SianLang píše:Jestli je tady někdo stejně uštěpačnej jako já, tak se mrkněte na roztomilé "vyznání" pana Hladíka. (viz. jeho kniha návštěv, 8.8.)
Anonymní píše:Roman Hladík e-mail www (Napsáno: 12:59:48, 8. srpna, 2003)
Téma: Odpoved
Ne že nevěnuji pozornost svým bývalým mistrům, to prosím né. Ale když jsem se stal osobním, privilegovaným žákem velmistra Anthony Lam Chun Fai, učím své žáky pouze tuto překrásnou linii Lam Hungkuen Kung-Fu. Je to tolik úžasných, nových forem a filozofie.Tímto mým mistrem jsem natolik fascinován a okouzlen, že jako hold jemu je věnována právě tato stránka. Na minulost nevzpomínám ve špatném, ale současnou výuku velmistra a jeho Kung-Fu a hlavně jeho samotného neskonale obdivuji.Jsem rád, že Bůh mě k tomuto genialnímu člověku přivedl. Představte si to tak, dříve jsem cvičil mnoho technik, obrazně stál před bránou vědění, a nyní jsem se díky velmistrovi dostal za tuto bránu. No a nezlobte se. Vzpomínky na minulost si ponechám jen pro sebe.
SianLang píše:No fakt že jo!Ještě že to sem někdo zkopíroval a zachoval to tak pro příští generace...
Yahoma píše: Názor na kotlára? Už ten obal jeho knihy je Ving tsun jak vyšitý . Ale možná je to mawashigeri nějaká super tajná technika, kterou se žák učí až na konci systému Ale spíš ne...
<BR> Neví o Ving Tsun vůbec nic a nechápu, že mu není trapný vydat knihu.
<BR> :-]![]()
taky zírám píše:necvičím tak dlouho, ale ty oslíku dokážu rozeznat co je mawaši a co joko, už podle toho jakej je tam CÍL. To jsou věci který tě nemusí zajímat, protože víc o tom mluvíš než cvičíš jinak bys asi mlčel. myslím, že kontroverzní asi nejvíc budeš ty a tobě podobní. Největší problém budete vy všichni (turisti po školách a stylech) díky faktu, že nedokážete vydržet u jednoho, může za to mistr. Ještě že tu máte www.bojovaumeni. cz "azyl pro náročné", nebýt mistra Hladíka neumíte vůbec nic (vždyť jste u něho začínali všichni)
blbec, debil, neschopný blb......(předpokládám, že mě zrovna takto nazýváš)
taky zírám píše:...nebýt mistra Hladíka neumíte vůbec nic (vždyť jste u něho začínali všichni)
blbec, debil, neschopný blb......(předpokládám, že mě zrovna takto nazýváš)
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků