littleass píše:RUNAR píše:Shotokan Karatista Lyoto Machida je nyní master UFC

Na své cestě za titulem zpráskal podle velmi volných pravidel UFC celou řadu boxerů a thai boxerů a jiných šášulíků
Inu pořádně pořádný Karate že jo....... žádný překvápko.
No chlapci držim palce,konečně tam mezit ty UFC idioty začli posílat Tradičňáky nebo lépe řečeno lidi který se věnují hlavně BU:idea:
Ještě tak rok dva je tam posílat a pak by to konečně mohli úplně zrušit

..ciste tradicne BU nemaju v Octagone sancu ako ich nema ani Box a Thaibox..su nekompletne,vacsinou jedno-dvoj dimenzionalne zamerane atd...pre snilkov typu Littleass...pochopte ze Lyoto Machida uz davno netrenuje ako tradicny karatista,pretoze by si s tym mohol vytriet zadok v UFC...je specialne na to pripravovany v postoji, ovlada thajsko-zapasovy klinc a antiklincove veci,je to cierny pas v BJJ...Littleass , Lyoto trenuje s ludmi ako Anderson "Spider" Silva ktory ma nadherny MMA Thaiboxing nieco ako Machida MMA Karate,chapes to ty pisulka,preto rozbija ludi s Box a Thaibox backroundom v UFC..pozna ich hru,ich slabiny..ma takeho spickoveho sparinga na vypracovanie anti-thaiboxingovych atributov ze doboha

Zacinam mat silnu averziu na poniektorych ludi od TBU,pretoze mi zacinaju silne pripominat Jehovistov

To ze je Fedor neporazeny sampion nie je tym,ze najlepsi styl pre MMA je Sambo,ale su Fedorove atributy,to iste plati pre Machidu

"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"