RUNAR píše:Broken píše:zajímavý topic.Snad jen jedna vítka,s těma vtipama bych se raději nepouštěl do žádnej větších akcí,jestli mi jako rozumíšAle příhody jsou fajn,jen tak dál...
Broken, jo díky já jsem napsal RÁDOBY vtipy, no a moje vtipy nejsou úplně pro každýho, jsou tam pointy který na pochopení potřebujou další znalosti, třeba si zjisti jak se jmenuje ředitel pražské zoo a jestli pořád nic tak máme jinej vkus ale to je úplně v pořádku.
Plus záměna laskavě za Mlaskavě mi osobně příjde v tý situaci docela dobrá,jen je důležitý se dovtípit co tím slovem Mlaskavě autor myslel.
Jen to zkus až příjdeš do obchodu a bude tam hezká prodavačka tak jí řekni:
Slečno mohla byste mi Mlaskavě pomoci? A uvidíš ten hukot, potom mi ale pošli 100czk na účet, to víš autorský práva.
![]()
znám další hlášku,která se dá použít u dívek,které mají kluka
Zkrátka příjdeš k ní a zeptáš se:Dobrý den slečno,máte kluka?Ona odpoví:Ano.Ty bleskurychle zareaguješ:A nechtěla byste chlapa?
pm píše:znám další hlášku,která se dá použít u dívek,které mají kluka
Zkrátka příjdeš k ní a zeptáš se:Dobrý den slečno,máte kluka?Ona odpoví:Ano.Ty bleskurychle zareaguješ:A nechtěla byste chlapa?
libovka, pisu si, konecne se na tomhle webu najde nejaka prakticka rada
xiexie píše:A jaký, že váháš
RUNAR píše:xiexie píše:A jaký, že váháš
Jakým jezdíš autobusem nebo tramvají, v kolik hodin a ze který zastávky?![]()
![]()
Když tak přes SZ
RUNAR píše:Aha teď jsi mě předběhla, editoval jsem svůj předchozí příspěvek.
Ale jak říkám jsi vítána na našem tréninku sanda.
Vynikající stimul, budem se tam před tebou předvádět a nikdo nebude chtít při sparingu dostat.![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků