DMC píše:Jo a pro sulthana....to "pravo verejne vytrestat kdyz te nekdo verejne urazi" se odborne nazyva "napadeni".
DMC píše:...pak ta kurva od zelenych...
aha a to ze ti nekdo verejne prohlasuje ze si beres zenskou pro penize se jmenuje urazka na cti a taky je to zalovatelny.
Nemluvil jsem o "fyzickem" trestu. Ale myslim si, ze kdyz me nekdo vazne urazi, tak mam moralni pravo chranit svoji cest - a kdyz by to jinak neslo, tak i fyzicky.
me je zase na zvraceni z toho, kdyz nekoho zmlati policista (at uz konflikt zacal on nebo ona), policiste okolo se na to klidne divaji a jeste k tomu ji nejakej idiot na internetu bezduvodne nadava.
sulthan píše:me je zase na zvraceni z toho, kdyz nekoho zmlati policista (at uz konflikt zacal on nebo ona), policiste okolo se na to klidne divaji a jeste k tomu ji nejakej idiot na internetu bezduvodne nadava.
S474N píše:sulthan píše:me je zase na zvraceni z toho, kdyz nekoho zmlati policista (at uz konflikt zacal on nebo ona), policiste okolo se na to klidne divaji a jeste k tomu ji nejakej idiot na internetu bezduvodne nadava.
Tys byl primo u toho, ze vis, ze se jednalo o zmlaceni? Dotycny postupoval naprosto spravne a v ramci zakona o PCR. Doslo k neuposlechnuti vyzvy, pani nereagovala ani na ztotozneni a tudiz byla predvedena. Navic pri zakroku kladla aktivni odpor. A co je opravdu velmi zajimave, ze dotycna primo na stanici rekla - to vite, budou volby a clovek se musi nejak zviditelnit.
sulthan píše:ty jsi u toho asi taky byl...
Ja jsem netvrdil kdo konflikt zacal, ani jsem nepopiral, ze policiste meli pravo ji predvest.
Ze zaberu je ovsem jasne, ze ten zakrok nebyl rozhodne primereny. Domnivam se, ze pokud je tam 10 policistu na jednu zenu, tak by se to mohlo obejit bez zraneni, nemyslis???
Ze dotycny nepostupoval v ramci zakona o PCR uz konstatovala i inpekce MV, ne?
Je mi ovsem jasne, ze zeleni to meli vsechno dokonale naplanovane, vedeli, ze tam zrovna bude policista, ktery mel uz drive problemy s mlacenim zeny, ktera sla na prechodu na cervenou, a ktery se navic necha vyprovokovat a samozrejme si podplatili dost svedku okolo, aby vse natocili
S474N píše:sulthan píše:ty jsi u toho asi taky byl...
Ja jsem netvrdil kdo konflikt zacal, ani jsem nepopiral, ze policiste meli pravo ji predvest.
Ze zaberu je ovsem jasne, ze ten zakrok nebyl rozhodne primereny. Domnivam se, ze pokud je tam 10 policistu na jednu zenu, tak by se to mohlo obejit bez zraneni, nemyslis???
Ze dotycny nepostupoval v ramci zakona o PCR uz konstatovala i inpekce MV, ne?
Je mi ovsem jasne, ze zeleni to meli vsechno dokonale naplanovane, vedeli, ze tam zrovna bude policista, ktery mel uz drive problemy s mlacenim zeny, ktera sla na prechodu na cervenou, a ktery se navic necha vyprovokovat a samozrejme si podplatili dost svedku okolo, aby vse natocili
Zakrok byl zcela naprosto v souladu se zakonem o PCR. Co tam dotycny predvadel jsou tzv. "navolnovaci udery". Rozhodne ji nemlatil pendrekem do hlavy nebo do zad, ale dloubal ji tonfou prave do loketni jamky. Ber to tak, ze intenzita zakroku musi byt takova, aby policista dosahl ucelu sledovanym sluzebnim zakrokem - tj. predvedeni osoby a jeji ztotozneni.
Jestli na to mas jiny nazor, tak ho zde muzes sdelit. Pripadne i konkretni techniky, jak bys dostal hysterickou zenskou, ktera klade aktivni odpor do sluzebniho vozidla.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků