Jeet kune do

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod pavela » úte 15. úno, 2005 2:01

Jasně Playere, užírám se doma, že byl Bruklí tak dobrej a mě to uíííúú jako v entrdragon pořád nějak nejde a tajně si u jeho vobrázku honim brko jako ty :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Pavelo

Příspěvekod Senior » úte 15. úno, 2005 10:34

nechci se zastávat Playera, to zvládne sám, ale ta poslední Tvoje věta...podle toho co tu od Tebe čítám jsem Tě měl za člověka nad věcí, jestli se ale v Pekingu vyučuje takovýmhle trapným verbálním útokům tak to tedy díky, teď ses pěkně shodil....mistře :roll:

Zdraví Vás Senior
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod jox » úte 15. úno, 2005 11:28

player. Ale jóóó, netřeba tolik uhejbat. Vo B.Leem se tady mluví právě kvuli JKD, ne? 8)

Jinak - (obchodní) úspěch může bejt založenej taky na reklamě. Počkaj, za chvíli zaplaví trh muj prací prášek "The Dragon - Enters Your Family" (c) až na Nově vodvysílám pár rimejků ne úplně neznámejch filmů :twisted:
___
Jox
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 15. úno, 2005 18:40

Jox:pockej,tys to spatne pochopil,pac sem to blbe napsal;)Nemelo to byt takhle:"Sem asi mimo,ale nejak nevidim souvislost,ja sem ted o JKD preci vubec nehovoril."
Ale takhle:"Sem asi mimo,ale nejak nevidim souvislost.Ja sem ted o JKD preci vubec nehovoril."
Takze ne ze nevidim souvislost JKD a BL,ale ze nevidim souvislost v tom,ze si psal, ze s necim nesouhlasim;)S cim sem tedy nesouhlasil,to mi unika?;)
Jo a na ten prasek se tesim,jen aby se ta reklama nedostala az na vychod,pac kdyby mel videt reklamu(byt parodii) s naznakem BL Pavela,tak uz by to asi nerozdejchal:))
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » úte 15. úno, 2005 18:55

Player: :) Připadalo mi že větou Pavela: koukam,ze tebe ten Bruce opravdu hodne trapi,vid? nesouhlasíš s Pavelovym žádný JKD neexistuje ale to je fuk, nechme to plavat.

player píše:Jo a na ten prasek se tesim,jen aby se ta reklama nedostala az na vychod,pac kdyby mel videt reklamu(byt parodii) s naznakem BL Pavela,tak uz by to asi nerozdejchal:))
Nerozdejchá :D , ale jinak - smíchy se po**** a po***** až bude úplně naruby :mrgreen: (no offence Pavela)
___
jox
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 15. úno, 2005 22:17

Jox:tak to ti vskutku jen pripadalo,nebyl v tom zadny skryty podtext,proste jak se nekde sustne jmeno BL,tak Pavela zbystri a hned si musi rejpnout,nic ve zlym;)
Ale doufam, ze mu tou reklamou udelas spis radost,kdyz sem tak na nej prisnej,at se zasmeje;)Ovsem jima me podezreni,ze reakce Paveli bude takova,ze uz se davno vlastne pobavil u BL domacich videi a spol...takze nic noveho;)))
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Pavelo

Příspěvekod pavela » stř 16. úno, 2005 3:36

Senior píše:nechci se zastávat Playera, to zvládne sám, ale ta poslední Tvoje věta...podle toho co tu od Tebe čítám jsem Tě měl za člověka nad věcí, jestli se ale v Pekingu vyučuje takovýmhle trapným verbálním útokům tak to tedy díky, teď ses pěkně shodil....mistře :roll:

Zdraví Vás Senior

Jéhehe, Seniore a vidíš, mě to připadalo tak pronikavě ftipný??? Myslíš že v tady v Pekingu jsme nějaký kožený ksichty? Tady je veselo... A mám pocit, že se nemám odkud shodit, neboť nejsem nikde ve výši, mj. k mistrovství mám též hodně daleko, jsem jen prostý a veselý člověk. Nevadí, třeba příště vymyslím něco vtipnějšího... Playere, je pravda, že u některých filmů BL" jsem skutečně nevěděl jestli se mám smát, nebo hořce zaplakat, třeba takový Big Boss, viděl jsem to až po tom, co jsem na to slyšel chvalozpěvy a výsledek hnus. Není to dobré ani jako film ani jako kungfu film. Naopak třeba Jing Wu Men se mi líbil velmi. I když takový Klášter ©aolin...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Pavelo

Příspěvekod pavela » stř 16. úno, 2005 3:36

Senior píše:nechci se zastávat Playera, to zvládne sám, ale ta poslední Tvoje věta...podle toho co tu od Tebe čítám jsem Tě měl za člověka nad věcí, jestli se ale v Pekingu vyučuje takovýmhle trapným verbálním útokům tak to tedy díky, teď ses pěkně shodil....mistře :roll:

Zdraví Vás Senior

Jéhehe, Seniore a vidíš, mě to připadalo tak pronikavě ftipný??? Myslíš že v tady v Pekingu jsme nějaký kožený ksichty? :lol: Tady je veselo... A mám pocit, že se nemám odkud shodit, neboť nejsem nikde ve výši, mj. k mistrovství mám též hodně daleko, jsem jen prostý a veselý člověk. Nevadí, třeba příště vymyslím něco vtipnějšího... Playere, je pravda, že u některých filmů BL" jsem skutečně nevěděl jestli se mám smát, nebo hořce zaplakat, třeba takový Big Boss, viděl jsem to až po tom, co jsem na to slyšel chvalozpěvy a výsledek hnus. Není to dobré ani jako film ani jako kungfu film. Naopak třeba Jing Wu Men se mi líbil velmi. I když takový Klášter ©aolin...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » stř 16. úno, 2005 8:25

Jo tááák Pavelo mistře diskutére...

