Začátky

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Lidi Lidi

Příspěvekod OpenYourEyes » stř 06. zář, 2006 16:10

Ten na to cumim,na vseccky VHS co mam ze zacatku atd,skuste si to nekdy,cihnout co ste tam vyvadeli na uplnych zacatcich a co ted ,budete cucet jak z jara :lol: :lol: :lol:
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

ukropcany

Příspěvekod OpenYourEyes » stř 06. zář, 2006 17:53

Nemusel by si cekat na 16 kdybych vedel jak kouskovat videa :!: :!:tak bych ti mohl ukaza par veci uz predtim...
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » stř 06. zář, 2006 21:20

Sorry ze to cpu sem, ale kdyz je tamta diskuse uzamcena...:/

Bude nekomu vadit, kdyz se cely pratelak toho 16. natoci na kameru?
Muj navrh je prdnout kameru na stativ a cele to deni zdokumentovat bez strihu.
Ptam se, abych dyztak se s vybavou netahal zbytecne, pokud by si nekdo nepral byti dokumentovan, vse respektuju.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tyrman » stř 06. zář, 2006 21:42

4player

Hele já jsem pro, každej pak může mít fajn památku. Navíc, pokud by se to povedlo a časem se z toho stalo třeba něco tradičnějšího (prominte mi moje velký oči) tak to určitě bude fajn, luknout se v čase nazpět. Navíc, když se pak uvidíš, cos dělal za chyby třeba proti karatistovi třeba jako judista, tak pak tě to může posunout dál a nemusíš na nic pracně vzpomínat. Věřim, že to bude paráda a říkal jsem o tom svému mistrovi, jestli by se nechtěl jet podívat a ještě jsem o tom dával vědět přes kamaráda jednomu klukovi ze Slovenska, co taky dělá karate (Nevim jestli Shotokan nebo Okinawu..) at mu dá v práci vědět. Ten kluk dělá na Ruzyni na letišti, tak kdyby to byl někdo z vás tak sorry.

jinak se těšim jak malej kluk. Sice jsem si dneska na tréninku natáhl vaz v kotníku, ale snad t bude ok.
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

player

Příspěvekod OpenYourEyes » stř 06. zář, 2006 21:43

Haha :lol: :lol: Ja budu rad slavnej :lol: Ale musis me pak to video poslat 8) :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Mno ja jeste si rejpnu

Příspěvekod OpenYourEyes » stř 06. zář, 2006 21:50

Premysleli ste o pravidlech :)Tedka nakej rejpal zahlasi ,,ZADNY NEJSOU,, ale az to dostane do vajicek tak bude skuhrat :lol: Krom toho ne vsecky styly sou adaptovany na boj absolutne bez pravidel(Judo,Karate atd..)takze jestli mate naky navzrhy,bylo by dobry to vyresit dobredu ,abysme na miste nestraceli drahoceny cas :twisted: :twisted: :wink: :!:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tyrman » stř 06. zář, 2006 23:50

Pravidla? Jedná se o přátelský sparring. To znamená, že já se jdu pobavit. Nikdo ode mě nedostane schválně ani kizami na full throtlle. Já svou techniku dovedu odhadnout a kontrolovat. Nejdu nikomu nic dokazovat, ani sobě. Jdu si s váma potřást rukama a zasmát se. Chci vidět jiný styly a třeba něco okoukat. Věřím, že když někdo někoho praští, tak to bude nechtěně. Jestli někdo neudrží svoje ego na uzdě a někoho třepne že mu praskne nos, tak je to megakokot a neni to chyba toho druhýho, že nemá helmu. Nejsem žádnej srabík, co se bojí rány, ale opravdu nevidim důvod někoho řezat "les brutáles". Taky se umim nasrat, ale spíš než rána do ksichtu mě nasere nějakej blbeček, co si myslí, že je největší Fighter na světě anebo jde natvrdo protože je pokokocenej sobec a baví ho ubližovat druhejm, třebas i kamarádum.

Takže jak jsem řekl, když ke mě někdo příjdete a řeknete: "Pojedem semi-kontakt, Ok?" Tak mu odpovim: "ok ruce, nohy? Do úchopu a až na zem + páky?" On řekne: "tak jo, třeba." Pak si plácneme a začneme. Další pravidla si nemusim říkat tady dopředu. Když se někomu něco nebude líbit. Tak to řekne nebo zaplácá a ten druhej ho pustí. Atd...je to těžký pochopit OYE? Tak tu přestan plašit...Ok? Beztak ani nevíš s jakým klukem půjdeš ani co ovládá za styl. Takže nějaký všeobecný pravidla asi nedohodnem.

Měl bych jediný pravidlo: Brát ohled na zdraví toho druhého. ®ÁDNEJ AKČNÍ BRUTÁL, pokud uvidíte, že ten druhej je na tom prostě hůř s technikou. (Tim myslim, že Karatista nebude zbytečně kopat silný Mawashi geri Judistu do obličeje a ten mu nebude dávat Ogoshi tak, aby ho zapíchl hlavu do napřed do tatami. Ok?

