KONFLIKTY

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod bruce » čtv 17. bře, 2005 11:12

pokracujte dobre sa mi to tu cita!!!
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » čtv 17. bře, 2005 11:16

no docerta...osu ty si nejaky superman.........ale verim ti....ty si vtedy robil ake bojove umenie?to s tou nausnicou bolo super
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » čtv 17. bře, 2005 11:16

normalne si to musim este raz prrecitat
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » čtv 17. bře, 2005 11:19

pocuvaj osu a to si ho nezabil?a nemal si nic z toho?lebo ja za to ze som tomu debilovi polamal malicek tak som mal pokarhanie...ale koledoval si o to :evil:
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » čtv 17. bře, 2005 11:27

akeeee?
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mirimon » čtv 17. bře, 2005 11:36

END
Naposledy upravil Mirimon dne pon 11. črc, 2005 9:27, celkově upraveno 2
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Angus » čtv 17. bře, 2005 12:17

Osu píše:...kakato geri (axe-kick ) na klíční kost ...
Osu

Doporučuji nepoužívat, pokud nejde o život. Tuto techniku málo kdo umí dostatečně kontrolovat. Nechtěl bych to obhajovat u soudu.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » čtv 17. bře, 2005 12:27

angus mohol by si mi tuto techniku popisat?pekny pribeh mirrimon
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » čtv 17. bře, 2005 12:31

Kop patou shora dolů.
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Mirimon » čtv 17. bře, 2005 13:26

bruce - díky :wink:

Angus - co cvičíš?
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Senior » čtv 17. bře, 2005 13:30

Tak nevím,
tohle není jediné zdejší fórum které se věnuje konfliktům, jistě že je dobré si přečíst zkušenosti jiných, ale asi žiju na jiné planetě. Nestačím se divit kolik je tady těch kteří podle jejich slov berou rvačku málem jako součást každodenního života. Nestačím se divit těm nesčetným reálným zkušenostem. A připadám si málem jako méněcenný že ve svých skoro čtyřiceti letech bych konflikty do kterých jsem se já osobně kdy dostal spočítal na prstech jedné ruky. A byl bych moc rád kdybych si to skóre nijak nezvyšoval.
Prostě problémy nevyhledávám, když mi nějaký ožrala nadává a vyhrožuje mi podříznutím tak sice zhodnotím situaci a promyslím si varianty případné obrany, ale nechám si vynadat. Není problém někoho i v sebeobraně seřezat a vyzkoušet si na něm věci z tělocvičny, ale co pak vážení? Co když dojde k vyšetřování jak se to seběhlo atd? Stokrát raděj budu "hej ty hluchý čuráku, mluvím s tebou!!!" než pan obžalovaný.
To že se snažím dělat nějaké bojové umění mě sice připravuje k boji, ale neznám bojové umění které by učilo boj vyhledávat, naopak, snad všude je první pravidlo - vyhnout se konfliktu, vyčerpat skutečně všechny možnosti.
Klidně se podělím i o těch pár vzácných konfliktů co jsem kdy měl, ale když čtu některé příspěvky tak se nemůžu ubránit dojmu že ten dotyčný má velice divoké sny a bujnou fantazii. :)

Zdraví Vás Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Mirimon » čtv 17. bře, 2005 13:37

Senior - tak nám sem napiš kdo má divoké sny a bujnou fantazii? Jestli se to vztahuje na můj příspěvek, tak se mýlíš. Vše co jsem tam uvedl je pravda :!: A pokud máš zkušenosti tak se poděl ...
Mirimon
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Senior » čtv 17. bře, 2005 13:48

Mirimone,

nemyslím Tvůj příspěvek, ten naopak beru jako příklad toho že se jde konfliktu vyhnout, i když je to pěkně blbá válka nervů, takových situací jsem taky pár zažil a jsem rád že to skončilo jen těmi pohledy a vájemným odhadováním sil a že nedošlo na rvačku jako takovou, protože u ní nikdy není jistý výsledek a můžu být v tělocvičně kdovíjak dobrý. A stejně jako Tobě se i mě potom ještě nějaký čas klepaly kolena.
Přímá moje zkušenost? Už jsem to tu psal do fóra tuším o zbraních. Normální tancovačka na hřišti, ožralý agresivní bývalý spolužák který byl bitkař snad už ve školce a ani s léty se nezměnil a který mi chtěl dokázat že i dnes mi dá klidně přes držku, jen si k tomu vzal láhev vína. Věděl jsem že je magor a že nebude váhat ji použít a protože jsme zrovna byli u výčepu a u várnice tak jsem v tom fofru popadnul těžkou nerezovou naběračku a klepnul ho s ní po ruce ve které držel tu flašku a pak po čele. Zatímco se ostatní řehtali a on vzpamatovával tak jsem celkem nehrdinsky zmizel v davu.
Proto říkám - kdepak nunčaky, taková pořádná naběračka... :lol: :lol:

Zdraví Tě Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. bře, 2005 16:22

4:Senior ty se máš kéž by to tak šlo vždycky klepnout někoho přes prsty a dočela a potom hezky zmizet po Anglicku.
Dodatek k té mé neslavné story, ty rány co jsem rozdal a dostal byli přece jen k něčemu dobré od teď si víc než kdy předtím vážím lidského života a teď vím jak je to křehká věc a jak snadno se dá zničit stačí pár okamžiků a je po všem. K tomu bijci, později jsem se dověděl že předtím byl v pasťáku a později vyšetřován za šikanu ale od doby našeho střetu s tím přestal asi nechtěl narazit na někoho kdo si skutečně (ne jako já už delší dobu je ze mne fackovací panák kterému každý nadáva atd.) nenechá nic líbit a skutečně mu hodně ublíží.
V životě se někdy dostaneme do situací ze kterých nelze uniknout bez boje. V lepším případě jsme sami kdy nám de téměř o ho..o můžem utéct a na nic se neohlížet a v tom horším případě jsme s přítelkyní, sourozenci babičkou atd. v takových situacích si nesmíme dovolit prohrát protože bychom selhali. No jo ani nevim proč to sem píšu. Zatim čau!
Osu
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 17. bře, 2005 18:18

vyhlasujeme osu za hrdinu dna!!!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pát 18. bře, 2005 7:06

Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pát 18. bře, 2005 9:08

Je mi 29,
poslední můj konflikt, kterj jsem měl, byl s betonovou zdí :lol:
A jak to dopadlo, tříštivá zlomenina, dokonce mě dali na chirurgii do speciální kartotéky :lol:
Tak hodně zdaru a opatrně.
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bruce » pát 18. bře, 2005 10:11

jamamba-to ta niekto do nej udrel alebo si sa sam udrel=? :!: :?: :?: :?:
bruce
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod tekara » pát 18. bře, 2005 10:20

Pročetl jsem si příspěvky a nevěřím vlastním očím. Patřím ke generaci asi jako Senior a neznám nikoho, kdo by si za nás na základní škole dovolil někomu druhému dát pěstí do obličeje. Řešilo se to maximálně kravatou. Agresivita dnešních mladých mě překvapuje. A vyžívání se v popisování, jak dal kdo komu kop na hlavu atd., taky. Pár bu oddílů jsem už zažil, ale nikdy jsem se tam nesetkal s nikým, ani mladým, kdo by se takhle rval na ulici. Zajímalo by mě, do kterého oddílu chodí např. Bruce a jak dlouho. Sebeobrana je nutná věc a situace, kdy ji bude třeba použít se může stát, ale to, co se tady v některých případech popisuje je o něčem jiném.
tekara
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jamamba » pát 18. bře, 2005 10:41

Jasně že sám :!:
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně