Tak nevím,
tohle není jediné zdejší fórum které se věnuje konfliktům, jistě že je dobré si přečíst zkušenosti jiných, ale asi žiju na jiné planetě. Nestačím se divit kolik je tady těch kteří podle jejich slov berou rvačku málem jako součást každodenního života. Nestačím se divit těm nesčetným reálným zkušenostem. A připadám si málem jako méněcenný že ve svých skoro čtyřiceti letech bych konflikty do kterých jsem se já osobně kdy dostal spočítal na prstech jedné ruky. A byl bych moc rád kdybych si to skóre nijak nezvyšoval.
Prostě problémy nevyhledávám, když mi nějaký ožrala nadává a vyhrožuje mi podříznutím tak sice zhodnotím situaci a promyslím si varianty případné obrany, ale nechám si vynadat. Není problém někoho i v sebeobraně seřezat a vyzkoušet si na něm věci z tělocvičny, ale co pak vážení? Co když dojde k vyšetřování jak se to seběhlo atd? Stokrát raděj budu "hej ty hluchý čuráku, mluvím s tebou!!!" než pan obžalovaný.
To že se snažím dělat nějaké bojové umění mě sice připravuje k boji, ale neznám bojové umění které by učilo boj vyhledávat, naopak, snad všude je první pravidlo - vyhnout se konfliktu, vyčerpat skutečně všechny možnosti.
Klidně se podělím i o těch pár vzácných konfliktů co jsem kdy měl, ale když čtu některé příspěvky tak se nemůžu ubránit dojmu že ten dotyčný má velice divoké sny a bujnou fantazii.
Zdraví Vás Senior.