caesare_borgia píše: i kdyz kde jsou ty doby, kdy jsme chodili na trenink s Tomanem sami
Those were good times

Anebo, když jen kvůli nám dvoum jezdil Tomáš Podhorský asi 120 km jedna cesta kvůli jednomu tréninku

caesare_borgia píše: i kdyz kde jsou ty doby, kdy jsme chodili na trenink s Tomanem sami
Toman píše:caesare_borgia píše: i kdyz kde jsou ty doby, kdy jsme chodili na trenink s Tomanem sami
Those were good times![]()
Anebo, když jen kvůli nám dvoum jezdil Tomáš Podhorský asi 120 km jedna cesta kvůli jednomu tréninku
MED píše:Toman píše:caesare_borgia píše: i kdyz kde jsou ty doby, kdy jsme chodili na trenink s Tomanem sami
Parkrát jsem tam s váma cvičil pod Tomášem. Zpětně musím říct, že mi dal skvělý základ. A za to, že za váma do Prahy jezdil má můj obdiv.
To Chrobi
Andre je v pohodě - je tam ale ještě BIGBOY
kamiwaza píše:4 pan Makoto
PS Můžeš porovnat výuku u Vacirků a Fernanda
MED píše: teď chodím k Fernandovi - potkali jsme se tam.
caesare_borgia píše:MED píše:Toman píše:caesare_borgia píše: i kdyz kde jsou ty doby, kdy jsme chodili na trenink s Tomanem sami
Parkrát jsem tam s váma cvičil pod Tomášem. Zpětně musím říct, že mi dal skvělý základ. A za to, že za váma do Prahy jezdil má můj obdiv.
To Chrobi
Andre je v pohodě - je tam ale ještě BIGBOY
... co pere Kimono jednou za 3 mesice a mezi treninky mu slozi jako pelech pro psa na zadni sedacce
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků