chachar píše:ted jsem si vsiml ze mame vlozit story.
tak naposled co jsem se bil tak to bylo takve ze nejaci debilci asi pet do me startovali at jdu ven atd... rikam no jasne ze na me naskacou vsichni. oni ze ne ze to bude jeden na jednoho. tak jsem sel. bylo to opravdu jeden na jednoho. proti frajerovi jsme se rozbehl s nejakou serii uderu a potom co se otocil zady jsme ho zhodil na zem a sedl si ne neho a valil ho do hlavy.
na zemi nevedel vubec co ma delat. zmohl se akorat na kryti ktere mu stejne moc nepomohlo![]()
jinac pocity: trochu strach, ale tak to je normalni, technika byla o neco horsi nez treba pri sparingu. a mel jsem takovy zvlastni pocit pripadal jsem si jako nejake zvire. ke konci jak jsem byl na nem me to i zacalo bavit a nechtel jsem zkoncit. zvlastni pocit.
nejlepsi to bylo potom v klubu jak se ani jeden z nich na me ani nepodival. z toho jsem mel opravdu radost
Owi píše:tak toto je velmi dobra tema. Na zaciatok by som rad spomenul jednu historku o ktorej sa hovori na vychode slovenska ale ktorej moc ludia neveria. Ja som jej veril az dokym som sa ju nedocital v jednej knizke. Historka je o tom ako jeden Slovak ktory bol Francuzsky Legionar prisiel raz domov do Stropkova. Isiel so svojou 12 rocnou dcerov do jedneho podniku. V samotnom podniku oproti ich stolu sedeli 3 cigani. Ako isiel ten chalan na zachod tak ty cigani nejakym sposobom zacali obtazovat jeho dceru. On ich poslal niekam. Ti cigani mu povedali ze nech ide s nimi von ze oni si to s nim vybavia. On na nich ale sral, pretoze vedel o svojej prevahe a svojmu zavazku nepouzivat svoj vycvik na civilistoch. Ale oni ho napadli rovno v podniku kde ich jednoducho bezproblemovo zlikvidoval. Potom cigosi utiekli prec. S dcerou v klude dojedli a vysli von. No problem bol v tom ze vonku uz cakala cela skupina ciganou v pocte cca. 30 ktory nanho chceli zautocit. Svoju dceru hodil do auta a pokusal sa dostat tiez do auto na miesto vodica. Niekolkym ciganom zlomil ruky a sposobil vazne zranenia. Sam zchytal par uderov palicami ale relativne rychlo naskocil do auta a zdrhol. A to este sa zevraj drzal kvoli svojej dcere inak by zacal pouzivat smrtiace techniky. Takze tolko na zaciatok.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků