kik píše:a co třeba makiwara nezabere tolik místa je to jen deska přišroubovaná ke zdi hm
A do ni kdyz bouchas tak to nedela hluk

Toman píše:V postatě máš asi na mysli takovou šibenici připevněnou ke zdi a na dvou čepech s aretací by se otáčela že? Nevím jestli se prodává, ale každý zámečník nebo kamarád co umí svařovat ti ji zhotoví. Ale já bych viděl problém v ukotvení do kolmé zdi. Ideálně by měly svorníky jít skrz zeď pokud je to technicky možné. Je to tutovka já mám takhle doma připevněný 3 hrazdy.
Toman píše:No už vidim holku jak se taha s pytlem kdyz kolikrat chlapi maj toho plny brejle
.... s tou chemií zkušenosti nemám. Já to nechtěl riskovat abych si hrazdách nerozbil kokos.
Toman píše:Já vím ale ona se s nim asi tahat nechce, kdyz se nas ptá na konstrukci
Nancy píše:Jo a ještě se chci zeptat, jaká značka pytlů je nejlepší a cenově nejvýhodnější?
Díky
Nancy píše:nazdárek, tak jsem tu zase. Potřebuji další informace. Zjistila jsem, že nemůžu mít pytel doma, protože máme zdi z hurdisek a ty by tu tíhu neudržely. Takže mě napadlo, že bych si pytel upevnila venku pod balkónem, ale zase bych to musela sundávat, kdyby pršelo. A vadí to moc, kdyby mi pytel párkrát zmokl, samozřejmě bych ho zakrývala plachtou, ale přece jen, kdyby navlhl? Tak mě ještě napadlo, že bych si pořídila volně stojící boxovací pytel, takže se chci zeptat, jestli s ním nemáte někdo nějaké zkušenosti. No a ještě mám jeden dotaz: chci si pořídit pytel takový, abych na něm mohla nacvičovat kopy i údery a hlavně aby moc nelítal, ale nevím jaká mi bude stačit velikost a váha pytle (jsem 167 cm vyskoá), nemůžete mi někdo prosím poradit?
Předem děkuji
Nancy píše:nazdárek, tak jsem tu zase. Potřebuji další informace. Zjistila jsem, že nemůžu mít pytel doma, protože máme zdi z hurdisek a ty by tu tíhu neudržely. Takže mě napadlo, že bych si pytel upevnila venku pod balkónem, ale zase bych to musela sundávat, kdyby pršelo. A vadí to moc, kdyby mi pytel párkrát zmokl, samozřejmě bych ho zakrývala plachtou, ale přece jen, kdyby navlhl? Tak mě ještě napadlo, že bych si pořídila volně stojící boxovací pytel, takže se chci zeptat, jestli s ním nemáte někdo nějaké zkušenosti. No a ještě mám jeden dotaz: chci si pořídit pytel takový, abych na něm mohla nacvičovat kopy i údery a hlavně aby moc nelítal, ale nevím jaká mi bude stačit velikost a váha pytle (jsem 167 cm vyskoá), nemůžete mi někdo prosím poradit?
Předem děkuji
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků