Gino píše:Galiloo - esli z neho mas stazeny pulky, tak ho bud zesiroka obchazej, nebo se prestehuj... a esli je to akorat borec, co te bu*eruje, tak mu dej najevo odhodlani se za sebe postavit a pripadne tak ucinit s vypetim vsech sil, aby si to (i presto, ze treba dostanes) pamatoval.
No s prvni casti nesouhlasim,ale jsem asi jina povaha

Taky bych se mohl ptat jak sundat chlapa ktery je minimalne o sest let starsi a kolem sto kilo kdyz ja mam necelych 78,sice vyskova prevaha.ale stejne

Totiz mame velmi mile sousedy,vcera prisli ozraly,jeho stara z niceho nic zacala pyskovat a kdyz jsem ji utrel,snazila se do me strcit nicmene jsem ji uhnul

V tom se na me vyritil ten hospodskej spek,tak jsem mu sel naproti a postavil se a cekal...najednou mel jen kecy jak me rozseka...ja jen tak delej,cekam,uz me ty kecy nebavi(ale uprimne,byl jsem docela priposranej,ale sral me dost)...pak mi rekl ze me rozseka az bude sam,kdyz jsem mu rekl ze se tesim,kdykoliv,kdekoliv treba hned a tady, tak opet vybehl,avsak jen do pulky puvodni vzdalenosti mezi nami, a bundu si sundal jenz ramen,sasek...tim nerikam ze by to byl nejaky nejakej vejtaha,neznam ho,ale pokud by se chtel rvat rval by se...taky porad pred nej lezla ta jeho pipka..nerikam,ze jsem nebyl pripos.anej,ale srat si na hlavu si nenecham od nikoho...je to hned byt vedle nas,takze se tesim az se uraci splnit co slibil,jelikoz svou drzosti prekrocil meze...a az k tomu dojde,dej se vule bozi

Porad rikam ze nejde se neustale schovavat...nekdy je lespi si zjednat respekt,abyste se vyhli pripadnym utokum do budoucna

A ted vubec nemluvim o tom boxerovi o kterem je tento topic,tam uz si neodvazuju troufat jak bych se zachoval