apik píše:Je v Praze nejaka skola kde se da naucit takovym vecem?
Je: http://www.famu.cz/
steny píše: zajistí zásun, pokud holka nechodí na bullshido
apik píše:Potreboval bych doporucit nejake BU ktere se rychle naucim, pisu si totiz s jednou slecnou a kdyz mi rekla ze se ji libi ze neco takovyho kluk dela tak jsem ji rekl ze mam cerny pasek no a ted je blby ze se chce videt tak proto pisu, chci to nejak salamounsky poresit. Jde o to abych se to naucil rychle, aby to bylo ucinny i proti cloveku co cvici treba i dlouho ale neco min kvalitniho, predstavuju si treba nejakyho boxera co by me nekde na ulici prepad a ja mu dam tecku nezi svetla a nazdar. Je v Praze nejaka skola kde se da naucit takovym vecem?
marcelo píše:apik píše:Potreboval bych doporucit nejake BU ktere se rychle naucim, pisu si totiz s jednou slecnou a kdyz mi rekla ze se ji libi ze neco takovyho kluk dela tak jsem ji rekl ze mam cerny pasek no a ted je blby ze se chce videt tak proto pisu, chci to nejak salamounsky poresit. Jde o to abych se to naucil rychle, aby to bylo ucinny i proti cloveku co cvici treba i dlouho ale neco min kvalitniho, predstavuju si treba nejakyho boxera co by me nekde na ulici prepad a ja mu dam tecku nezi svetla a nazdar. Je v Praze nejaka skola kde se da naucit takovym vecem?
..no musis si to vyzrat sam,,pre mna si osobne ZMRD..chvalis sa tym na co nemas,co necvicis,proste cudzim perim...a nemas gule na to,povedat danej slecne ze si mlzil a klamal a urovnat to na urovni..nemas gule,rovny chrbat ,si mentalny chudak![]()
..nemam rad takych smrdutych malych podvodnickov ako si Ty![]()
![]()
Jendis píše:marcelo píše:apik píše:Potreboval bych doporucit nejake BU ktere se rychle naucim, pisu si totiz s jednou slecnou a kdyz mi rekla ze se ji libi ze neco takovyho kluk dela tak jsem ji rekl ze mam cerny pasek no a ted je blby ze se chce videt tak proto pisu, chci to nejak salamounsky poresit. Jde o to abych se to naucil rychle, aby to bylo ucinny i proti cloveku co cvici treba i dlouho ale neco min kvalitniho, predstavuju si treba nejakyho boxera co by me nekde na ulici prepad a ja mu dam tecku nezi svetla a nazdar. Je v Praze nejaka skola kde se da naucit takovym vecem?
..no musis si to vyzrat sam,,pre mna si osobne ZMRD..chvalis sa tym na co nemas,co necvicis,proste cudzim perim...a nemas gule na to,povedat danej slecne ze si mlzil a klamal a urovnat to na urovni..nemas gule,rovny chrbat ,si mentalny chudak![]()
..nemam rad takych smrdutych malych podvodnickov ako si Ty![]()
![]()
Kdo z nás v pubertě někdy nelhal.....???Kvůli mařence.....klídek
..marcelo neblbni buhvi kolik tomu klukovi je...Vrozkrokkop píše:Marcelo:
Nech ho žít, vždyť je mu tak maximálně 14![]()
-Ale máš pravdu, že by se z toho neměl zkoušet vylhat, stejně se mu to ani nepodaří.
Boreas: Tak člověk už musí před holkama tajit i že ho baví řezničina jo?
RUNAR píše:No a sráči a zmrdíci jsou taky ty co se zmůžou akorát sprostě nadávat malýmu klukovi co se snaží zbalit buchtu.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků