http://www.t-wch.com/

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Saros » ned 05. úno, 2006 13:56

Naposledy upravil Saros dne stř 08. úno, 2006 11:43, celkově upraveno 1
Saros
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Rimmer » ned 05. úno, 2006 14:12

Saros píše:Xaltotun - nevšiml jsem si, že bych někomu doporučoval dvoumetrový kop na hlavu toho parchanta.. to teda valím bulvy 8O
A čet si Kotlarovu knihu? Tam je high kick popsán jako jedna ze základních technik WCH...tušim, že je snad i na obálce ale to si ted nejsem jistej! Jinak si taky myslim, že se tu nikdo neprohlasuje za mistra a nikoho neodsuzuje kvůli webovým stránkám...ale kdyz neco ucim tak sem se to taky nekde naucil a prijde mi logické, ze nejenom reknu kde ale podam i kontakt na svého ucitele:)
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod irzounek » ned 05. úno, 2006 15:29

Zdar a silu Rimmere,
podivej se do posty.

Tigers Wing chun - ja bych se rad nekoho z TWCH zeptal do jake miry spolupracuji s Phillipem Bayerem nebo jeho zaky? Myslim intenzita treninku, apod...

cest!
Naposledy upravil irzounek dne ned 05. úno, 2006 15:45, celkově upraveno 3
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: http://www.t-wch.com/

Příspěvekod bojovaumeni.cz » ned 05. úno, 2006 17:56

josefmlady píše:co vy na to? zajímaly by mně názory na tento klub, stránky .....

Veškeré příspěvky, které se netýkají původního tématu jsou VYMAZÁNY. Prosím držte se tématu - případně nic nebrání tomu, založit téma nové.
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

twch

Příspěvekod brsta » pon 06. úno, 2006 1:18

zdravím všechny, všechny příznivce Wing Chunu a taky všechny kolegy z TWCH.
takže...myslím si , že pokud se chce porát někdo otírat o TWCH, aniž by cokoliv věděl o tomhle klubu, viděl jejich trénink nebo si o tom alespoň promluvil, mohl by trošku přibrzdit a snýst se na zem.
Z výše uvedených narážek mi připadá, jako by TWCH byla partička malejch kluků, co se mrkla na filmík o Kung Fu, začali cvičit kotrmelce, a někdo z nich o Wing Chunu něco slyšel, tak si to dali do názvu a dělají ze sebe hvězdy. Xaltotune, pokud nevíš co cvičíme a proč to cvičíme, tak to nekomentuj. Tím mám namysli narážku na gymnastiku, apod...
Pročtěte si principy, pročtěte si trénink, a popřemýšlejte...
Všem ostatním, ..já chovám úctu jak ke každému jinému BU, tak k jiným školám WCH,...jestli můžu požádat, chovejte se i tak k našemu klubu TWCH, pokud máte o nás pochybnosti tak se přijeďte podívat, ale neotírejte se o nás...
Jinak přeju hodně síly a dobrých myšlenek všem...
s pozdravem...brsta
brsta
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pon 06. úno, 2006 10:50

Ono zase to s tou uctivosti neprehanej, jak vime, nejlepsi zbrane se vyvijeji pri vzajemne konfrontaci v bojich..

Jak se rika v miru mece (styly) rezavi.. 8)

Je terba si trosku pozjistovat, kdo co dela a jak, coz neni mysleno ve zlym, ale ze kazdy by chtel vedet, kde se cvici neco nejlepsiho a na to je treba min. takovym povidanim prijit :twisted:
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod stratos » pon 06. úno, 2006 11:41

Xaltotun - Ja osobne nemam proti zjistovani nejlepsich skol nic, jen mi trosku pripada, ze se tady bavi spousta lidi o necem o cem moc nevi.
Reknete uprimne, kdo z Vas muze objektivne neco rict o T-WCH. Muzete rict treba " byl jsem se podivat na jejich treninku a ...." "Znam je a jsou takovi..." Par z Vas se kouklo na stranky a udelali jste rychle zavery. Tohle asi neni moc objektivni 8O Tahle debata zacina byt uplne o nicem. Je tady nekdo, kdo je nejak kontaktoval, aby si zjistil konkretni informace? Myslim,ze ne. Az se nekdo takovy najde, mozna to bude mit nejakou uroven. Proto Vam vsem radim a nemyslim to nijak zle " prestante pisalkovat a jdete se venovat uzitecnejsim vecem jako je zdokonalovani vaseho WCH, cvicte. Preji vsem hodne uspechu.
stratos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Saros » pon 06. úno, 2006 11:48

Naposledy upravil Saros dne stř 08. úno, 2006 11:43, celkově upraveno 1
Saros
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stratos » pon 06. úno, 2006 12:12

stratos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Saros » pon 06. úno, 2006 12:27

Naposledy upravil Saros dne stř 08. úno, 2006 11:42, celkově upraveno 2
Saros
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stratos » pon 06. úno, 2006 12:35

saros - Dovol,abych reagoval. Jak nejlepe zjistis oc jde, kdyz si to nevyzkousis? Co je vetsi dukaz, napsat celou vetev, ucitele apod. nebo prijit a zkusit? Prirovnam ti to jinak. Chci si koupin auto, kazdy mi tvrdi, ze auto xx je vynikajici, ma dlouholetou tradici apod. Mozna tomu uverim, ale stejne o nem prohlasim, ze je tak uzasne, az si do neho sednu, projedu se a poradne si ho ohmatam. Pokud dam je na nazor ostatnich a koupim ho bez toho, abych ho vyzkousel, muzu byt neprijemne prekvapen. Nemam pravdu?

Co se tyka principu. To je to, proc je WCH tak unikatni system! Pokud nejsou zachovany, neni to WCH pouze sbirka jeho technik.

Uz jsi nasel Geriho?
stratos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod brsta » pon 06. úno, 2006 13:19

Zdravíčko.
S žádnou uctivostí nic nepřeháním....to je prostě můj postoj...respekt k ostatním.Což jsem se taky naučil u Tygrů. A pokud prostě chci, aby se někdo o TWCH jen tak neotíral, tak je to proto, že mi dal víc, než abych to jenom tak nechal bejt...takže prostě nemohu jinak..
brsta
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Saros » pon 06. úno, 2006 16:51

Naposledy upravil Saros dne stř 08. úno, 2006 11:42, celkově upraveno 1
Saros
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod jox » pon 06. úno, 2006 18:36

stratos píše:saros - Dovol,abych reagoval. Jak nejlepe zjistis oc jde, kdyz si to nevyzkousis? Co je vetsi dukaz, napsat celou vetev, ucitele apod. nebo prijit a zkusit? Prirovnam ti to jinak. Chci si koupin auto, kazdy mi tvrdi, ze auto xx je vynikajici, ma dlouholetou tradici apod. Mozna tomu uverim, ale stejne o nem prohlasim, ze je tak uzasne, az si do neho sednu, projedu se a poradne si ho ohmatam. Pokud dam je na nazor ostatnich a koupim ho bez toho, abych ho vyzkousel, muzu byt neprijemne prekvapen. Nemam pravdu?
Už jsi někdy kupoval auto? Problém je v tom že spoustu důležitejch vlastností nemáš šanci zjistit tim že si ho zkusíš. Třeba trvanlivost, jak se bude chovat po ujetí několika tisíc km, chování při nehodě... :idea:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stratos » pon 06. úno, 2006 18:52

jox - to co jsi napsal je pravda. Taky proto jsem napsal, ze mozna me presvedci nazor jinych na to auto, ale hlavne zkouska. Tak je to i ze skolou. Mozna mne presvedci vetev, ucitel atd. Stejne si to, ale musim vyzkouset a udelat si nazor. A jeste jedna malickost. Pokud budu clenem jakekoliv org. ktera ma lini, dobreho ucitele apod. a budu si myslet, ze jsou to ti pravi, konecny verdikt prijde az po stretu na ulici. Mozna budu prekvapen a ptat se: mam dobreho ucitele, naucil mne neco, snazil jsem se neco naucit, nefunguje tento system, protoze jsem ho nepochopi nebo mi byl spatne podan.
Auto jsem kupoval :)
stratos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

josefmlady

Příspěvekod stratos » úte 07. úno, 2006 16:38

Josefmlady - chtel bych se zeptat, proc te tolik zajima nazor na klub t-wch.
stratos
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod MrShy » stř 08. úno, 2006 11:17

Čaute! No vidím, že se o nás stále mluví a to je dobře! Ať už se teda mluví v dobrém či špatném v každém případě to znamená zájem! :o))
Bršťo čuzz! Tak tak máš pravdu! :o)
Jinak taky díky Stratosi.....plně s Tebou souhlasím je to tady jen o slovíčkách a písmenkách.
My prostě chceme cvičit a nechceme to dělat jen tak zbůhdarma! To je vše! Komu se to nelíbí má prostě smůlu...a ohánět se tady jmény "velkých mistrů" ze "všech různých větví" .....podle mně nemá cenu!
Jinak se mějte krásně a cvičte! :D S náma nebo bez nás! :o)
Poznámka: Tento text vyjadřuje můj osobní nároz nikoli názory všech členů klubu! :D
MrShy
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: WT jako WT?

Příspěvekod MirekBusin » pon 13. úno, 2006 6:25

Xaltotun píše:Ve mne to vse zanechava dojem stale marnosti hledat nekde na Morave mimo skoly Barsi a WT v Brne neco, co by pusobilo kvalitne..Nekdo sice rika, ze EWTO na tom ryzuje, ale porad jsem si jist kvalitou WT EWTO-vzhledem k tomu, ze tolik skol vzniklo odpadem z EWTO kvuli neochote to platit, ne ze by nadavali na techniku stylu a ted se vsechny honosi svou "pravovernosti a nebezpecnosti proverenych ..casto "Missing" :lol: :lol: technik. :wink: :twisted:

Hodně Ti leží Heinrich v žaludku? To je dobře...
Znovu a znovu mě fascinuje, kolik mamlasů se vyjadřuje k Missing-link, ačkoli o něm VŮBEC NIC nevědí. Před časem tady nějaké Bolo dokonce radilo, jak má Heinrich pojmenovat svůj systém... :?:

Když už tak věříš v kvalitu EWTO, zatímco Missing-link je ironie, buď té vřelé lásky, vysvětli mně, tupému, nechápavému, proč ta skvělá, úžasná, jedinečná EWTO okopírovala Heinrichovy nové programy a se svojí nejplodnější movie star Viktorem je natočila na video s názvem Wing Tsun (R)evolution. :?: :!: Proč se najednou v dokonalých EWTO principech něco mění? Nepřemýšlel jsi, proč jsou (např.) místo jedné centrální linie najednou linie dvě? /Raději Ti to zopakuju - jmenuje se to Wing Tsun (R)evolution, nezapomeň na to, až budeš hledat argument./ A pokud jde o samotné video... ladnost Viktorových pohybů v porovnání s Heinrichem, to je ladnost pohybu slona s ladností kočky. Ovšem smekám před tím, jak tam Viktor řeže své žáky; sice jako vždy zcela zbytečně, ale zato ještě víc než na kterémkoli předešlém videu. No, aspoň trochu vlastní interpretace. BRAVO!!!
Nejlepší EWTO nenatočila jen video Wing Tsun (R)evolution, ale vydala (opět Viktor) také článek se stejným názvem. Patrně jen čirou náhodou vypadá jako kompilát článku, který napsal Heinrich (tuším, že vyšel v Budo International), a patrně stejnou náhodou má nejen stejný nadpis jako Heinrichův, ale je i stejným typem písma včetně "r" v závorce. Kdybych si měl odpustit diplomatickou slušnost, musel bych napsat, že EWTO obšlehla Heinrichovy první programy (vyšší nezná) i jeho článek a bez sebemenších skrupulí je vydává pod svým jménem.

Je-li tohle ta Tebou proklamovaná kvalita, pak Ti ze srdce blahopřeju: našel jsi pro sebe tu pravou organizaci.

Bušín
MirekBusin
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod josefmlady » pon 13. úno, 2006 21:55

Missing-link: taky o tom nic nevím... tak bych se rád dozvěděl. co takhle dát k lepšímu nějaké www........?
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod josefmlady » úte 07. bře, 2006 14:43

tak dík za odpověd..... jsem si to zjistil sám..... no nevím, na mně to dojem neudělalo, ale usuzuji jen z těch pár ukázek....
josefmlady
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně