Aký tréning by ste uprednostnili?

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod m-pet » sob 17. čer, 2006 17:28

Nemám nic proti dobré náladě a vtipům na treninku, ale když se kecá moc, tak člověk tuhne a pak už to za nic nestojí. Takže dávám radši přednost většímu nasazení.
m-pet
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Gino » sob 17. čer, 2006 21:46

ukropcany píše:Nesúhlasím - správny učiteľ vie na koho musí pekným slovom a na koho revať jak pavián. Ak je jedného, alebo druhého razenia, nie je to dobre, musí vedieť selektovať kedy čo má zmysel robiť.

No tak to dava samozrejme smysl.... ale to tam Patrik neuvedl, ze jo... nedavam moznosti "kdyz nekdo dela bordel atp." :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod patrik » ned 18. čer, 2006 8:06

Gino píše: ale to tam Patrik neuvedl, ze jo...

Mno já taky nevykresloval přesnej profil dokonalýho učitele ;)

Jde o to, že si každý můžeme představit, co chceme a doplnit to.

IMHO nemyslím, že je ideální jednoznačně první varianta. Setkali jste se s tím, že se učitel budó snaží všem zalíbit (skoro až jim leze do zadku). Je mu jedno, co nebo jak cvičí, hlavně že jsou u něj rádi ;)

Obzvlášť u lidí, co říkaj, že "bu je jejich životní cesta" apod. bych čekal, že je nějakej přísnej a trvdej učitel neodradí. Tedy, chtějí-li cvičit, neměli by se V®DYCKY nechat chlácholit jak jsou šikovný a jak jim to pěkně jde ;)

Zase něco jinýho jsou začátečníci, co nemaj tucha o tom, jestli chtěj nebo nechtěj cvičit. Na druhou stranu - zalíbit se jim, být milej... a když "je mám" tak to rozbalit a sjíždět je na každém tréninku taky asi nic moc.

Jen úvaha ;)

Hezkou neděli

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod majkx » ned 18. čer, 2006 8:34

Já jsem s učitelem, který lezl do zadku svým svěřencům, aby se zalíbil a vydělal naštěstí necvičil, anebo je možné že jsem to nepoznal :lol: :lol: . Každopádně preferuji tvrdou dřinu a je fajn když to učitel umí odlehčit nějakou dobrou hláškou.
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ly » ned 18. čer, 2006 9:13

Vacsinou preferujem jednotku-cize ako sa vravi "konstruktivnu kritiku". :lol: Moja kamoska psychologicka ma na to dokonca termin-oblozeny chlebik-je tam kus toho aj onoho. :D
Ale niekedy sa zide aj riadny kus dvojky so vsetkym sklamanim, co k tomu patri...je dobre vediet ako na tom clovek je ( ak mu to dovtedy nikto iny nepovedal), pride k velkemu zlomu. Velmi mi napr. pomohlo ked mi ucitel povedal, ze sorry, ale na to aby si bola dobra musis cvicit ovela viac. :idea:
ly
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » ned 18. čer, 2006 14:23

Patriku vsak jo, v pohode.
Ja reagoval na tvou otazku s dvouma uvedenyma prikladama, ktere nebyly rozvedeny do podrobnosti... pokud to budeme ted rozvadet dal, tak samosebou, ze bude zalezet na vice faktorech.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně