luen píše:jeikob píše:tak že vyzrálej tedy člověk ,kterej si je plně vědom toho co lidi učí a má určitou zodpovědnost
Stacilo napsat jednu vetu
Kluku problem je ale uplne nekde jinde. Ty sis tohle jeste sam nevyresil, nejspis uz ani nevyresis a chces, aby tu zodpovednost za tebe prevzal tvuj ucitel

Jenze takhle to milej zlatej nefunguje. To si vyres ty a nechod s tim na trenera. Tento pristup povazuji za mor TBU.
Problem je v tom, ze na TBU vetsinou chodi lidi, kteri nemaji koule a pak se musi schovavt za velka jmena a zaklinaji se tajnejma technikama, ktere nelze prelstit ...
Hele Kubo ja te nepotesim, co jsi zazil na sk8 parku, neni ona ulice o ktere mluvim ja

Tim padem je muj pristup krapanek jinej

[/quote
mám pocit,že se nemůžem domluvit .dám příklad nedávno ve zprávách bylo že v brně učí sebeobranu člověk ,kterej aby zastrašil kluka co měl konflikt s jeho synem vytáhnul do lesa a tam mu vyhrožoval pistolí. pak si pamatuju a znal sem pár lidí co něco dělaly a měl jsem z nich pocit ,že sou bud zakomplexovaný a navíc tím testosteronem přetejkaj .tedy maj ho víc než zdrávo a k tomu krapet militantní názory. a mám ten pocit že plno lidí co se věnuje bu a bs k tomu má víceméně sklony ,druhej extrém k těm čajíčkářům a hipíkům

nemá to z koulema a zodpovědností nic společnýho.a co se mně týká tak opravdu bejt wong fei hungem v plánu nemám:) jde spíš o mladý lidi .
no bohužel skejtaparku tedy přesně řečeno štvanice sem si užil až na konci kariery dva roky a pak bum přišla leukemie. jinak před tím pět let na ulici na letný u kyvadla, merkurie,nová scéna ,pasáže. tak že o konfliktní situace nebyla nouze ruzný ochranky ,taxikáři ,podivno typové,rozčílený lidi ale největší nepřátelé skinhedi a spartanský fanoušci rok 95 to bylo peklo . každej den skoro utočili na letnou lahve,dlažky ,mi se bránili skejtama. nejhorší ale bylo když jel člověk sám noční a zkalenej.
zažil jsem teda ne v tramvaji,ale když jsem vystupoval na jiřáku z metra za chvili je člověk na zemi a kreje si hlavu. s lidma jako oni to bylo tak že když člověk nevyhrál tedy že ten skin už se nechtěl prát ,nebo neutekl tak hrozilo ,že ho seřežou a dokopou na zemi. jo pak semo tamo konflikty a bitky v klubech a v létě když se jezdilo na závody mimo prahu ,ale tak za to sme si mohli dělali sme bordel a balili místní holky.
takže jistě to asi není zkušenost srovnatelná s lidma tady .ale co jsou bitky ,kde jde o zdraví vím.a že to někdy nedopadlo tragicky také vděčím že sem dělal nějakou dobu karate .jo žadný kopy ve výskoku či v postojích.ne jen jsem uměl občas uhnout ,něco vykrejt a praštit. jo a co se týká skejtování tak když jezdíš na plno tak taky často padá člověk.ale ne na žíněnku .ale na schody,beton,zabradlí plechový rampy a ono to někdy bolí mnohem víc než rana pěstí. a je to také o tom umět potlačit strach.třeba sjet poprvé kolmou rampu

no nic jsem si aspon zavzpomínal