ukropcany píše:To určite áno... no ak si si to meral sám v posteli s testerom, tak potom ju máš ešte o niečo nižšiu, pretože na spoľahlivé odmeranie je treba holter, ktorý máš aj počas spánku a ten Ti to odmeria spoľahlivo.
Makoto píše:Zdar,
nasel jsem na webu Milose Skorpila (asi nemusim predstavovat) 2 zajimave clanky k tomuhle tematu.
Behejte "naboso"
O bosych nohach a peti prstech
zipule píše:Makoto píše:Zdar,
nasel jsem na webu Milose Skorpila (asi nemusim predstavovat) 2 zajimave clanky k tomuhle tematu.
Behejte "naboso"
Makoto kupoval jsi ty fivefingers po netu? Nebo sis je byl nekde zkusit?
Makoto píše:zipule píše:Makoto píše:Zdar,
Behejte "naboso"
Makoto kupoval jsi ty fivefingers po netu? Nebo sis je byl nekde zkusit?
Ja to risknul pres web bo nejblizsi prodejna byla tusim nekde v Klatovech v tej dobe. Nastesti pri me stali vsichni bohove, takze vse ok. Ale jinak souhlas, ze je lepsi si to vyzkouset na vlastni chodidlo. Prave zminovana Jindrisska ulice v Praze ma velice dobre jmeno. Kamarad si to tam take kupoval a byl spokojeny s prodejcem. Vse vysvetlil, sam je nosi, takze vi o cem hovori.
A nenech se zviklat temi pochybovacnymi recmi. V drtive vetsine je to od tech, kteri FF nikdy nenosili a jen o tom nekde slyseli a cetli. Jak jsem tu uz psal, vyuzivam sluzeb jedne fyzioterapeutky, ktera mi rekla svuj nazor az pote, co si FF koupila a vyzkousela. A jeji nazor je, ze je to lepsi nez ty polstrovane boty, ktere tlumi vsechno mozne. V jednom z poslednich cisel casopisu Run jsem uz videl podobne boty i od Nike ci Adidas....takze osobne si myslim, ze tohle bude budoucnost behani. Navrat ke korenum. Dobre se o tom pise prave ve vyse zminovane knize Born to Run, ktera vysla i u nas v cestine. Skutecne podnetne cteni, ted to louskam. Je vsak potreba to brat tak, ze jde o uplne jinou techniku behu, jinak riskujes zraneni.
zipule píše:Nosis do toho ponozky? Nebo se to da naboso, aniz by sis nejak odrel nohy?
ty už jsi tak aktivní v jejich obhajování, že si snad začnu myslet, že ti za to něco platí, muheheMakoto píše:A nenech se zviklat temi pochybovacnymi recmi. V drtive vetsine je to od tech, kteri FF nikdy nenosili a jen o tom nekde slyseli a cetli. Jak jsem tu uz psal, vyuzivam sluzeb jedne fyzioterapeutky, ktera mi rekla svuj nazor az pote, co si FF koupila a vyzkousela. A jeji nazor je, ze je to lepsi nez ty polstrovane boty, ktere tlumi vsechno mozne.
No jistěže, když vidí, že to lidi budou kupovat, tak se přece neošidí o svůj kus koláče na trhu, ne?Makoto píše:V jednom z poslednich cisel casopisu Run jsem uz videl podobne boty i od Nike ci Adidas....takze osobne si myslim, ze tohle bude budoucnost behani.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků