Likvidace Boxera

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Galiloo » ned 13. led, 2008 7:47

graver píše:1. Vyhlídneš si, kudy chodí.
2. Přes ulici vykopeš díru 3x2x2 (Dx©xH), zakryješ plachtou (tu po okraji zatížíš), zasypeš pískem a nahoru vyskládáš dlážky (nemusíš moc nenápadně - určitě to nepozná).
3. Nachystáš si hromadu těžkých šutrů.
4. Počkáš, až půjde, pak si stoupneš tak, aby díra byla mezi tebou a jím (bacha, tohle je těžký) a začneš provokovat. Můžeš třeba říct něco o jeho matce, o boxu, o ranách do hlavy a jejich následcích...
5. Až se naštve, rozběhne se k tomě a spadne do díry, budeš na něho házet ty šutry tak dlouho, dokud ho nezlikviduješ.
Pak ho musíš dlouho vařit - boxeři mají tuhý maso. Taky dej bacha, aby tě nevyprovokoval on, jinak jsi v prd... eh, v díře ty sám.

btw: co myslíš tím zlikvidovat - sundat ho tak, aby tě už nikdy neotravoval? Zbrojní pas máš?

:lol:
Na to nebude čas,ale jak mamut vypadá :lol:
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » ned 13. led, 2008 7:48

Bujin píše:ake by to bolo keby ten agresivny clovek dosiel domov, jeho rodina bola zviazana a jaciaca na zemi a nad nimi chlapik s buchackou pokladajuci tomu agresivnemu chlapikovi otazku...heh ...to len na zamyslenie
Heh...sorry :-) samozrejme nie sme v Krsnom otcovi...takze jo... to bude tazke..

ak nieje okolo zelezna tyz :-) motorova pila alebo ina vychytavka,rychlo skratis vzdialenost a mlatite sa na zemy alebo ho hadzes...
pokial viem jeden judista (Le Blank ???) sa zapisal do siene slavy prave vyhrou nad majstrom v boxe.
ak ta dobre trafi ...mas smolu...ak to vydrzis ma smolu on... zalezi dost na stasti a skusenostiach...ako vzdy myslim

Vacsinou o vysledku VELMI rozhoduje psychika cloveka...ani nie tak jeho technicka zrucnost.

ceknite...trosku smiesne ale predsa ... http://www.youtube.com/watch?v=VrXzH4WO ... re=related

Taky mě napadlo že bych mohl jít po nohou,když to vyšlo Inokimu tak proč by to nemohlo vyjít mě :lol:

Pro jistotu ale u sebe budu nosit Wakizashi :lol: 8)
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Galiloo » ned 13. led, 2008 7:52

Tomkins píše:Leda že by tví kámoši byli asi takovýhle :-D

http://youtube.com/watch?v=P3YviBPJ_kQ

Já si spíš zjistim do jakého chodí klubu a pak tam pošlu kriminálku -pokud budu mít svědka že mě napadl tak bude moct dál boxovat v kriminále-třeba do zdi v samotce... :lol: :twisted:

Zajímalo by mě kolik takových klubů by se muselo zavřít kdyby se veřejnost začla informovat o tom co tam chodí zy typy...fijůůů 8O
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod migli » ned 13. led, 2008 9:57

2 galiloo:

hele, ja dokazu porozumet tomu, ze z tveho uhlu pohledu, ktery je dost ovlivneny strachem z dotycneho jedince, vidis pouze tu moznost konfrontace. Ale zajimalo by mne, co jsi tomu boxerovi provedl tak hrozneho, ze vidis tu konfrontaci jako nevyhnutelnou? Protoze timhle uvazovanim skocis jedine do pruseru - chlap se te zepta, kollik je hodin, ty si (pod vlivem strachu) budes myslet ze te chce zmlatit a skocis po nem... :idea:

Proste pokud se s nim nechces prat, tak se s nim proste neper, ne? Nebo kvuli vlastnimu egu a strachu z toho, ze bys byl za sraba nejsi schopny zvolit rozumnejsi variantu?
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » pon 14. led, 2008 5:56

migli píše:2 galiloo:

hele, ja dokazu porozumet tomu, ze z tveho uhlu pohledu, ktery je dost ovlivneny strachem z dotycneho jedince, vidis pouze tu moznost konfrontace. Ale zajimalo by mne, co jsi tomu boxerovi provedl tak hrozneho, ze vidis tu konfrontaci jako nevyhnutelnou? Protoze timhle uvazovanim skocis jedine do pruseru - chlap se te zepta, kollik je hodin, ty si (pod vlivem strachu) budes myslet ze te chce zmlatit a skocis po nem... :idea:

Proste pokud se s nim nechces prat, tak se s nim proste neper, ne? Nebo kvuli vlastnimu egu a strachu z toho, ze bys byl za sraba nejsi schopny zvolit rozumnejsi variantu?

TAKUMA HISA 8)
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Makoto » pon 14. led, 2008 10:00

Slammer píše:
graver píše:1. Vyhlídneš si, kudy chodí.
2. Přes ulici vykopeš díru 3x2x2 (Dx©xH), zakryješ plachtou (tu po okraji zatížíš), zasypeš písekem a nahoru vyskládáš dlážky (nemusíš moc nenápadně - určitě to nepozná).
3. Nachystáš si hromadu těžkých šutrů.
4. Počkáš, až půjde, pak si stoupneš tak, aby díra byla mezi tebou a jím (bacha, tohle je těžký) a začneš provokovat. Můžeš třeba říct něco o jeho matce, o boxu, o ranách do hlavy a jejich následcích...
5. Až se naštve, rozběhne se k tomě a spadne do díry, budeš na něho házet ty šutry tak dlouho, dokud ho nezlikviduješ.
Pak ho musíš dlouho vařit - boxeři mají tuhý maso. Taky dej bacha, aby tě nevyprovokoval on, jinak jsi v prd... eh, v díře ty sám.

btw: co myslíš tím zlikvidovat - sundat ho tak, aby tě už nikdy neotravoval? Zbrojní pas máš?

Dobre :lol:

Se mi nezda ze nekdo kdo ma 1.DAN v Judu by se na naeco takoveho mohl zeptat :?

Treba to je tim, ze judo je sport a on se pta na sebeobrannou stranku. Navic judista cvici vzdy jen s judistou, protoze nepotrebuje cvicit s nekym jinym, tak jako boxer sparuje hlavne s boxerem, protoze kopat mu v ringu nepovoli. Pokud jsi streetfighter, tak se taky budes ptat na pravidla ve sportu....pokud by jsi chtel soutezit.
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pon 14. led, 2008 12:49

Galiloo - esli z neho mas stazeny pulky, tak ho bud zesiroka obchazej, nebo se prestehuj... a esli je to akorat borec, co te bu*eruje, tak mu dej najevo odhodlani se za sebe postavit a pripadne tak ucinit s vypetim vsech sil, aby si to (i presto, ze treba dostanes) pamatoval.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » pon 14. led, 2008 14:39

Gino píše:Galiloo - esli z neho mas stazeny pulky, tak ho bud zesiroka obchazej, nebo se prestehuj... a esli je to akorat borec, co te bu*eruje, tak mu dej najevo odhodlani se za sebe postavit a pripadne tak ucinit s vypetim vsech sil, aby si to (i presto, ze treba dostanes) pamatoval.

No s prvni casti nesouhlasim,ale jsem asi jina povaha :wink: Taky bych se mohl ptat jak sundat chlapa ktery je minimalne o sest let starsi a kolem sto kilo kdyz ja mam necelych 78,sice vyskova prevaha.ale stejne :lol: Totiz mame velmi mile sousedy,vcera prisli ozraly,jeho stara z niceho nic zacala pyskovat a kdyz jsem ji utrel,snazila se do me strcit nicmene jsem ji uhnul :lol: V tom se na me vyritil ten hospodskej spek,tak jsem mu sel naproti a postavil se a cekal...najednou mel jen kecy jak me rozseka...ja jen tak delej,cekam,uz me ty kecy nebavi(ale uprimne,byl jsem docela priposranej,ale sral me dost)...pak mi rekl ze me rozseka az bude sam,kdyz jsem mu rekl ze se tesim,kdykoliv,kdekoliv treba hned a tady, tak opet vybehl,avsak jen do pulky puvodni vzdalenosti mezi nami, a bundu si sundal jenz ramen,sasek...tim nerikam ze by to byl nejaky nejakej vejtaha,neznam ho,ale pokud by se chtel rvat rval by se...taky porad pred nej lezla ta jeho pipka..nerikam,ze jsem nebyl pripos.anej,ale srat si na hlavu si nenecham od nikoho...je to hned byt vedle nas,takze se tesim az se uraci splnit co slibil,jelikoz svou drzosti prekrocil meze...a az k tomu dojde,dej se vule bozi :evil: :evil: Porad rikam ze nejde se neustale schovavat...nekdy je lespi si zjednat respekt,abyste se vyhli pripadnym utokum do budoucna :idea: A ted vubec nemluvim o tom boxerovi o kterem je tento topic,tam uz si neodvazuju troufat jak bych se zachoval :roll: :)
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Bitka

Příspěvekod majkx » pon 14. led, 2008 20:32

lukaskon píše:No je to jednoduchý, pokud děláš ty sporty co děláš tak musíš ihned k tělu a chvaty z Juda už snad umíš. Přesto je to hodně nebezpečný, může tě sestřelit než se k němu dostaneš. Takže nejlepší je ho chytit ještě předtím než bude jasné že se budete porovnávat ... Nedat mu prostor pro první ránu, protože pak už by ti bylo vše k ničemu.

Anebo si ho vůbec nepusť k tělu a protože jsem dobrák od kosti, tak jsem ti našel hned několik technických pomůcek jak dosáhnout vítěztví na dálku
http://warfare.wz.cz/sniper.html#cz700 :lol: :wink: .
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 15. led, 2008 7:30

cudles - vsak ta prvni veta byla myslena ironicky :lol:
Komu by se chtelo kvuli nejakymu frajerovi stehovat... 8)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » úte 15. led, 2008 15:47

každý je porazitelný.zkouknul bych nějaké boxerské zápasy pak na you tube nějaký street fight a z kolegama z tréningu bych zkoušel ruzné možnosti.proč hned ironizujete ten tazatel se ptal celkem seriozně a asi je to problém ten dotyčný agresivní boxer.jistě idealní by bylo konfliktu se vyhnout,ale pokud hrozí tak proč se na něj nepřipravit.lepší něco než nic
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 15. led, 2008 16:44

^^^

Protože je nesmysl si myslet, že se podívám na youtube jak to ti boxeři zhruba dělaj a pak budu s klukama na tréninku vymýšlet nějakou zbastlenou obranou proti imitaci háku. To je nejlepší cesta k úrazu.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod adkins » úte 15. led, 2008 20:21

Jestli je to nějaka velká svalnatá obluda tak mu pujde určitě utéct ne?Nebo jsi kup pepřák nebo teleskop
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod jeikob » úte 15. led, 2008 20:21

tak nedelat nic a nechat zbít a přijít také k urazu.to je také řešení.
navíc pokud nekdo dělá určitou dobu judo .tak snad krapet malinko ví ne jak funguje lidský tělo.box není žadná magie
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod adkins » úte 15. led, 2008 20:22

Ala dej pozor až ti nestřeli granat na obličej,jinak už je vše v (_._) :wink:
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod cudles » úte 15. led, 2008 21:45

Gino píše:cudles - vsak ta prvni veta byla myslena ironicky :lol:
Komu by se chtelo kvuli nejakymu frajerovi stehovat... 8)

Vystihl jsi jak to vidím já :wink:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » stř 16. led, 2008 18:05

adkins píše:Jestli je to nějaka velká svalnatá obluda tak mu pujde určitě utéct ne?Nebo jsi kup pepřák nebo teleskop

No když mě nesundá první ranou tak už budu v něm a uškrtim ho :!: :lol: 8)
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod adkins » stř 16. led, 2008 18:13

Galiloo píše:
adkins píše:Jestli je to nějaka velká svalnatá obluda tak mu pujde určitě utéct ne?Nebo jsi kup pepřák nebo teleskop

jj :wink: ,ale fakt bacha na tu prvni jeho ranu nebo už by bylo vše stracene-než by ses spamatoval nebo jestli by ses vůůbec spamatoval tak by ti dal další a to by protebe mohla jet ambulance :D
adkins
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod diablik » stř 16. led, 2008 19:29

Galiloo píše:

..no super mas strategiu..inac daj vediet ci ti to vyslo :wink:
diablik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Galiloo » čtv 17. led, 2008 8:19

diablik píše:
Galiloo píše:

..no super mas strategiu..inac daj vediet ci ti to vyslo :wink:

No snad to vyjde.Nic jiného než to zkusit mi nezbývá :oops:
Galiloo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně