A když si představim jaký by to bylo..nejsou zvyklí ani dávat, ani rozdávat.
Co je na tomhle za blbosti ? Nad čim mám přemejšlet?
Low píše:PM: pro me to norma je a je to duvod proc nikdy nikomu nedoporucim cvicit kung-fu v cechach.. Kvuli tomu ze 1% cikanu je slusnych nereknu ze cikani jsou normalni lidi. Kvuli tomu ze v CR existuje par(a do ty urcite patri i ta tvoje) skol Kung-fu kde se cvici tak jak ma nereknu ze kung-fu je dobra vec.
PM mluví o tom že styly srovnávaj jen děti ale paradoxně s tim začal sám PM..
Low píše:a všichni bez vyjímky se bojej pořádně praštit, kopnout.
neviděl jsem nikdy nic srandovnějšího než shotokanistu na těžkym pytli.
Low píše:Chci říct jenom jedno. Všechno co řikám vychází z toho co si myslim.
Absolutně mě nezajmá nic kolem kung-fu.
Je mi 20.No a? Musim snad desetl let hledat něco co mě teprv zaujme?Každej tady má svojí pravdu
Low píše:A PM vubec nevim co sem taháš furt Kyokushinkai. Já ti o něm nic vyprávět nebudu, jestli tě zajmá kup si o něm knížku. Znova řikám,jedinej případ kdy jsem řek že kyokushin je lepší než něco je Shotokan. A ty teda jseš expert přes Shotokan že víš že nemám pravdu?Když tu tak kážeš o tom že o ničem nevim? Kolik let si cvičil Shotokan a kolik Kyokushin abys veděl že v tom nemám pravdu?Proč se k tomu teda vyjadřuješ?A vůbec kolik Shotokanistů tady v životě cvičilo mimo Shotokan ještě nějaký plnokontaktní BU?A může to posoudit?Myslim že ti co tady kážou nejvíc o tom že jsem mladej a bez zkušeností nikdy nic jinýho nezkusili.
A to je tak všechno co jsem tady řek. Co chci - najednu stranu řikám jaká je tady v čr v bu hrozná situace a na druhou stranu se chci bavit s těma lidma co se v tý situaci BU věnujou.
Klid a mír v duši. Za rok přídu zas a uvidíme o kolik se změnili moje názory
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník