ze shotokan je k nicemu). pokora a tolerance, ale ja vim, k cemu to, ze?

nerikam, ze nic nevis, ale ptam se, jake jsou Tvoje zkusenosti v oboru b.u. - to, ze se odpovedi soustavne vyhybas, zacina o necem svedcit, asi opravdu ty tri mesice u Zory Jandove a pak sup na kyokushinkai, ze.

A to je tak všechno co jsem tady řek. Co chci - najednu stranu řikám jaká je tady v čr v bu hrozná situace a na druhou stranu se chci bavit s těma lidma co se v tý situaci BU věnujou.
Klid a mír v duši. Za rok přídu zas a uvidíme o kolik se změnili moje názory

tahkle se chova chlap - misto prime odpovedi na primou otazku utece. vzmuz se sakra, chlape.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně