IsI píše:Libor píše:jjosef píše:Jen k tomu Gregovi, to co on ukazuje a ma v pazich a deltach nejsou anabolicke hormony, ale olej Synthol. Jinak doping zdaleka neni problemem jen kulturistiky a silovych disciplin.Mnozi by se divili, co se jede v atletice, fotbale...atd.
Co vies o tom synthole?Mam z tvojho prispevku pocit ,ze sa celkom vyznas,tak ma to zaujima.Je to este horsie ako anabolicke hormony?
Tie kopce na bicepsoch a tricepsoch su strasne.
Promiň že ti na toto zkusím odpovědět já namísto jjosefa,alespoň zatím pak třeba budu doplněn popřípadě opraven
Synthol je olejovitá látka,která se píchá přímo do svalu a zvětší objem svalu o stejnou velikost jako je množství píchlé látky.Synthol sice zvětšuje objemy svalů,bohužel se to nijak rapidně nebo vůbec netýká síly
Případné chyby prosím opravte =)
Francois píše:nejsem zastancem kulturistiky, ale myslim si ze doping tam proste patri. Greg Valentino je teda jedna vec, ale lidem jde o to aby videli, do jakych maxim jde to lidske telo dovest a ikdyz se to zakaze tak to stejne nezmeni fakt, ze uzivat se bude. Ze si tim ti lidi znici telo a jatra a ja nevic co vsechno to je vec druha, ale je to jejich volba ze tomu chteji dat vsechno. Nebo by se mely zavest dve kategorie, dopingova a "cista". Nevim jestli to tak neni, o kulturistiku se nezajimam a nelibi se mi.
presne tak bavil jsem se s jednim trenerem kulturistiky a rikal ze bez sypky to proste nejde. sypou vsichni. pak 14 dni pred soutezi vysadi a jsou na testech čisti. oni z tech testu maji proste srandu.
Mi bolo divne ze taka hora svalov pozuje s 9 Kg cinkami,asi nieco na tej sile bude
Goldberg píše:Greg Valentino je jen ostuda kulturistiky a už jen to že ho nazívají kulturistou je hrozný. Kulturistika je špatná v tom že u ní neexistují dopingové kontroly tudíž i mistr Olimpie a mistr světa Ronnie Coleman bere steroidy. ...
Gladiatork1 píše:synthol=steroid, měl by sis něco přečíst o tom co je a není steroid. Každá nedovolená a tělu cizí látka je steroid!
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků