Znecitliveni holeni

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod TongPa » čtv 19. črc, 2007 20:04

ukropcany píše:...krásne urobený chlapec z posilovne často nevydrží zďaleka toľko ako tučko, čo do pupka dostáva každý deň...

Tong von Pa souhlasí... :twisted: :wink:
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kik » čtv 19. črc, 2007 22:08

Ukropčany je opravdu hodně tréninkových metod a pomůcek třeba mrkni na to video http://www.youtube.com/watch?v=RU3SX2Zf ... ed&search= používají tam různé pomůcky,které jim slouží k tréninku a funguje to. Jen tím chci říct ,že je hodně metod jak trénovat a to neznamená ,že když jsi něco takového nikdy nezkusil nebo neviděl tak to nefunguje a dopředu zatracovat něco ...,ale to je v poho ,že máš jiný názor na věc máš trénink který ti vyhovuje a který nechceš měnit sám jsi říkal ,že jsi na to starý.Já zas chci ty metody vyzkoušet a když budou fungovat tak je chci doporučit jako ten váleček .To máš třeba jak v posce bud cvičíš pořád stejně a po čase začneš stagnovat nebo změníš trénink a třeba ti někdo ukáže nějaký nový cvik nebo provedení tak co uděláš dopředu to zavrhneš jako blbost nebo to vyzkoušíš ?.Tím ukončím naši debatu protože nemám zájem se přít za každou cenu.Mysli třeba ,že je to blbost s tím válečkem tak nic určitě bude nějaké další forum ,kde pokecame měj se.
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » pát 20. črc, 2007 0:45

graver píše:
luen píše:kopanec do rozkroku taky boli a nic tim neotuzis

Třeba to děláš málo - Ukropčány píše o desetitisících opakování. Vsadil bych se, že pak by tě to fakt už nebolelo :D :D

:D :D :D :D :D
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kik » pát 20. črc, 2007 9:00

To si myslíš ty já ne je to pouze tvůj subjektivní názor ,který ale není postaven na žádných zkušenostech prostě jsi to zavrhl aniž by sis to vyzkoušel takže to fakt pro mě nemá cenu.To je jako kdyby jsi mě přesvědčoval ,že zákusek není dobrý a já bych se tě zeptal jestli jsi ho ochutnal a ty bys řekl ne .Vidíš to je fakt o ničem řešit s tebou něco ty máš klapky na očích a potřebuješ vše skritizovat a shodit.
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 20. črc, 2007 9:03

kik píše: ... potřebuješ vše skritizovat a shodit.

Kez by bylo co kritizovat :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně