88 píše: ...... Tu, ale chyba nieco velmi podstatne. Ked sa niekto narodi, vystavia mu Rodny list.
Ked sa zapisem do kniznice, tiez mi vystavia preukaz. Faktom zostava, ze hocijaka organizacia vydava dokazy o identifikacii. Napr. kluby, skoly, univerzity, sukromne alebo statne organizacie, vsetky vydavaju tieto jednoduche, ale absolutne nutne dokazy o identifikacii. Nedokazem si predstavit, preco taky svetoznami Saolinsky klastor, nevydava dokaz o identifikacii.
........... Obzvlast od tych, ktori ani nemaju ziaden dokaz o ich identifikacii !!!!
Pavela a spol. si mozu tvrdit co chcu. V kazdom pripade faktom, ale zostava, ze Shi DeLonov 'sach-mat' (tym, ze poziadal Pavelu, aby predlozil svoj identifikacny preukaz) zostava stale nezodpovedany ???
Nuz, ale len dovtedy kym sa Pavela rozhodne urobit dalsi pohyb na sachovnici...
Sorry Pavela, ale uz si prehral hru...
........... A mimochodom Shi DeLon mi osobne povedal, ze sam nikdy a ani prostrednictvom nikoho ineho Milana Krejcira alias "nextsalve" neodkopol, on sa totizto odkopol sam... V ziadnom pripade mu nepovedal a ani po nikom neodkazal, ze s nim konci spolupracu, ale to este ani zdaleka netusil ako lojalne sa Milan k nemu zachova...
Vladimir Vostokov
Zdravím všechny!!
Dovolím si malý vstup, neboť jsem byl vzat do něčích úst.
Ad 88: Milý Vladimíre. Na toto můžu reagovat tím, že znáš pouze verzi jedné strany. Mne jsi nikdy nekontaktoval a nezeptal ses (a to jsi mohl a můžeš). Nemyslím si, že bych ti za to stál

ale kdo ví..... Zde mohu pouze říct, že ve chvíli, kdy jsem svůj příspěvek psal, jsem vycházel z informací, které jsem v danou chvíli měl. Později se objevily nějaké nové. Nicméně já svůj krok učinil a nic z toho, co později přišlo, mě nepřesvědčilo, abych litoval.
V tvém posl.příspěvku píšeš "...a posledný príspevok"...... pozor na to ... dokonce i Rocky se nakonec vrátil a Rambo by tu měl taky být cobydup
Ad topic: "Příběh fotek" od SDL byl sice moc pěkný, ale nic neříkající. SDL by měl odpovědět "co, kdy, od koho a jak dlouho" se vlastně v ©aolinu učil. To by věc dost vyjasnilo. To, že to dosud neudělal, může mít své vysvětlení

.
Souhlasím s tím, že pokud by Pavela měl a zveřejnil svůj průkaz, předešel by argumentaci druhé strany. Ta by pak mohla přijít s něčím dalším. Myslím, že pro lidi, kteří se o to zajímají a nebo později zajímat budou, by to mohlo být důležité. Chápu ale, že pro něj osobně i pro spoustu lidí tady to žádný význam nemá.
Také nějaké oficiální vyjádření od některé z autorit kláštera by také, myslím, nebylo nedosažitelné... jen můj názor, nemám opravdu s řešením podobných věcí zkušenosti.
RouQuan zřejmě není, jak tu Pavela psal ©aolinské Judo. Zde je videjko...
http://www.youtube.com/watch?v=qT1bXFqnP2s
Jisté prvky toho, co je na videu se dají v SDL-taiji rozpoznat.
A k otázce "magic qigong" - možná může být zajímavá stránka
http://www.royaladmiral.co.uk/Qi/Site/index.htm
SDL nikdy neřekl, kde se jeho "spontánní qigong" vzal. Z toho, co říkal se dalo vyvodit, že se u něj jednoho dne objevily určité schopnosti a také, že to je staré nejméně 7000 let. Kolega z výše uvedených stránek je také z HK, také žije v UK, také měl spoustu slavných učitelů (které nejmenuje). Tvrdí, že je jediným člověkem, který má právo to v Evropě provozovat. Podle popisu, který na stránkách je, si troufnu tvrdit, že se oba systémy nápadně podobají.
nextslave alias Milan Krejcir
.... zatím mám jména jen dvě

třeba jich jednou budu mít tolik co SDL