jeikob píše:Samozrejmně je mi to jasný . Ale nelibí se mi predstava že se budu nekde polovinu tréningu venovat lidove rečeno bežnýmu telocviku. Nekdo kdo chodí cvičit každý den v týdnu si to muže dovolit. Moje predstava je že se človek rozcvičí rozehřeje a venuje se cvičení postoju uderu ,krytu,pohybu,cvičení s partnerem sestav ci specialních cvičení.A jelikož doma težko muže cvičit s partnerem za to kliky a dřepy ano tak je snad logický ,že se to uprednostnuje
jeikob píše:No já vážil po transplantaci kostní dřeně 54 kilo ,svaly absolutně ochablý a zkracený plus silná unava a musel jsem se s toho vyhrabat a ješte pořád mám co delat. Já myslím ,že se shodnem nejde mi o žadný mystery off chessboxing:)mimochodem super film:)Ale aby se clovek při tréningu venoval tomu nejpodstatnějšímu a práve tomu co nemuže zvládnout bez učitele
jeikob píše:To také mám namysly. Jde o to že vetšina lidí má možnost cvičit tak nanejvýš dvakrát týdne a tak mi přijde primarní se venovat tomu podstatnýmu a maximalně ten čas využít
jeikob píše:To také mám namysly. Jde o to že vetšina lidí má možnost cvičit tak nanejvýš dvakrát týdne a tak mi přijde primarní se venovat tomu podstatnýmu a maximalně ten čas využít
jeikob píše:Jo ale jestli se delaj polovinu treningu dřepy a kliky zjednodušeně řečeno,tak je to na ukor tech ,který to nepotřebujou a radši by zrovna pilovali tu techniku ci cvičili s partnerem. a když je nekdo chcípak tak rozumný trenér či učitel mu rekne milý pane ci milá dámo. Nebylo by pro vás lepší dát nejdřív do pořádku svojí kondici případně poradit a třeba za pul roku přijít. Já chci hodně cvičit ,ale pořád si to nemužu dovolit tak se také nikam neženu
ukropcany píše:4jeikob - no a práve preto sa kluby delia na začiatočníkov a pokročilých... začiatočníci sa tie kliky učia robiť, zatiaľčo pokročilí ich len pilujú, aby ich nezabudli...Akému BU sa venuješ?
chachar píše:nekdo tu psal ze kdyz se v nejakem klubu napr. neklikuje tak doma se neprinuti nikdo. co to je za picovinu. cvicim snad proto protoze chci a delam proto vsechno mozne. treningy jsou od toho ze tam mas sparing partnery a trenera co te opravi. klikovat muzes doma a ne ztracet tim cas na treningu.
videl jsem kluby kde polovina treningu byla o rozcvicce a posilovanito se mi zda uplne blbost.
luen píše:chachar píše:nekdo tu psal ze kdyz se v nejakem klubu napr. neklikuje tak doma se neprinuti nikdo. co to je za picovinu. cvicim snad proto protoze chci a delam proto vsechno mozne. treningy jsou od toho ze tam mas sparing partnery a trenera co te opravi. klikovat muzes doma a ne ztracet tim cas na treningu.
videl jsem kluby kde polovina treningu byla o rozcvicce a posilovanito se mi zda uplne blbost.
jeikob píše:Poměrně nekompromisní pohled. No mne třeba nepřide z odpovědi chachara,že by byl línej cvičit:) no mně třeba vadí ,když si na tom posilovaní obcas trenér či mistr honí své ego a pamatuju to z karate ,že jsme měli záskok chlápek měl fialový pásek a tři čvtě tréningu nás nutil posilovat a dělalo mu to dobře. Muj osobní názor je ten,že by to mělo být v rámci rozcvičky a nemělo by to přesahovat třetinu cvičení. Další věc a to i u začátečníku a když tech lidí neni hodně mněl by být individualní přístup a při kondiční přípravě by se měl každý zaměřit na to v čem má slabiny
no mas pravdu s tim ze ostatni co chcou vlaste "omezujou".
ale ta logika tech lidi. proc to vubec delaji kdyz jich nekdo musi nutit?
nechapu.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků