BU profil diskutujících

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod player » pát 08. pro, 2006 13:54

Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity(tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » pát 08. pro, 2006 16:08

player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity (tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili ;)

Kapacity... :roll: Když někdo dělá hodně let různá BU, bude mít asi docela přehled, ale vůbec to neznamená, že nemůže "dostat na budku" například od nějakého talentovaného a dobře trénovaného borce MMA (nebo boxu, thaiboxu...), který to dělá sotva dva roky... :oops: Záleží přece na tom, co trénuje, jak realistický je trénink, v jaké je aktuálně formě... :)

Jinak ten přátelský sparring - kde a v jakém stylu to provozujete? Ultimát? S jakou ochrannou výstrojí? Jaká jsou pravidla - může se i škrábat, kousat a lechtat? To mají mazlíčkové rádi...:twisted: :wink:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 08. pro, 2006 17:34

TongPa píše:
player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity (tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili ;)

Kapacity... :roll: Když někdo dělá hodně let různá BU, bude mít asi docela přehled, ale vůbec to neznamená, že nemůže "dostat na budku" například od nějakého talentovaného a dobře trénovaného borce MMA (nebo boxu, thaiboxu...), který to dělá sotva dva roky... :oops: Záleží přece na tom, co trénuje, jak realistický je trénink, v jaké je aktuálně formě... :)

Jinak ten přátelský sparring - kde a v jakém stylu to provozujete? Ultimát? S jakou ochrannou výstrojí? Jaká jsou pravidla - může se i škrábat, kousat a lechtat? To mají mazlíčkové rádi...:twisted: :wink:

K prvnimu odstavci se nebudu vyjadrovat.
Co se sparingu tyce, tak to bylo tak nejak po rychle domluve vzdy pred samotnym "zapasem" a bylo to na lidech samotnych, jak si to domluvi, jako budou nebo nebudou mit chranice apod.
Nevim co si predstavujes ty pod pojmem ultimat, ale rad bych poznamenal, ze tam neprisel s umyslem nikdo, kdo by chtel nekomu nejak ublizit, alespon na me to tak zapusobilo a myslim, ze by bylo fajn, kdyby to tak bylo i priste.Takze tolik k dotazu ohledne "ultimatu".
Ono to stejnak dopadne vzdy tak, ze se dostavi jen ti "rozumni" lidi a ten ukecanej virtualni namachrovanej zbytek zustane doma v koute...Tim se samozrejme nechci dotknout tech, kteri se z faktickych duvodu nemohli dostavit, prace/rodina apod.!
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Baxxse » pát 08. pro, 2006 18:27

player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity(tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili;)

Bude onen sraz v Praze nebo se to jeste neprobiralo? A kdy by mel priblizne byt?
Baxxse
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » pát 08. pro, 2006 18:57

player píše:Jak naznacil Ukropcany, doufam, ze po novem roce se uskutecni dalsi pratelsky sparing, kdyz to tady tak ctu, jake kapacity(tolik let treninku, takove mnozstvi proslych BU) zde jsou, tak by byla skoda, aby se nezucastnili;)

Aj mne to udrelo do oci, akosi kazdy vsetko trenoval, sa az hanbim napisat, ze sa drzim jedneho. :D :D :D
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 08. pro, 2006 19:03

Skateordie píše:

Aj mne to udrelo do oci, akosi kazdy vsetko trenoval, sa az hanbim napisat, ze sa drzim jedneho. :D :D :D
Buď v klidu, děláš to správně... :lol: PS:lidi co máte proti přátelskýmu sparringu??? Podle mě je to supr akce, jak se oťukat napříč stylama...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pát 08. pro, 2006 19:29

Baxxse píše:

Bude onen sraz v Praze nebo se to jeste neprobiralo? A kdy by mel priblizne byt?

Jednoducha odpoved : az se dohodnem:)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hark » pát 08. pro, 2006 19:58

pavela píše:PS:lidi co máte proti přátelskýmu sparringu??? Podle mě je to supr akce, jak se oťukat napříč stylama...

Nemám proti sparringu nic, jen jelikož jsem čerstvě po třech operacích nohou (obě kyčle), tak bych se stavil spíš na čumendu.

Ale třeba sparring se zbraněmi bych si zkusil rád i teď :)
Vít Hrachový
ELYWCIMAA // http://www.kungfuwingchun.cz
Škola ozbrojené sebeobrany // http://sosb.cz
Hark
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » pát 08. pro, 2006 22:16

Skateordie píše:Aj mne to udrelo do oci, akosi kazdy vsetko trenoval, sa az hanbim napisat, ze sa drzim jedneho. :D :D :D

:D A proč by ses měl stydět? Když jsi hned napoprvé trefil na něco, co ti 100% sedí, tak proč bys měnil? Já osobně nikdy nechtěl dělat BU jako nějakou sportovní disciplínu, ale jako prostředek účinné sebeobrany. Takže jsem hledal a hledal, až jsem našel...:wink:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » pát 08. pro, 2006 22:52

Dakujem za ukludnenie. Na 100% nevyhovuje, len som este nenasiel nieco, co by mi viac vyhovovalo :wink:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pát 08. pro, 2006 22:56

A co trénuješ Skateordie?
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » pát 08. pro, 2006 23:08

player píše:...Nevim co si predstavujes ty pod pojmem ultimat, ale rad bych poznamenal, ze tam neprisel s umyslem nikdo, kdo by chtel nekomu nejak ublizit, alespon na me to tak zapusobilo a myslim, ze by bylo fajn, kdyby to tak bylo i priste.Takze tolik k dotazu ohledne "ultimatu".
Ono to stejnak dopadne vzdy tak, ze se dostavi jen ti "rozumni" lidi a ten ukecanej virtualni namachrovanej zbytek zustane doma v koute...

Teď jsem se skoro urazil...:? Asi jsem byl špatně pochopen, já chtěl pouze zjistit, jak ty vaše "přátelské sparringy" probíhají. Rozhodně nemám zájem vlézt někam do klece pouze s chráničem zubů a suspenzorem a nechat se umlátit do bezvědomí nějakým brutálním monstrem například s přezdívkou "player"...:D Na to už jsem moc starý... My při tvrdším sparringu používáme vždy přilby s mřížkou... :oops: Takže bych měl spíš zájem o něco jako výměnu informací - podívat se a vzájemně si s lidma od různých BU formou lehčího sparringu vyzkoušet, jak jednotlivé styly řeší určité situace a eventuelně se i trochu "pobít" s přilbou a chrániči... Něco takové by mi opět trochu rozšířilo obzory, nehledě na to, že my, co spolu trénujeme, se máme už docela "přečtený", takže kontakt s novými "bojovníky" nikdy nemůže uškodit...:wink: Na jaře bych měl mít víkendy volnější, takže pokud ty vaše setkání probíhají v podobném duchu, velice rád bych se zúčastnil.
Howgh, domluvil jsem. :wink:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » sob 09. pro, 2006 8:45

ukropcany píše:4TongPa - čo keby sme skočili aj na nejaké krasokorčuľovanie? :wink: :P

Provokatére! :lol: Já si sparring s tanečkem nepletu...:wink:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » sob 09. pro, 2006 13:01

defendu píše:A co trénuješ Skateordie?

2,5 roka WT a 3 mesiace ultimaty
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » sob 09. pro, 2006 16:07

TongPa píše:
player píše:...Nevim co si predstavujes ty pod pojmem ultimat, ale rad bych poznamenal, ze tam neprisel s umyslem nikdo, kdo by chtel nekomu nejak ublizit, alespon na me to tak zapusobilo a myslim, ze by bylo fajn, kdyby to tak bylo i priste.Takze tolik k dotazu ohledne "ultimatu".
Ono to stejnak dopadne vzdy tak, ze se dostavi jen ti "rozumni" lidi a ten ukecanej virtualni namachrovanej zbytek zustane doma v koute...

Teď jsem se skoro urazil...:? Asi jsem byl špatně pochopen, já chtěl pouze zjistit, jak ty vaše "přátelské sparringy" probíhají. Rozhodně nemám zájem vlézt někam do klece pouze s chráničem zubů a suspenzorem a nechat se umlátit do bezvědomí nějakým brutálním monstrem například s přezdívkou "player"...:D Na to už jsem moc starý... My při tvrdším sparringu používáme vždy přilby s mřížkou... :oops: Takže bych měl spíš zájem o něco jako výměnu informací - podívat se a vzájemně si s lidma od různých BU formou lehčího sparringu vyzkoušet, jak jednotlivé styly řeší určité situace a eventuelně se i trochu "pobít" s přilbou a chrániči... Něco takové by mi opět trochu rozšířilo obzory, nehledě na to, že my, co spolu trénujeme, se máme už docela "přečtený", takže kontakt s novými "bojovníky" nikdy nemůže uškodit...:wink: Na jaře bych měl mít víkendy volnější, takže pokud ty vaše setkání probíhají v podobném duchu, velice rád bych se zúčastnil.
Howgh, domluvil jsem. :wink:

Tak to se ti omlouvam, jestli se te to nak dotklo, tenhle tejden se mi vsecko se*e, tak sem nakej podrazdenej.Bejt zenska ve svych dnech jeste k tomu, tak to se mnou sekne:)))
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » sob 09. pro, 2006 16:08

ukropcany píše:4TongPa - :D Som rád, že to berieš s humorom... :wink: Mal by, lebo keď player vytiahne svoj zadný direkt, tak bude tiecť krv... :twisted: :x :wink: :P

tak tohle sem jako nevidel :oops: ......:)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPa » sob 09. pro, 2006 16:55

player píše:Tak to se ti omlouvam, jestli se te to nak dotklo, tenhle tejden se mi vsecko se*e, tak sem nakej podrazdenej.Bejt zenska ve svych dnech jeste k tomu, tak to se mnou sekne:)))

V pohodě... :wink: Na druhou stranu dokážu pochopit i tu tvojí skepsi vůči "virtuálním borcům"... Sám jsem v minulosti také párkrát zažil lidi, který hrozně machrovali, ale když mělo dojít k nějakému "cvičnému" souboji, velice rychle zmizeli se staženým ocasem... :?

PS: Jak je to s tím tvým zadním direktem, kterým tu straší ukropcany lidi? Ty si taky dáváš si do rukavice podkovu? :twisted: :wink:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » sob 09. pro, 2006 18:04

TongPa : zaprve Ukropcanyho vubec neposlouchej:))), zadruhe ja rukavice nosim velice nerad, takze si do nich nic dat ani nemuzu;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod La-jia » ned 10. pro, 2006 10:30

Jendis píše:už to tu někde je,tak jen ve zkratce....karate(Shotokan),rukopašnyj boj,SCARS,italská škola šermu + desítky seminářů(kudličky,boj beze zbraně),cvičení s lidma od fochu....+ praxe v rámci zaměstnání(ale většinou jsem teda konflikty vyřešil slovně,fyzicky to až tak často nebylo).....cca 16 let cvičení.Poslední dobou už jen šerm a to hodně s rozumem,sužují mne zdravotní problémy. :evil: :? :(

Kde si se dostal v ČR k rukopašnymu boji? :?:
La-jia
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 10. pro, 2006 14:19

Učil nás,něco málo,mne a jednoho kamaráda jeho táta...který byl (za totáče) u nějakých speciálů.....já byl kluk....dozvěděl jsem se až později,co že to bylo.Nebyl to nějaký seriozní,cíleně zaměřený výcvik,ale učil nás,co dělat.......rok a půl.......tak nějak...pak se nějak rozvedl a od tý doby jsem je neviděl.Takže nebrat až tak......ale jestli Tě to zajímá více(ten Rukopašnyj boj),tak v týhle diskuzi je nějaký člověk,co tomu věnoval 7 let přímo v Rjazani :arrow: http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... &start=160

zkus ho nějak najít a zjistit víc. :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně