ukropcany píše:4boris - ja Ti to ukážem, ale predvedieš aj Ty niečo? To, že kondička so sviečkou nič nemá som si myslel len do 16...Ale keď tam zaznelo, "mne už boli ruka", tak som zmenil názor...
![]()
NIK píše:No začínáte mne kolegové dost inspirovat(s tim pytlem)ale přesto ti Rychi doporučuji toto-
http://www.karatetygr.cz/o_karate_03-34.htm
Asi sem staromódní...
Snad by ti jako motivace mohlo postačit že někteří mistři se pomocí Makiwary dopracovali k úderu o síle 700kg na cm čtvercový...![]()
Boris68 píše:NIK píše:No začínáte mne kolegové dost inspirovat(s tim pytlem)ale přesto ti Rychi doporučuji toto-
http://www.karatetygr.cz/o_karate_03-34.htm
Asi sem staromódní...
Snad by ti jako motivace mohlo postačit že někteří mistři se pomocí Makiwary dopracovali k úderu o síle 700kg na cm čtvercový...![]()
Ha hezký popis jak dát pořádnou ránu: relaxace, koordinace, tělesná hmotnost....
CiD píše:2 NIK: nemyslis, ze na zaciatok je makiwara trochu moc?? Na to aby si mohol trenovat an makiware musis uz mat nieco odbuchane, od zaciatku to nepojde(nezvyknuta koza, klby), najprv by som odporucal aspon tak pol roka vrece
Panda píše:Určitě z mého pohledu pokud máš na výběr mezi těma dvěma tak pytel, pokud si můžeš pořídit obě pořiď si obě
luen píše:Lži a podvod!!! Jestli nekdo tvrdi, ze se na ulici a jinde da bojovat bez fyzičky ... pak se nemůže divit, že bojuje v nemocnici o život
a místo BU dělá bůůů na zdrav, personal v nemocnici
Lada píše:luen píše:Lži a podvod!!! Jestli nekdo tvrdi, ze se na ulici a jinde da bojovat bez fyzičky ... pak se nemůže divit, že bojuje v nemocnici o život
a místo BU dělá bůůů na zdrav, personal v nemocnici
No to by ses divil, typan bez fizičky tě přetáhne párkrát tyčkou, vezmě boxerem, když to nečekáš, šupne hlavu loket, koleno, vezme krýglem po hlavě párkrát kopne atd... možností je spousta a moc velkou fizičku, běhání a spoustu trénování k tomu zrovna nepotřebuje......
znám pár pouličních bitkařů, kteří zrovna fizičkou neoplývají...tak možná v kriglisticea jak jim ty fajty jdou....
Panda píše:já myslím že Láďa chtěl jen pokázat na to že nemusíš mít fyzičku abys někoho zrušil a s tím se přece nedá nesouhlasit...že s ní to jde líp s tím se taky nedá nesouhlasit nevidím tu prostor k neshodám
defendu píše:Souhlasím s Luenem,po letech jsem začal zase fungovat jako vyhazovač, a jakže se lišíme od těch co tam řešíme?Tak samozřejmě tím,že jsme střízlivý,"něco umíme" a taky tím,že máme lepší fyzičku než ti druzí.Jak píše Panda-s fýzou je to prostě lepší,máš aspoň nějakou výhodu.
A co se týče těch zákeřností o kterých psal Lada?Je to jednoduché-Prostě buď větší KUR.. než oni![]()
Panda píše:já myslím že Láďa chtěl jen pokázat na to že nemusíš mít fyzičku abys někoho zrušil a s tím se přece nedá nesouhlasit...že s ní to jde líp s tím se taky nedá nesouhlasit nevidím tu prostor k neshodám
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků