Slavná česká facka

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Renji » sob 20. kvě, 2006 19:41

me se libi jak si Rath o tu druhou sam rekl a pak ho chce zazalovat .)
Renji
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » ned 21. kvě, 2006 9:49

-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Renji » ned 21. kvě, 2006 10:08

náádhera :) uz to sirim dal :D
Renji
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Rimmer » ned 21. kvě, 2006 11:57

S474N píše:Jedno video k tematu:

:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=pRtxexuoMeA

tady je origiál ke stažení
http://rapidshare.de/files/20966264/rath_1.avi.html
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » ned 21. kvě, 2006 12:06

a proc vubec slavna "ceska" facka ? v jinejch zemich ji neznaj..? Bas Rutten se ji byl ucit v CR? :)
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DMC » ned 21. kvě, 2006 19:24

Ale no tak, to vam neni jasny proc k tomu vubec doslo? Houby msta, proste jenom snaha zviditelnit se a ziskat trochu te tolik potrebne podpory volicu pred volbama...proto to "Macek taha na verejnost".

Jo a pro sulthana....to "pravo verejne vytrestat kdyz te nekdo verejne urazi" se odborne nazyva "napadeni".

----

Skoro mam pocit, ze ti filutove prisli na to, ze na ty jejich slabomyslny volebni programy kazdej kasle, ale ze daleko lip se zviditelni, kdyz se nechaji zmlatit. Zacal to ten ztlucenej komunista, pak ta kurva od zelenych, tedka showdown Rath/Macek a nejaci dalsi zeleni....z toho je fakt cloveku na zvraceni.
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Renji » ned 21. kvě, 2006 20:08

aha a to ze ti nekdo verejne prohlasuje ze si beres zenskou pro penize se jmenuje urazka na cti a taky je to zalovatelny.
Renji
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod sulthan » ned 21. kvě, 2006 21:52

DMC píše:Jo a pro sulthana....to "pravo verejne vytrestat kdyz te nekdo verejne urazi" se odborne nazyva "napadeni".

Nemluvil jsem o "fyzickem" trestu. Ale myslim si, ze kdyz me nekdo vazne urazi, tak mam moralni pravo chranit svoji cest - a kdyz by to jinak neslo, tak i fyzicky. Rozhodne bych to ale nedelal necekane zezadu.
tj. chapu mackovy duvody, ale nelibi se mi provedeni.

DMC píše:...pak ta kurva od zelenych...

me je zase na zvraceni z toho, kdyz nekoho zmlati policista (at uz konflikt zacal on nebo ona), policiste okolo se na to klidne divaji a jeste k tomu ji nejakej idiot na internetu bezduvodne nadava.
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod DMC » pon 22. kvě, 2006 0:10

aha a to ze ti nekdo verejne prohlasuje ze si beres zenskou pro penize se jmenuje urazka na cti a taky je to zalovatelny.

No popravde nevim jestli je takova pitomost zalovatelna (to by takovy ty bulvarni platky prosoudily za chvili i kalhoty, ne?), ale i kdyby byla, tak co to s tim ma spolecnyho? To ze se jako dve zalovatelny veci navzajem vyrusi?

Nemluvil jsem o "fyzickem" trestu. Ale myslim si, ze kdyz me nekdo vazne urazi, tak mam moralni pravo chranit svoji cest - a kdyz by to jinak neslo, tak i fyzicky.

Preji si, abys ted ochranil svoji cest pred tvrzenim, ze jsi krmelec :-)

me je zase na zvraceni z toho, kdyz nekoho zmlati policista (at uz konflikt zacal on nebo ona), policiste okolo se na to klidne divaji a jeste k tomu ji nejakej idiot na internetu bezduvodne nadava.

myslis idiota obecne, nebo nakyho konkretniho? i ty sibale :-) "kurva od zelenych" je takovy terminus technicus, pregnantne vyjadrujici podstatu osoby, ktera naschval leze, kam nema, aby se pri nasledne vzniklem bordelu co nejvic zviditelnila, vedoma si toho, ze se spouste tupounu bude nad ni svirat srdce. vid, ty troubo? :-)
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » pon 22. kvě, 2006 7:36

sulthan píše:me je zase na zvraceni z toho, kdyz nekoho zmlati policista (at uz konflikt zacal on nebo ona), policiste okolo se na to klidne divaji a jeste k tomu ji nejakej idiot na internetu bezduvodne nadava.

Tys byl primo u toho, ze vis, ze se jednalo o zmlaceni? Dotycny postupoval naprosto spravne a v ramci zakona o PCR. Doslo k neuposlechnuti vyzvy, pani nereagovala ani na ztotozneni a tudiz byla predvedena. Navic pri zakroku kladla aktivni odpor. A co je opravdu velmi zajimave, ze dotycna primo na stanici rekla - to vite, budou volby a clovek se musi nejak zviditelnit.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sulthan » pon 22. kvě, 2006 13:43

S474N píše:
sulthan píše:me je zase na zvraceni z toho, kdyz nekoho zmlati policista (at uz konflikt zacal on nebo ona), policiste okolo se na to klidne divaji a jeste k tomu ji nejakej idiot na internetu bezduvodne nadava.

Tys byl primo u toho, ze vis, ze se jednalo o zmlaceni? Dotycny postupoval naprosto spravne a v ramci zakona o PCR. Doslo k neuposlechnuti vyzvy, pani nereagovala ani na ztotozneni a tudiz byla predvedena. Navic pri zakroku kladla aktivni odpor. A co je opravdu velmi zajimave, ze dotycna primo na stanici rekla - to vite, budou volby a clovek se musi nejak zviditelnit.

ty jsi u toho asi taky byl...
Ja jsem netvrdil kdo konflikt zacal, ani jsem nepopiral, ze policiste meli pravo ji predvest.
Ze zaberu je ovsem jasne, ze ten zakrok nebyl rozhodne primereny. Domnivam se, ze pokud je tam 10 policistu na jednu zenu, tak by se to mohlo obejit bez zraneni, nemyslis???
Ze dotycny nepostupoval v ramci zakona o PCR uz konstatovala i inpekce MV, ne?
Je mi ovsem jasne, ze zeleni to meli vsechno dokonale naplanovane, vedeli, ze tam zrovna bude policista, ktery mel uz drive problemy s mlacenim zeny, ktera sla na prechodu na cervenou, a ktery se navic necha vyprovokovat a samozrejme si podplatili dost svedku okolo, aby vse natocili :)
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod sulthan » pon 22. kvě, 2006 13:46

hm. radsi v tyhle diskuzi uz koncim.
nechci na tomhle foru mluvit o politice. Asi si na to budu muset zalozit vlastni forum. Bude se jmenovat bojovapolitika.cz :D
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod BENNY » pon 22. kvě, 2006 15:13

Musim říct, že ta facka je hustá :D Ale ať už je Rath jakejkoliv, tak tohle by si Macek neměl dovolit.
BENNY
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » úte 23. kvě, 2006 8:59

sulthan píše:ty jsi u toho asi taky byl...
Ja jsem netvrdil kdo konflikt zacal, ani jsem nepopiral, ze policiste meli pravo ji predvest.
Ze zaberu je ovsem jasne, ze ten zakrok nebyl rozhodne primereny. Domnivam se, ze pokud je tam 10 policistu na jednu zenu, tak by se to mohlo obejit bez zraneni, nemyslis???
Je mi ovsem jasne, ze zeleni to meli vsechno dokonale naplanovane, vedeli, ze tam zrovna bude policista, ktery mel uz drive problemy s mlacenim zeny, ktera sla na prechodu na cervenou, a ktery se navic necha vyprovokovat a samozrejme si podplatili dost svedku okolo, aby vse natocili :)

Zakrok byl zcela naprosto v souladu se zakonem o PCR. Co tam dotycny predvadel jsou tzv. "navolnovaci udery". Rozhodne ji nemlatil pendrekem do hlavy nebo do zad, ale dloubal ji tonfou prave do loketni jamky. Ber to tak, ze intenzita zakroku musi byt takova, aby policista dosahl ucelu sledovanym sluzebnim zakrokem - tj. predvedeni osoby a jeji ztotozneni.

Jestli na to mas jiny nazor, tak ho zde muzes sdelit. Pripadne i konkretni techniky, jak bys dostal hysterickou zenskou, ktera klade aktivni odpor do sluzebniho vozidla.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod sulthan » úte 23. kvě, 2006 11:02

S474N píše:
sulthan píše:ty jsi u toho asi taky byl...

Zakrok byl zcela naprosto v souladu se zakonem o PCR. Co tam dotycny predvadel jsou tzv. "navolnovaci udery". Rozhodne ji nemlatil pendrekem do hlavy nebo do zad, ale dloubal ji tonfou prave do loketni jamky. Ber to tak, ze intenzita zakroku musi byt takova, aby policista dosahl ucelu sledovanym sluzebnim zakrokem - tj. predvedeni osoby a jeji ztotozneni.

Jestli na to mas jiny nazor, tak ho zde muzes sdelit. Pripadne i konkretni techniky, jak bys dostal hysterickou zenskou, ktera klade aktivni odpor do sluzebniho vozidla.

1.technika: kdyz chces nekoho nacpat do auta, tak mu hlavne musis tlacit hlavu smerem dolu, ne? Myslis, ze pomuze, kdyz mu budes tlacit do zad?
Tohle byla samozrejme az posledni faze zakroku a ty se moje kritika tolik netyka. Podivej se na fotografie, jak k. jacques lezi na zemi a dotycny policista se ji pokousi "zpacifikovat". Je tu videt podstatny rozdil oproti bezchybnemu zakroku, kterym potom policiste zpacifikovali dalsiho utocnika.
2. mezi jejimi zranenimi byla i narazena stydka kost. To bylo taky od tonfy v loketni jamce? To mi pripada spis jako jasny kopanec.
3. proc asi ta zena byla hystericka? Hysterii clovek nepropadne "jen tak".

Myslim, ze bude lepsi pockat si az na rozhodnuti soudu. Ja mam svuj nazor a ty mas ten svuj - tezko se shodneme.
sulthan
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Low » úte 23. kvě, 2006 12:06

nereste to.. kdybych byl na miste p.Cermaka ja tak bych tu Jacques i Slunéčko ztřískal tak že by je už nikdo nikdy nepoznal..Aspon by mela duvod volat sanitku.. Pripominam ze mela podle lekarske zpravy lehke pohmozdeniny, tedy to my mame po kazdym i lehcim treninku, ta policejni sluzebna je vzdusnou caru tak 500m od vchodu do nemocnice na karlaku.. Tak a pak at mi nekdo tvrdi ze to neni fraska..
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně