Iwery píše: A do posilovny chodím, denně běhám a cvičím, takže o moji kondici si strach nedělej.
Angus píše:Ty doporučuješ něco, co jsi jenom slyšel? Někomu, kdo si chce vybrat, čemu se věnovat?
xavier píše:Hodnekrat jsme spolu vedli dlouhe debaty o ucinnosti BU a mel jsem konecne tu prilezitost slyset, co a jak funguje. ...
Co je vylozene spatne na tom, ze jsem si udelal takto obrazek o situaci (byt na zaklade "slysel jsem") a snazim se poradit?
Angus píše:xavier píše:Hodnekrat jsme spolu vedli dlouhe debaty o ucinnosti BU a mel jsem konecne tu prilezitost slyset, co a jak funguje. ...
Co je vylozene spatne na tom, ze jsem si udelal takto obrazek o situaci (byt na zaklade "slysel jsem") a snazim se poradit?
To už je něci jiného než formulace "slyšel jsem". Neber to osobně, nemyslel jsem to špatně, ale je tady hodně radílků, kteří opravdu jen "slyšeli" (ještě kdovíjak a kdovíkde a kdovíodkoho), neví o tom nic, ale každému radí.
Takže s tím máš určité zkušenosti, i když ne přímo osobní a to je trochu něco jiného.
Pěkný den, Angus
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků