Panda píše:Nahodou se docela pletes mily DMC, co jsem mel moznost videt a pohovorit Chloe je celkem kocka a nema v hlave tak uplne nastlano![]()
Jinak trochu k veci si myslim, tak trochu to souvisi i s tim wrestlingem Bobo Sappa, ze kazdy profesionalni sport je predevsim show pro lidi, bez toho by vubec neexistoval.Takze neodsuzuju ani tak moc wrestlingy nebo freestyly

player píše:DMC : vubec neresim co dela, me se libi ta ohebnost, ktera by se dala "zuzitkovat" a osklivka to rozhodne neni:)
Víš co Playere tady nás nikdo nechápe,založíme nové forum ženy v BU a budem si tam vyměňovat fotky a videa a uvidíme,kdo se bude smát naposled

Panda píše:Víš co Playere tady nás nikdo nechápe,založíme nové forum ženy v BU a budem si tam vyměňovat fotky a videa a uvidíme,kdo se bude smát naposled![]()
![]()
DMC píše:Wrestling je u me saskarna,

Jendis píše:já vím,že je to demo....hele,na to,kolik mu je....fakt je dobrej.

pm píše:nic proti Chorrisovi, ja ho mam rad, sympatak (i kdyz jeho filmy/serialy fakt nemusim)
ALE - je to demo, BJJ abeceda (hip throw, arm bar, naked rear choke, giulottine... ), to umim i ja, a to jsem BJJ nikdy necvicil

pm píše:mimochodem osobne znam kluka, co mu chodil za manzelkou, ale to jen na okraj, nerozebiral bych to

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků