Pytel

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Jefry » stř 30. bře, 2005 15:32

kdyz uz tady, diskutujete o pytlech, tak jsem se chtel zeptat na par veci.

1. Podle ceho mam vybrat vysku a vahu pytle, vyssí pytle jsou treba vhodnejsí na kopy nebo tak, ?

2. jaky material je nejvhodnejsi, kuze, kozenka - jaky je v tom rozdil ?

3. je lepsi mit box. pytel na retazu nebo spis na popruzich?

Diky za radu
Jefry
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod bruce » stř 30. bře, 2005 17:17

tak na kopy je lepsi vysoky pytel....moze byt aj s koze ale aj s kozenky...a taktiez je jedno ci na retazy alebo na povrazoch...ja ho mam na povrazoch a som velmi spokojny :)
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jefry » pát 01. dub, 2005 20:35

aha slysel jsem se na popruzich nebo tak se muze stat ze se to urve, tak jsem nevedel
Jefry
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » pát 01. dub, 2005 20:49

to se muže stát kdykoliv,občas,pokud je ten pytel težší to nevydržej ty nosný oka.. taky dost záleží na jak dlouhym laně/řetězu to máš pověšený,čím delší,tím víc se houpe

váhu a výšku vybírej podle svejch proporcí a podle toho na co ho chceš..pokud chceš kopat lovkicky tak zapomeň na míň jak 60 kg..jinak ten pytel podle mě má bejt zhruba stejně těžkej jako seš ty..
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 19. dub, 2005 1:09

Já tedy nepoužívám pytel, ale nástěnnou troj lapu naplněnou pískem. Ta má samozřejmě trošku omezení, ale je to levná varianta (500Kč) pytle. Možná Vás to nezajímá Usmívající , ale třeba to někomu pomůže.

ok, celkom zaujimave... ale par otazok:
1. nie je to prilis hlucne? mam veeelmi nervoznu susedu... (bleee) a side kick do steny skrz piesok... asi to je trosku pocut, e?
2. ako do toho kopes low kicky a mawasi? ale to je asi jedno z tych obmedzeni, co? :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 04. kvě, 2005 13:52

to vigree: to bola otazka na teba..
to all: predavaju taku srandu aj na svk? proste prides, zaplatis a odnesies si domov, alebo to musim objednavat z cehov?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně