F4ust píše:sennin: i pokud bych se dozvěděl, že jsi nakrásně o dva roky mladší než můj děda, nebudu tě oslovovat dědo, tolik mi velí slušnost. co se týče Micka a romantiky, nevím, co tě na jeho příspěvku tak dráždí, znám desítky lidí, jež chtějí po škole či o prázdninách odjet do německa, británie a řeší stejné problémy. Považuješ je snad za hlupáky a snílky proto, že překročili tvůj stín? Co se týká praktických rad z mé strany, nemůžu sloužit, zaměstnaný jsem v Číně doposud nebyl a vše si hradil z vlastní kapsy:)
FAUSTUS píše:Sennine a Honzíkovu cestu jsi četl taky?
Mick píše:Ahoj, chci se zeptat lidí, kteří odjeli do Číny (a nebo i jejích etnických sestřiček, zkrátka ČLR, Hongkong, Taiwan, Singapur, Macao), ať už za prací, nebo studiem, na místní poměry a zda by mi mohli objektivně odpovědět, jestli je možné se tam dlouhodobě usadit bez velkých finančních investic. Jednoduše řečeno, právě jsem skončil střední školu, na vysokou se letos nedostal a rád bych rok volna strávil právě v Asii, nemám nicméně peníze na to zaplatit 150 000 ročně za univerzitu nebo něco podobného, takže počítám s tím, že je potřeba najít si práci. Rád bych se dozvěděl i věci související, týkající se víz, zaměstnání v číně, platů, nájmů, možnosti uplatnění atd, díky moc za jakékoliv reakce. Michal z Plzně
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků