ukropcany píše:4xiexie - preco nie naplno? Pretoze som o 70 a viac % tazsi a aj ked dam slabu, tak meter leti, pretoze hold odovzdavanie kynetickej energie je neuprosne... ked dam tvrdu, tak je to problem, pretoze jej blok to neudrzi a nechcem babenke robit fokle... inak baba sa vie nasrat a vtedy ma tendenciu ist naplno, ale zase len do momentu, kedy dostane jednu "strednu", kedy opat pochopi, ze bude pre nu lepsie ist lahko... tot moja skusenost... aha - ako to berieme ked dostaneme na frak? No, zatial sa to nestalo... zatial sa to obmedzilo iba na velky tlak a jej nasledna frustracia v kute...
P.S. Viem ake to je sparovat so 150 kg chlapiskom a teda poviem vam, ze chudinky baby, ked sa do nich oprie o 50% vacsi chlap naplno...
Dobra nikdo nerika ze ji das delovku, ale tak me napada myslis si, ze kdyby to bylo ve skutecne situaci tak ze by ji dotycny setril ??? Ja si to nemyslim, jsne, zabit nebo zmrzacit nas neni potreba, ale urcite to neomezovat na nejake minimum sily, kazdopadne umet se ovladnout je take soucasti BU. No dobra tak me nebijte 100% je moc, tak rekneme 60-75 %