OYE vs AONSF(All Others No Skilled Fighters)

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod bojovaumeni.cz » čtv 07. zář, 2006 14:30

OYE, čti pozorně:

stížnosti na Tvou osobu se množí, nechceme, aby náš server přestali navštěvovat všichni rozumní lidé kvůli otravě výlevy schizoidních onanistů (sorry).

přestaň trollovat a spamovat (pokud těmto slovům nerozumíš, stačí když přestaneš otravovat vzduch na bu.cz) a chovej se jako normální dospělý člověk, který se věnuje b.u., jinak dostaneš banána, jinými slovy zákaz vstupu na tento server - nebudeš první ani poslední (vejmrdek, littlearts a spol.)
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 14:39

stížnosti na Tvou osobu se množí, nechceme, aby náš server přestali navštěvovat všichni rozumní lidé kvůli otravě výlevy schizoidních onanistů (sorry
)//Polovinu toho co jsi napsal ,nevis co znamena!

Tim ze me das Bannan nicemu nepomuzes,ja tady propaguju jen moje nazory a budu se hadat s kazdym kdo oponuje tomu co si myslim,je to totiz v me nature!!Takze neni problem udelat :Openyoureyes1,openyoureyes2 az treba deset tisic :wink: ju?Jen aby bylo jasno a ted presne nevim jestli Ban blokuje pouziti jedne IP adressy,tak jen pro zajimavost,muzu mit promenou IP adressu kazdy den :!: :wink: ju ?jen aby sme nezpochili...

Jestli chce nadavat,delej to tem,co pouzivaji vulgarismi,ja vulgarismu dopustil jen v jistych pripadech kde sem byl slovne napaden(a to velice hrube)

TakZe bojoveumeni.cz,nesudte podle dvou prispevku kluku /muzu co se jim nelibi muj nazor a radsi si prectene aspon jednu discussi v ktere sem byl CELOU...

DIKY
Naposledy upravil OpenYourEyes dne čtv 07. zář, 2006 14:42, celkově upraveno 1
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 14:42

OpenYourEyes píše:K tomuhle vsemu se nevyjadrim jen pro to ze sem rekl ,ze uz mlcim :!:

Ne, myslím, že se k tomu nechceš vyjádřit proto, že tušíš, že na tom něco je.
Člověče, vždyť já se tě vlastně zastávám - kolik je tady takových :lol:
Já myslím, že kromě těch dosavadních mentálních polucí umíš říct i leccos jiného, tak to sakra otoč. Co z toho máš - pár dní někde prudit, pak dostat banána, jít prudit někam jinam - da capo al fine...
... se usaď :D
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 14:45

OpenYourEyes píše:Takze neni problem udelat :Openyoureyes1,openyoureyes2 ... tak jen pro zajimavost,muzu mit promenou IP adressu kazdy den

Ale to je k ničemu - můžeš měnit nick i IP, ale pokud nezměníš své vystupování, admin tě zabanuje zas - dá to míň práce, než ty kecy. Stojí ti to za to?
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

graver

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 14:47

da capo al fine
hezky receno ale ty to nechapes...
Ja se vpodstate klidnej clovek,jen mam svy nazory na jisty veci,a proste kdyz nekdo chce zpochybnit muj nazor tak o tom diskutuji(to co sem delal pred tim nez mi tygrik nadal byla duscusse)samozdrejme jak sem jiz psal,on me nerespektoval a vulgarne me napadl tak sem se nechal unest a pritvrdil,ale jinak sem zadny vuglarismus nepouzil,klidne si to prolistuj zpatky a prides na to...

A jestli me Bu.cz da BAN tak at da,na zadnym jinym webu sem ho nedostal,tak bude prvni,si mysli ze se pro BAN s neho asi .... ne?Kdyz maji lidi an me stiznosti tak mi to napisou do vzakzu nebo jak sem jiz rekl na icq,zajiamve je ze tech pribyvjicih 14 lidi na icq mi nic nenapsalo jen ze chcou me videa a pokazde kdyz sem ON LINE tak ,,ahooj jak se mas,, atd...POKRYTCI!
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bojovaumeni.cz » čtv 07. zář, 2006 14:49

Ti, co mají trpělivost se pokoušet s Tebou o diskusi, si nestěžovali, takže pozor. varování si dostal, srovnej se, nebo dostaneš ban, a příště znovu, a znovu, a znovu - záležitost deseti sekund.
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně