Seminář si taky člověk dopřeje jednou za čas a má na x měsíců co trénovat a nad čím přemýšlet!!!
ukropcany píše:4fakt - PM je určite radosťou bez seba, že sa ocitol hneď vedľa veľkého sifu Hladíka...
fakt píše:
Jedním z nejkompexnějších BU s minimem akrobacie je Hunggar. V Praze ho vyučují Roman Hladík a Pavel Macek.
MD píše:toddb píše:No, delal jsem EWTO 2.5 roku pod Patrikem Rynesem v Usti. Pak jsem ale zacal delat Avci WT, kterymu se jakztakz( bohuzel uz nepravidelne ) venuju dotedka.
Trochu ustecaky znam. Proc si prestal s EWTO?
toddb píše:Kdyz jsme u toho Romana Hladika, to jmeno je mi zname uz nekolik let, nekde jsem dokonce nasel, ze je to kung-fu samouk..trenoval jste nekdo pod nim? Nekdo tady psal, ze trenuje hungga, je opravdu tak spatnej?
YiWan píše:Zdar a silu,fakt píše:
Jedním z nejkompexnějších BU s minimem akrobacie je Hunggar. V Praze ho vyučují Roman Hladík a Pavel Macek.
toto bych si dovolil trochu poopravit.
Pavel Macek sifu opravdu vyucuje v Praze Lam Ga Hung Kuen (Hungga) http://www.hungga.org, ovsem nema to NIC spolecneho s tim co nabizi v minulosti znamy varietni zongler a cirkusovy akrobat a v soucasne dobe usmevna vinohradska postavicka.
cest,
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 5 návštevníků