ukropcany píše:4cudles - no ja neviem, v prípade vládnych opatrení mám 2 pocity - 1. buď jednajú preventívne a vtedy je to ojeb, alebo 2. jednajú po funuse , pretože to je zase ojeb. U nás je to krásne vidieť na mýte, kde chudákom kamionistom ani nedali do tých čakární stoly a stoličky, vypisovali lajstre na krabiciach...Oni ojebávajú ešte aj vtedy, keď «a idú ojebať, je im zaťažko to spraviť poriadne, tomu sa hovorí fakt drzosť... však ja im to vo voľbách spočítam... pôjdem pekne na výlet niekam do prdelovic...
Souhlasim, je to jen kseft. Uvedomujete si, ze nam nabizeji vakciny s predstihem? Coz znamena, ze nekdo sedne ke kristalove kouli a rekne si:
"Na toto obdobi namichame takovej a makovej koktejl, protoze predpokladame, ze tento typ tohoto viru by mohl takovym a makovym zpusobem zmutovat" ... kua, co je tohle za vedu

Pritelka je zdr. sestra maji v ordinaci prokazanejch 60 pripadu tzv. prachripky a dalsich min 200, ktere se ani nedali testovat, jen maji shodne priznaky. Peknej je ten dotaznik k tomu ockovani. Po vasich nacionalech se v prvni otazka zabiva ucinkama one vakciny:
- pacient po aplikaci umrel
- pacient ma po aplikaci trvale nasledky
Normalni test na reakci v organizmu a za vase penize. Davno jsou pryc doby, kdy vam za to, ze ze

Jinak jsi me Ukrope mile prekvapil s tim A.I.D.S. Take jsem o tom cetl vse mozne od vyvoje az po rozsireni mezi lidi a jak ted delaji z vedoucich pracovniku (kteri na tom vyvoji makali) uplne trumpety.