Je to otřesné video, na druhou stranu, je přesné a ukazuje jak to chodí v reálu:
- žena měla velké štěstí, nůž měl krátkou čepel odhaduji 8-10cm, naštěstí jsou životně důležité orgány ukryty o pár cm hlouběji
- muž bodal a ne řezal (krkavice), díky krvi na rukách mu nůž klouzal
- útočník byl v částečném afektu (v počátku videa reagoval na někoho přítomnost zvednutím hlavy)
- "obránci" nebyli profesionálové, báli se sami o život (obrácení agrese proti nim), jejich kopy nedokázali ohrozit útočníka (ani jednou ho nekopli do hlavy).
Já myslím, že díky okolí žena přežila, přestože reagovali nedůsledně a trvalo nějaký čas, než útočníka oddálili. Obávám se, že běžně to lidé přecházejí či, a to je mnohem horší, stávají se diváky, jako by to byl film v TV, kde hrdinu zabijí, ale herec žije dál !!!
Lidé nejsou připraveni na krizové situace (znají je jen z TV) a proto reagují , jak reagují. Paradoxem je, že čím větší dav, tím je menší pravděpodobnost, že někdo zasáhne - proč, já, ať ji pomůže někdo jiný, já nejsem profesionál, strach, že tu situaci nezvládne - tak radši nedělají nic.
luen píše:Genesis píše:Lada píše:http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=video&file=man_stabs_ex_girlfriend.flv chlap se na ulici vrhnul na expritelkyni a vic jak 70x ji bodnul nozem. Nakonec to dopadlo relativne "dobre" (prezila to)...
Pokusy kolemdoucích byly dost naprd

, ale zas na druhou stranu se alespoň snažili nějak pomoct, celkem bych se dnes totiž nedivil kdyby rychle otáčeli všichni zrak a upalovali domů
Hned jsem si při tomhle vzpoměl na semináře v Olomouci s Láďou Matulou a Naiou kde se tohle řešilo a trénovalo.
já to nechápu, to neumí kopnout normální fotbalovou kopačku do ksichtu nebo to byl jako nějakej terminátor? se divimže přežila, to vypadalo jak kdyby se jí snažil uříznout hlavu a ten cyklista mě dostal, ji tam nechal svalit se a nijak jí nepomoh

Nikdy se nespolehejte na to, ze vam nekdo pomuze!!! Vidite sami jak vypada "pomoc"!? A to se ti joudove snazili ac je z meho pohledu jejich "pomoc" spise poza ... Nechapu klucik ma v ruce tyc a nic, ostatni kopaji a nic ... lidi jsou neskutecny lamy. Uz aby se vymyslel lek na motorickou impotenci!!!