Jinak zdar!
!!Fuck Ego!!
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Tyrman

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 6:33

Tyrmane mi trosku prides jak americkej prezident(mozna i ten ceskej)sami hezky velky reci,ale skutek utek!Ne vazne nic proti tvymu premysleni ale je to iracionalni a pokrytecke a nedokzes videt pres spicku nosu,protoze ty ses asi velkej SKILLER a myslis si ze, pri sparringu je tak lehky odhadnou silu techniky,tak ja ti to reknu ROVNOU!!JA TAM NEJEDU NIKOHO MLATIT,NIKOMU UBLIZOVAT,NIKOMU LAMAT RUCE,NOHY ,BYT HO ANI MLATIT DO ROZKROKU a ani zadnou jiinou BRUTALITU ale bohuzel vim o cem sparring je ,udelas techniku,souper spatne nacasuje ,vyjede proti tobe,BUM uz je nestesti,spatne vykrytej kop do hlavy(i s malou silou,BUM otres mozku)tezko muzu kopat jako ve filmech,jeden kop rychlost babicky na vozicku protoze ty budes kryt normalni rychlosti,proste a jednoduse,neni to tak lehky jak si myslis a rozhodne nerikej ,,ja dokazu kontrolovat udery a kopy,, protoze vubec nevis o cem mluvis!Kontrolovat udery a kopy se daji,,vicemene,, dobre ale taky je treba videt situaci a kdyz ty reknes pokud nekdo nekomu zlomi nos nebo ublizi tak je kokot ,tak me to hodne nasere protoze takovy veci se muzou stat,urcite ne naschval,urcite ne pro osobni radost ale bohuzel bez dobryho obranyho nacini se stat muzou takze si tam jdi na ten semicontact,ja tam nepujdu s takovouhle.Uzijte si to tam,ja si domluvim tady s nakym typkama sparring s helmou a rukavicema abych nikomu neublizi( byt omylem) a abych si taky trosku zabojoval tvrdej,ty si to tam kazdopadne uzij a preju ti at ti tvoje teorie vyde a nestane se tam nejaky nestesti....S pozdravem
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Tyrman

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 6:54

Jinak uz to tady neres,myslim ze to je vyreseny mou posledni zpravou ,tohle je forum zacatky tak STOP,poku neco chces nebo mas nakou pripominku,napis vzkaz!
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

ukropcany

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 7:26

Kdo se stresuje? :lol: :lol: :lol: jinak sakra nevis jak by se dalo nakouskovat video s dig.camery ? :( je to strasne dlouhy a takhle to na net nehodim :!: :idea:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 7:39

Já se vzhledem ke svým schopnostem nemůžu zúčastnit, ale rád bych viděl nějaký záznam - pro vlastní poučení. Takže se taky přimlouvám za necenzurované video :D
4OYE: ty pořád nějak nemůžeš pochopit, proč se ta akce organizuje. Fakt tam nemá jít o masáž vlastního ega - pokud má někdo třeba malýho pinďoura, tak to holt bude muset vyřešit jinde :wink:
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

graver

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 7:50

Aha takze podle tebe kdyz nekdo umi bojovat tak ma malyho pindoura,hm to znamenalo ze ty bys mël 50 cm kladu a ja bych mel 1cm prirozeni,jenze bohudik to takhle nefunguje a mam takovej dojem ze je to presne naopak :lol: :lol: :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: graver

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 8:03

OpenYourEyes píše:Aha takze podle tebe kdyz nekdo umi bojovat tak ma malyho pindoura,hm to znamenalo ze ty bys mël 50 cm kladu a ja bych mel 1cm prirozeni,jenze bohudik to takhle nefunguje a mam takovej dojem ze je to presne naopak

Podle mě ne - tu implikaci jsi vymyslel ty. Myslím, že si rozumíme - ten sparring je pro ty, kteří se chtějí poučit, ne si (nebo někomu jinému) něco dokázat.
Pokud jde o ty rozměry, nikoho jsem nejmenoval - buhvíproč to vztahuješ na sebe :wink:
Jinak to hodnocení "kdyz nekdo umi bojovat tak ma malyho pindoura" ==>> "ja bych mel 1cm prirozeni" je super - fandím lidem, kteří si věří :lol:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 8:50

Ja NE :) ja fandim jen sobe :lol: :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 8:58

8O :? :roll:
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 9:04

Vis reknu ti svou teorii ale musis byt ticho a nikomu ju nerict chces? :lol: nebo radsi ne,uz tak tady mam povest nafoukance a s timhle bych to urcite nespravil :lol: :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

OYE

Příspěvekod tiger » čtv 07. zář, 2006 9:25

OpenYourEyes píše:Vis reknu ti svou teorii ale musis byt ticho a nikomu ju nerict chces? :lol: nebo radsi ne,uz tak tady mam povest nafoukance a s timhle bych to urcite nespravil :lol: :lol:

No ako tak citam tak ty si poriadne jebnuty!! Uz prestan s tymi kokotinami. Lebo raz dostanes tak na hubu a na ksicht ze uz ani tie tvoje oci neotvoris. MAGOR!!!!!!!!!!
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

tiger

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 11:14

Aha :!: Takze todle byva vyzva na Full Contact sparring BEZ HELMY A RUKAVIC?Sestnactyho te cekam tygre a uvidime ,jestli mas jen pusu nebo aji skill,aspon takovej jako mam ja :!: :!: Nadavat pres net umi kazdej,sesnastyho si povime kolik mi toho reknes do oci....

Vecer ti semka poslu odkaz na neco na zamysleni... :!: :!:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 07. zář, 2006 11:30

Full Contact Sparringu bez rukavic a helmy říkaj v anglicky mluvících zemích BRAWL. Good Luck boys
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 11:34

4 Toman:tHx
4Tygrik:dobre,tak ja te zvu na BRAWL :!: :?:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně