player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity (tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili
TongPa píše:player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity (tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili
Kapacity...Když někdo dělá hodně let různá BU, bude mít asi docela přehled, ale vůbec to neznamená, že nemůže "dostat na budku" například od nějakého talentovaného a dobře trénovaného borce MMA (nebo boxu, thaiboxu...), který to dělá sotva dva roky...
Záleží přece na tom, co trénuje, jak realistický je trénink, v jaké je aktuálně formě...
Jinak ten přátelský sparring - kde a v jakém stylu to provozujete? Ultimát? S jakou ochrannou výstrojí? Jaká jsou pravidla - může se i škrábat, kousat a lechtat? To mají mazlíčkové rádi...![]()
player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity(tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili;)
player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity(tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili;)
Buď v klidu, děláš to správně...Skateordie píše:player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity(tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili;)
Aj mne to udrelo do oci, akosi kazdy vsetko trenoval, sa az hanbim napisat, ze sa drzim jedneho.![]()
![]()
Baxxse píše:player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity(tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili;)
Bude onen sraz v Praze nebo se to jeste neprobiralo? A kdy by mel priblizne byt?
pavela píše:PS:lidi co máte proti přátelskýmu sparringu??? Podle mě je to supr akce, jak se oťukat napříč stylama...
Skateordie píše:Aj mne to udrelo do oci, akosi kazdy vsetko trenoval, sa az hanbim napisat, ze sa drzim jedneho.![]()
![]()
player píše:...Nevim co si predstavujes ty pod pojmem ultimat, ale rad bych poznamenal, ze tam neprisel s umyslem nikdo, kdo by chtel nekomu nejak ublizit, alespon na me to tak zapusobilo a myslim, ze by bylo fajn, kdyby to tak bylo i priste.Takze tolik k dotazu ohledne "ultimatu".
Ono to stejnak dopadne vzdy tak, ze se dostavi jen ti "rozumni" lidi a ten ukecanej virtualni namachrovanej zbytek zustane doma v koute...
TongPa píše:player píše:...Nevim co si predstavujes ty pod pojmem ultimat, ale rad bych poznamenal, ze tam neprisel s umyslem nikdo, kdo by chtel nekomu nejak ublizit, alespon na me to tak zapusobilo a myslim, ze by bylo fajn, kdyby to tak bylo i priste.Takze tolik k dotazu ohledne "ultimatu".
Ono to stejnak dopadne vzdy tak, ze se dostavi jen ti "rozumni" lidi a ten ukecanej virtualni namachrovanej zbytek zustane doma v koute...
Teď jsem se skoro urazil...Asi jsem byl špatně pochopen, já chtěl pouze zjistit, jak ty vaše "přátelské sparringy" probíhají. Rozhodně nemám zájem vlézt někam do klece pouze s chráničem zubů a suspenzorem a nechat se umlátit do bezvědomí nějakým brutálním monstrem například s přezdívkou "player"...
Na to už jsem moc starý... My při tvrdším sparringu používáme vždy přilby s mřížkou...
Takže bych měl spíš zájem o něco jako výměnu informací - podívat se a vzájemně si s lidma od různých BU formou lehčího sparringu vyzkoušet, jak jednotlivé styly řeší určité situace a eventuelně se i trochu "pobít" s přilbou a chrániči... Něco takové by mi opět trochu rozšířilo obzory, nehledě na to, že my, co spolu trénujeme, se máme už docela "přečtený", takže kontakt s novými "bojovníky" nikdy nemůže uškodit...
Na jaře bych měl mít víkendy volnější, takže pokud ty vaše setkání probíhají v podobném duchu, velice rád bych se zúčastnil.
Howgh, domluvil jsem.
player píše:Tak to se ti omlouvam, jestli se te to nak dotklo, tenhle tejden se mi vsecko se*e, tak sem nakej podrazdenej.Bejt zenska ve svych dnech jeste k tomu, tak to se mnou sekne:)))
Jendis píše:už to tu někde je,tak jen ve zkratce....karate(Shotokan),rukopašnyj boj,SCARS,italská škola šermu + desítky seminářů(kudličky,boj beze zbraně),cvičení s lidma od fochu....+ praxe v rámci zaměstnání(ale většinou jsem teda konflikty vyřešil slovně,fyzicky to až tak často nebylo).....cca 16 let cvičení.Poslední dobou už jen šerm a to hodně s rozumem,sužují mne zdravotní problémy.![]()
![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků