bobo933 píše:Mohli by jste mi upresnit co se vam vlastne na tom musadu nelibi nebo libi a zkusenosti ? z toho co se tu littleas prvne ptal ste mu neodpovedeli na nic a me by to taky zajimalo
SeaRanger píše:luen píše: WT byla, je a vzdy bude sracka.
WT jako Wing tsun?? Ve vsech jeho podobach a odnozich???
SeaRanger píše:Ja myslim ze je dobre kdyz veri tomu co dela, ne? A to ze to pak taky nekde rekne je jen logicke. Myslim e bys mel nejdriv jistit co umi, jak to dela a pak teprve hodnotit jeho um.
Vrozkrokkop píše:Luen:
Jak se člověk vlastně dostane do tolika konfliktů?[
Vrozkrokkop píše:Já se do nějakého dostal maximálně tak ve škole, na ulici nikdy. Teda když mi bylo 12, naběhl na mě jakýsi cikán v jedný zajímavý čtvrti v Táboře, ale vykecal jsem se, zřejmě na něco takového přecijen neměl žaludek.
Vrozkrokkop píše:Je to prací, blbá smůla?
Vrozkrokkop píše:Jo mimochodem, cvičíte u vás ve škole i se zbraněmi? Myslím ještě kromě nožů.
Vrozkrokkop píše:Luen: máš SZ
Angus píše:bobo933 píše:Mohli by jste mi upresnit co se vam vlastne na tom musadu nelibi nebo libi a zkusenosti ? z toho co se tu littleas prvne ptal ste mu neodpovedeli na nic a me by to taky zajimalo
..."Hele jinam to asi ne-mě jde jen o to naučit se takový ty základy a to se u něj naučim rozhodně-to znamená jak se efektivně bránit když mě nějakej zmrd bude třeba ohrožovat pistolí,pak nožem a pak třeba tyčí..."
Se pak nediv, že mu nikdo neodpovídá
bobo933 píše:Aha tak to pls aspon napiste me.Me by to taky zajimalo.
Vrozkrokkop píše:luen:
SZ nějak nejdou odeslat, představím se tedy případně osobně.
Ostatním se omlouvám za spam, nešlo jinak.
Chtěl jsem se zeptat - bylo by možné občas přijít do tvé školy na sparring s chladnými zbraněmi? (případně i beze zbraně, ale jsem opravdu dost lama, v šermu také, ale daleko menší)
Nepopírám ryzí fakt, že si prostě rád s někým cinknu, ale ono cinknout si i s lidmi, kteří prošli jiným tréninkem je k nezaplacení.
Zbraně mám svoje, mohl bych eventuelně přinést i měkké meče.
Svou přítomnost bych si samozřejmě zaplatil, jde o to, že se potřebuju zeptat jestli ti třeba podobný přístup nevadí, abych ti nerušil výuku atd, nerad se jen tak někam nacpu.
Naked_Snake píše:Efektivně se bránit proti protivníkovi s pistolí, tyčí nebo nožem rozhodně nepatří mezi základy. V tom je problém tvého příspěvku.
Vrozkrokkop píše:Luen:
To je supr, dikes.
Streda je dokonce jediny den, kdy nemam nic predtim ani potom, tuhle stredu sice musim uz rano odjet kvuli Vanocum, ale jakmile se vratim, napisu maila.
Vezmu co poberu
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků