zpevnění břicha a prsou

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod jd-man » stř 20. čer, 2007 13:57

4Emanuele:

Aha....všimni si zejména předposledního odstavce.

http://www.ronnie.cz/c-280-brisni-svaly-jako-skala.html

Takže ne jen tvůj názor a články jsou nejlepší. Každý vychází z jiných informací, jen vědět který jsou ty dobrý. Když mi někdo dá více kvalitních informací, kde je zastáván jeden totožný názor (od různých autorů pochopitelně) nebo budu mít víc názorů stejného druhu od různých lidí, tak můžu změnit svůj názor. Jinak těžko...
jd-man
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Emanuele » stř 20. čer, 2007 14:04

Jj ja vim ale tam je potom problem v posledni veci,jaky ty brisni svaly vlastne kdo chce mit a v jake fazi pripravy kdo je :wink:
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod jd-man » stř 20. čer, 2007 14:05

OK. :lol:
jd-man
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod jjosef » stř 20. čer, 2007 14:20

Jsou sval jako každý jiný, pokud chceš velký břišáky, tak bude zařazení se zátěží vhodný.
Jinak v téhle diskuzi souhlasím s Emanuele.
Taky jsem tu někde četl o zkracování bicepsu a jeho horním postavení, to taky není daný cvičením, ale převážnou měrou genetickou predispozicí.
jjosef
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod CeLy » stř 20. čer, 2007 14:30

2Emanuele: Takze ked som to spravne pochopil, tak ty nechces mat svaly tvrde a hlboke, ale roztahne a objemne??? :?: A mohol by si mi prosim ta vysvetlit, v akej fazi pripravy si ty, ked si mozes dovolit pridavat na brucho zataz, ked to ani Coleman nerobi a ani neodporuca? ( a teda ne zeby mal tie brusne svaly nejake zdochnute...).
Diky
CeLy
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Emanuele » stř 20. čer, 2007 19:05

CeLy píše:2Emanuele: Takze ked som to spravne pochopil, tak ty nechces mat svaly tvrde a hlboke, ale roztahne a objemne??? :?: A mohol by si mi prosim ta vysvetlit, v akej fazi pripravy si ty, ked si mozes dovolit pridavat na brucho zataz, ked to ani Coleman nerobi a ani neodporuca? ( a teda ne zeby mal tie brusne svaly nejake zdochnute...).
Diky

no ber to tak ze my na treninku delame normalne velky pocet opakovani a rychle provedeni :!: :arrow: tudiz v posilce ,aby to pro to bricho nebylo porad to sami tak delam pomaly opakovani s pridanou vahout,takovy sklapovacky na lavicce s 20 kilama na prsach sou lahudka!! :wink:
ty delej co chces Einsteine a klidne poslouchej Ronnieho a jeho treninky,a zarucuju ti ze ti po nich nic nevyroste krome chlubu na prsach :wink: protoze oni k nem clankum zapominaji dodat ze je treba dokonala strava,dokonala supplementace a pak takovy ty veci co uz lidi wubec nechcou vedet,jako Naposim,nadrolon atd atd ... :lol: :lol: proste AS :!:

sam o tom popremyslej...s pozdravem Emanuele
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Emanuele » stř 20. čer, 2007 19:29

ukropcany píše:Priznám sa, že mi táto debata nedáva celkom zmysel... ako súvisí s BU? Keď chce byť niekto peknučko urobený, tak musí to a ono, ale ako to súvisí s BU? Ja trénujem na silu a prdím na to, či mám bicák zdvihnutý vyššie, či nižšie, podstatné je, že keď niekoho drapnem v klinči za hlavu, že ho ohnem ako nič... nie? A brucho? Keď chce mať niekto kocky, tak musí slanina dole a vybavčo... a či budú také či onaké? A či budú veľké či malé? 60kilový hajzlový pavúk asi nikdy nebude mať 2 cm vystúpené kocky... šak teda, trošku rozmýšľajte... :roll: A keď chce mať veľké kocky, tak holt musí 20 kíl pribrať, ale potom zase nechce robiť kulturistiku... tak neviem, nejak som z toho jeleň, že čo to tu riešite... 8O

Jj uz koncim :wink:
Emanuele
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod CeLy » stř 20. čer, 2007 22:24

no ber to tak ze my na treninku delame normalne velky pocet opakovani a rychle provedeni tudiz v posilce ,aby to pro to bricho nebylo porad to sami tak delam pomaly opakovani s pridanou vahout,takovy sklapovacky na lavicce s 20 kilama na prsach sou lahudka!!
ty delej co chces Einsteine a klidne poslouchej Ronnieho a jeho treninky,a zarucuju ti ze ti po nich nic nevyroste krome chlubu na prsach protoze oni k nem clankum zapominaji dodat ze je treba dokonala strava,dokonala supplementace a pak takovy ty veci co uz lidi wubec nechcou vedet,jako Naposim,nadrolon atd atd ... proste AS

sam o tom popremyslej...s pozdravem Emanuele

Nehovorim ze sa slepo riadim podla toho co povedal nejaky Coleman( inac nie Ronnie :wink: ), len podla jeho skusenosti a nejakej tej "chabej" znalosti o posilovani by som povedal, ze vie o com hovori.
A to ze k tomu treba zdrava vyziva, a aerobny trenink tak to predsa jasne kazdemu, ze to bez toho nejde :roll:
A co sa tyka nejakeho dopingu - prave preto ze je trosku "posileny" vselicim moznym a tutiz ma relativne velku silu brusnych svalov, tak ma prekvapuje ze ani kvoli tomu nepouziva zatazie ani nic ine, len sklon lavicky, dlhsie prevedenie cviku a co je najdolezitejsie SPRAVNE prevedenie cviku, ne len take ze aby bolo tych 30 a hotovo, to mi staci :roll:
CeLy
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod CeLy » stř 20. čer, 2007 22:27

A sorry, ten Coleman je samozrejme priezvisko a Ronnie je jeho meno, to mi trosku uslo :oops: :oops:
CeLy
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně