Nez jsem odjel studovat do Prahy jsem jako Ostravak k Dolezalovi na Chan Saolin Si Dju Su v Ostrave centru chodil nekdy v roce 1995 asi 6 mesicu (i kdyz priznam, ze hlavne proto, ze tehdy byla tuha zima a my cely rok cvicili v lese

), nez jsem zjistil, ze o zadne kung-fu ve vyznamu tradicniho stylu nejde...
Akademie bojovych umeni v Ostrave?
BSP o mne pises, ze rikam nerozumy a sam vychvalujes michany rychlosystem boje Dolezala? Delal jsi nekdy dele cinska bojova umnei, aby jsi se nenechal opijet rohliky? Pises, ze je chvalis kvuli "tvrdemu treninku"-

To je taky jedine, co tyhle skoly umi kolikrat jako kung - fu nabidnout, protoze ortodoxni klik a stale mlaceni ve sparringu zvladne kazdy a ze to nevypada jako poradny styl se omluvi tim, ze se to jede v rychlosti a akcne podle realneho boje...
Na to Chan Saolin Si Dju Su Kung Fu

jsem v Ostrave kolem roku 1995 pres zimu chodil a zjistil, ze to zadne "kung-fu" ve vyznamu tradicniho stylu nebylo, jen smichanina boxu, par pohybu z nejakych cinskych knih, co se Dolezal naucil na nejakem rychloseminari o kdo vi jakych cinskych stylech...
On mel tehdy jeste jak bylo videt z pohybu spis karatista Dolezal tusim jistou "ochrannou agenturu" Kerberos a vyucoval i tonfy jako z japonskeho budozurnalu ve smyslu pák atd.. Cinska skola jako remen
Obecne jestli onu AKADEMII BOJOVYCH UMENI vedou tito lide, tak to jen potvrzuje ma slova, ze tam nic moc opravdu klasickeho neni, jen vysledky jakychsi rychlokursu od lidi, kteri puvodne vsichni delali karate a presli na tehdy modernejsi "kung-fu"
Takze secteno podtrzeno, Dolezal Te jiste nauci tak nejak se zkuseneji mlatit, bouchat a kopnout, abys byl v rvacce i za frajera, ale klasicky styl kung - fu za tim nehledej..