:D , omlouvám se, nebyl a nejsem zasvěcen do poměrů v Pekingu, teď už budu vědět že v Pekingu nejste žádný kožený ksichty a že je tam pěkně veselo a že tam tedy skvěle zapadne tak veselý a prostý člověk mající tak daleko k mistrovství jako Ty...jen mě trochu překvapilo to že si tam zřejmě v rámci té veselé nálady honíte brka a proto Ti to nepřipadlo jako když někomu dochází argumenty ale jako veselý vtípek... já myslel že se tam jezdí cvičit a učit se. No nic, doba se mění.
Takže - dosmrti dobrý? :wink:

Zdraví Vás Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 16. úno, 2005 8:36

to Pavela:

Opravdu se začínáš pěkně odkrývat. Nějaký mindráček se ti už asi utvořil. No škoda, že v Pekingu není ředitelství zeměkoule :lol: . Zajímalo by mne, jak se na tvé intelektuální výlevy dívá Yiwan nebo p. Mádl. Asi nic moc :( .
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 16. úno, 2005 13:12

Seniore, argumentů už jsem napsal mnoho, bohužel je mi trapné je donekonečna opakovat někomu, kdo to bere jako útok na svůj idol. Apropó, když se ti líbí diskuze na této úrovni, ty sis ho nikdy nevyhonil viď?
Dzin, nerozumím, co si tím chtěl říci??? Proč by jako p.Mádl či Yiwan měli mít jako námitky???
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » stř 16. úno, 2005 13:36

Pavelo,

vím že tady o této věci diskutuješ dlouho a zasvěceně, ale opravdu nevím kde jsi přišel na to že se mi líbí diskuse na této úrovni? 8O 8O
Asi moc piješ místní kořalku člověče...

Zdraví Vás Senior
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 16. úno, 2005 15:20

to Pavela

Chtěl jsem tě jen upozornit na lidi co znáš a doufám, že uznáváš. Viděl jsi tady někdy podobný skřek od nich nebo už začínáš chápat, jakou si tu děláš ostudu! Bohužel jsi propásl i možnost se omluvit jako člověk, kterému to ujelo a dál se chováš opravdu nevhodně na někoho, kdo tady stále jen poučuje. Jak je vidět, buď tě tvůj učitel učí špatně nebo jsi vůči výuce dost odolný - což vypadá dost pravděpodobněji. :P
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

JKD

Příspěvekod Anonymní » stř 16. úno, 2005 16:20

Pro všechny,kteří pořád nic nechápou o JKD.

Bruce Lee jednou řekl -"JKD je pouze člun, který vás převeze na druhou stranu řeky. Avšak po přeplutí je zničen, protože je zbytečné nosit ho dál na zádech".
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: JKD

Příspěvekod Anonymní » stř 16. úno, 2005 16:38

Long píše:Pro všechny,kteří pořád nic nechápou o JKD.

Bruce Lee jednou řekl -"JKD je pouze člun, který vás převeze na druhou stranu řeky. Avšak po přeplutí je zničen, protože je zbytečné nosit ho dál na zádech".

Pšššt...hlavně to neříkej Pavelovi :wink:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Marx » stř 16. úno, 2005 17:26

Bruce Lee to mozna rekl, ale jen pro to, ze si to nekde precetl; protoze tento vyrok pochazi z Buddhismu...dokonce si myslim, ze je pripisovan i samotnemu Ctihodnemu Siddharthu Gotamovi zvanemu Buddha.

To jen tak pro vsechny, kteri porad nic nechapou o ....
....Zivote!! :wink:
Marx
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

filmy

Příspěvekod player » stř 16. úno, 2005 18:23

Pavela:no cece asi takhle.Neznam tebou vedeny film,urcite bych se na to rad podival.Jde ale o to,ze me se nelibi jakekoli kung fu(co jsem videl,nerikam ze to je i ten tebou vedeny) filmy ze 70-80 let,kde pri kazde bitce na tebe ustavicne dycha do oci bijici predem nadefinovana choreografie,takze tem konfrotacim clovek muze ztezi uverit,nemluve o tech "stop-play" pohybech,jestli mi rozumis.U filmu s Brucem mam tento pocit minimalni,proto se mi jeho filmy libi.
Ted jsem zvedavej na ten novy film s tim thajcem,Ong bak nebo tak nejak se to jmenuje,urcite vis.Doufam,ze uz konecne nekoho trklo,ze "wire-fu" ala Jet Li neni to prave orechove;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod hellas » stř 16. úno, 2005 18:53

no,ja myslim ze Brjůs nezahá Jetovi ani po kotníky :wink:
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » čtv 17. úno, 2005 1:40

Anonymní píše:

Pšššt...hlavně to neříkej Pavelovi :wink:

A kurva, pozdě, už jste to prokecli, se znalostí tohohle výroku se ze mě stane druhej Brjůk :?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » čtv 17. úno, 2005 1:56

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 13:18, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně