Pali píše:Neviem, či je ten malý taký nepolapiteľný, či by si mali tí dvaja doplniť odvádzacie techniky![]()
http://www.youtube.com/watch?v=t8qwUfokwcE

fireballl píše:Poprípade, ak si boli vedomí, že ich niekto natáča, tak sa možnoaj báli urobiť niečo tvrdšie.

hellas píše:pro příznivce thajského a barmského boxu
http://www.fighthymn.net/2010/07/muay-t ... hting.html

ozz01 píše:No k tomu videu s Poldy,chlapi zkošeli jste někdy zvládnout byť i 60 kilového opilého,či najeteho chlapa?Ještě když se toho dotyčného nemůžete skoro dotknout,nepřál bych vám vidět to papirováni,a riskovat postavení mimo službu za nepřiměřený zákrok,na víc když se na vás dívá spousta očí,a v době kdy má každý mobil s foťákem....

ozz01 píše:No k tomu videu s Poldy,chlapi zkošeli jste někdy zvládnout byť i 60 kilového opilého,či najeteho chlapa?Ještě když se toho dotyčného nemůžete skoro dotknout,nepřál bych vám vidět to papirováni,a riskovat postavení mimo službu za nepřiměřený zákrok,na víc když se na vás dívá spousta očí,a v době kdy má každý mobil s foťákem....

hellas píše:ozz01 píše:No k tomu videu s Poldy,chlapi zkošeli jste někdy zvládnout byť i 60 kilového opilého,či najeteho chlapa?Ještě když se toho dotyčného nemůžete skoro dotknout,nepřál bych vám vidět to papirováni,a riskovat postavení mimo službu za nepřiměřený zákrok,na víc když se na vás dívá spousta očí,a v době kdy má každý mobil s foťákem....
Sranda je, že tohle na fotbale nigdo neřeší. Viz např Brno na Kladně. Fízli se securiťákama to dohromady mydlijó hlava nehlava a nikoho to netankuje

martinYT píše:ozz01 píše:No k tomu videu s Poldy,chlapi zkošeli jste někdy zvládnout byť i 60 kilového opilého,či najeteho chlapa?Ještě když se toho dotyčného nemůžete skoro dotknout,nepřál bych vám vidět to papirováni,a riskovat postavení mimo službu za nepřiměřený zákrok,na víc když se na vás dívá spousta očí,a v době kdy má každý mobil s foťákem....
Výše uvedený příspěvek mi mluví z duše, prostě ti co nikdy nesloužili tak neví, hold to tak člověk musí brát. Už jsem se z takovými musel pákrát tahat a není to žadná legrace.... Jinak lovu zdar.

TongPo píše:martinYT píše:ozz01 píše:No k tomu videu s Poldy,chlapi zkošeli jste někdy zvládnout byť i 60 kilového opilého,či najeteho chlapa?Ještě když se toho dotyčného nemůžete skoro dotknout,nepřál bych vám vidět to papirováni,a riskovat postavení mimo službu za nepřiměřený zákrok,na víc když se na vás dívá spousta očí,a v době kdy má každý mobil s foťákem....
Výše uvedený příspěvek mi mluví z duše, prostě ti co nikdy nesloužili tak neví, hold to tak člověk musí brát. Už jsem se z takovými musel pákrát tahat a není to žadná legrace.... Jinak lovu zdar.Jo aha, oni nechtěli riskovat problémy s eventuelně nepřiměřeným zákrokem, tak to je něco jinýho...
Ze stejnýho důvodu se ho asi taky pokoušeli nacpat do kufru, nebo si ho nechali utýct, že?
To že některý lidi ze silových složek "umí" a některý ne, je holej fakt. Ale rozhodně to není důvod k tomu, omlouvat na základě nějakých alibistických teorií naprosto zmršenej banální zákrok
![]()
Jinak jestli někomu dělá potíže 60 kg ožrala nebo fetka, tak to má fakt blbý... Jen by mě zajímalo, jak pak řeší stejnej, ale 100 kg případ? Volá URNu?

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků