vlado píše:bezne zdravotnicke statistiky, ale musis to brat len orientacne. vysledok zavisi od pouzitej statistickej metody a velkosti suboru. vlado (wmaa)
Makoto píše:vlado píše:bezne zdravotnicke statistiky, ale musis to brat len orientacne. vysledok zavisi od pouzitej statistickej metody a velkosti suboru. vlado (wmaa)
Hele, nechci nejak extra rejpat, ale pokud to mam brat orientacne, proc je to s presnosti az na dve desetinna mista?![]()
A kdepak bych tyhle "bezne zdravotnicke statistiky" nasel...respektive, kde je nasel Marty? Treba tam jsou dalsi udaje, ktere by me mohly zajimat. Nic ve zlem, opravdu me to zajima.
vlado píše:skus zadat do vyhladavacu odkazy
genetika+vliv prostredi
geny+prostredi
pedagogika a vychova apod.
skoda, ze sa do diskusie este nezapojil nejaky erudovany psycholog alebo pedagog
vlado (wmma)
Marty píše:Makoto píše:vlado píše:bezne zdravotnicke statistiky, ale musis to brat len orientacne. vysledok zavisi od pouzitej statistickej metody a velkosti suboru. vlado (wmaa)
Hele, nechci nejak extra rejpat, ale pokud to mam brat orientacne, proc je to s presnosti az na dve desetinna mista?![]()
A kdepak bych tyhle "bezne zdravotnicke statistiky" nasel...respektive, kde je nasel Marty? Treba tam jsou dalsi udaje, ktere by me mohly zajimat. Nic ve zlem, opravdu me to zajima.
Řeknu Ti přesně jak jsem na ta čísla přišel : vzal jsem čísla, která napsal Vlado, hodně dlouho jsem přemýšlel asi tak 20 let, pak jsem chvíli meditoval a najednou To přišlo...no a tak jsem ta čísla vymyslel. A s přesností na dvě desetinná čísla to je proto, že tři se mi tam nevešla.
Seš debil, nebo nevíš co je ironie?
mao píše:Rainbird píše:výsledek jednoduché úvahy nemusí být vždycky nezpochybnitelný
Takže dřina je VZDY na prvním místě. Protože Člověk s geniálním šachovým mozkem, který 50let 12hodin denně 365 dní v roce sedí na prdeli a čumí na bednu, nikdy Kasparov nebude.
Celkem sranda, ne? Mao?
aha, nechapes o cem jsem mluvil. rozdil je v tom co tvori nutnou podminku a co je vysledkem nadstavby az PO splneni teto podminky. Znam par lidi co chodili hrat jednou za pul roku a presto davali sodu tem co u toho travili temer kazdy den. V tom neni problem. To podstatne je: prave proto ze ani jeden clovek o kterym mluvim nebyl "downak", tak tu byla splnena prave ta nutna podminka. Ta podminka je: musi to byt jedinec ktery ma tu schopnost myslet logicky. Jinak se muze stavet na hlavu a nic! Nezahraje ani zahajeni, mozna ze ani nerozpozna jednotlivy figurky atp. takze logicky zaver => vlohy jsou vzdy na prvnim miste.
Makoto píše:Marty píše:Makoto píše:vlado píše:bezne zdravotnicke statistiky, ale musis to brat len orientacne. vysledok zavisi od pouzitej statistickej metody a velkosti suboru. vlado (wmaa)
Řeknu Ti přesně jak jsem na ta čísla přišel : vzal jsem čísla, která napsal Vlado, hodně dlouho jsem přemýšlel asi tak 20 let, pak jsem chvíli meditoval a najednou To přišlo...no a tak jsem ta čísla vymyslel. A s přesností na dvě desetinná čísla to je proto, že tři se mi tam nevešla.
Seš debil, nebo nevíš co je ironie?
Jsem debil. Jak jsem psal nekolikrat, dneska nemam svuj den.
..a ty mas zase plochy nohy
vlado píše:bezne zdravotnicke statistiky, ale musis to brat len orientacne. vysledok zavisi od pouzitej statistickej metody a velkosti suboru.
vlado (wmaa)
luen píše:TALENTI VS DŘÍČI je myslím toto téma![]()
Nadarmo se neříká, že idealní kombinace je "TALENT ROUBOVANÝ PÍLÍ"! Pár let už učím a vypozoroval jsem následující...
Často se tzv. talentům stává, že se nikam nedostanou. Vše jim jakoby hned jde a mnohdy si nevypěstují vůli! Dříč bez většího talentu díky své píli a vůli častokrát dojde mnohem, mnohem dál.
Neni to tak vždy, všude..., ale už jsem to zažil mnohokrát
"Tolik k 'rychle a ucinne sebeobrane za par tydnu - levne!'. "
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků