no ber to tak ze my na treninku delame normalne velky pocet opakovani a rychle provedeni tudiz v posilce ,aby to pro to bricho nebylo porad to sami tak delam pomaly opakovani s pridanou vahout,takovy sklapovacky na lavicce s 20 kilama na prsach sou lahudka!!
ty delej co chces Einsteine a klidne poslouchej Ronnieho a jeho treninky,a zarucuju ti ze ti po nich nic nevyroste krome chlubu na prsach protoze oni k nem clankum zapominaji dodat ze je treba dokonala strava,dokonala supplementace a pak takovy ty veci co uz lidi wubec nechcou vedet,jako Naposim,nadrolon atd atd ... proste AS
sam o tom popremyslej...s pozdravem Emanuele
Nehovorim ze sa slepo riadim podla toho co povedal nejaky Coleman( inac nie Ronnie

), len podla jeho skusenosti a nejakej tej "chabej" znalosti o posilovani by som povedal, ze vie o com hovori.
A to ze k tomu treba zdrava vyziva, a aerobny trenink tak to predsa jasne kazdemu, ze to bez toho nejde
A co sa tyka nejakeho dopingu - prave preto ze je trosku "posileny" vselicim moznym a tutiz ma relativne velku silu brusnych svalov, tak ma prekvapuje ze ani kvoli tomu nepouziva zatazie ani nic ine, len sklon lavicky, dlhsie prevedenie cviku a co je najdolezitejsie SPRAVNE prevedenie cviku, ne len take ze aby bolo tych 30 a hotovo, to mi staci