A čet si Kotlarovu knihu? Tam je high kick popsán jako jedna ze základních technik WCH...tušim, že je snad i na obálce ale to si ted nejsem jistej! Jinak si taky myslim, že se tu nikdo neprohlasuje za mistra a nikoho neodsuzuje kvůli webovým stránkám...ale kdyz neco ucim tak sem se to taky nekde naucil a prijde mi logické, ze nejenom reknu kde ale podam i kontakt na svého ucitele:)Saros píše:Xaltotun - nevšiml jsem si, že bych někomu doporučoval dvoumetrový kop na hlavu toho parchanta.. to teda valím bulvy
josefmlady píše:co vy na to? zajímaly by mně názory na tento klub, stránky .....
Už jsi někdy kupoval auto? Problém je v tom že spoustu důležitejch vlastností nemáš šanci zjistit tim že si ho zkusíš. Třeba trvanlivost, jak se bude chovat po ujetí několika tisíc km, chování při nehodě...stratos píše:saros - Dovol,abych reagoval. Jak nejlepe zjistis oc jde, kdyz si to nevyzkousis? Co je vetsi dukaz, napsat celou vetev, ucitele apod. nebo prijit a zkusit? Prirovnam ti to jinak. Chci si koupin auto, kazdy mi tvrdi, ze auto xx je vynikajici, ma dlouholetou tradici apod. Mozna tomu uverim, ale stejne o nem prohlasim, ze je tak uzasne, az si do neho sednu, projedu se a poradne si ho ohmatam. Pokud dam je na nazor ostatnich a koupim ho bez toho, abych ho vyzkousel, muzu byt neprijemne prekvapen. Nemam pravdu?
Xaltotun píše:Ve mne to vse zanechava dojem stale marnosti hledat nekde na Morave mimo skoly Barsi a WT v Brne neco, co by pusobilo kvalitne..Nekdo sice rika, ze EWTO na tom ryzuje, ale porad jsem si jist kvalitou WT EWTO-vzhledem k tomu, ze tolik skol vzniklo odpadem z EWTO kvuli neochote to platit, ne ze by nadavali na techniku stylu a ted se vsechny honosi svou "pravovernosti a nebezpecnosti proverenych ..casto "Missing"![]()
technik.
![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků