PetrVotava píše:Čus Pájo já sem někde čet, že Tuneber prej cvičil u Wu Bina. Je to pravda? Jestli jo tak mluví o něm wu Bin někdy? Třeba, že Tuneber je kretén nebo tak nějak?

Už jsme to někde na fóru psal. Ptal jsem se Wu Bina a řekl mi, že zná osobně pouze 3 Čechy, mě,zde občas přítomnou Xie Xie, a ňákýho Marcela, takto mého kamaráda, který s Wušu nemá nic společnýho a se kterym jsme náhodou potkali Wu Bina v našem supermarketu. ®ádnýho Turnebrka nezná. Existují tedy 2 vysvětlení, 1) Turbneber lže. 2) Wu Bin se tak stydí za svého žáka, že ho radši zapřel

Jinak je to obecná praxe, že na nějakym podujatí někdo odchytí Wu bina(znáte to: Karlééé, to je Karel, vyfoť nás...) a pak se prsí, že je jeho žákem. Wu bin v současný době má jenom pár žáků, v USA, kam jezdí za dcerou a vysloveně 3 a půl žáků kluků u nás u baráku, z nich jednoho číňánka,absolventa vysoký tělovýchovný, kterej aspiruje na novýho mastera světa a jeho rodina je s Wu Binem zpřízněná a který se dá považovat za takového "hlavního žáka"

je to taky takový "letec"

ten by se ti líbil, občas se od něj učím nějaký ty fígly co cvičeji mladý ale von skáče asi o 3 metry výš než já

. (jeho máma s náma cvičí taji) Jinak nulanula, navíc Wubin furt nadává, že se ty mladý ulejvaji a necvičej dost tvrdě, teda já kdybych takhle cvičil tak vyplivnu plíce, nevim co po nich chce... Jinak ohledně toho ČT24 ač nejsem thaiboxer, musím souhlasit ,zlatej thaiboxer, aspoň někdo tam byl normální (capoieře teda nerozumim ale že by to bylo BU??? to už může teda bejt BU i lebedínoje ózero

)