Nanjing 1937

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

ma redakce vice moderovat diskuzni fora?

ne
12
38%
ano
20
63%

Celkem hlasů : 32

Příspěvekod Anonymní » čtv 20. říj, 2005 17:48

Jendis píše:
Anonymní píše:niektore z anonymnych reakcii som pisal ja...dufam, ze uz je to lepsie, ked viete kto som :lol: :lol: pretoze internet vobec nie je anonymne medium.... :mrgreen:

Vážně????Mně přijdete jeden,jako druhej... :wink:

Ať si totiž myslíte cokoliv,lidi se tu celkem znají,k těm přezdívkám většinou dokážeme přiřadit xichtík.... :wink:

:lol: :lol: :lol: to urcite....
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 20. říj, 2005 18:53

Mysli si,co chceš...mně osobně je to úplně volný...lidi,se kterýma se tu bavím nejvíc,znám,takže asi tak. :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » čtv 20. říj, 2005 18:59

Anonymní píše:Jendis - ALEEE netrep - jedine o kom sa vie co je zac je Iwan, komik pavela, a obcas ked sa tu objavi pan. machacek /ten jediny ma moj obdiv pretoze fakt nieco robi a nekeca -vid pavela a jeho cinske *** /
Mozem si sem dat zajtra konto kde napisem ze som zorro a pol roka sem pisat ako zorro potom sa z niekym pohadam a budem pre zmenu jingfou ... co z toho bude pre teba jasnejsie ??? Pre mna si anonym aj ty - co mam z toho ze tam mas napisane Jendis a kopec hviezdiciek za to ze sem casto pises ???

Jedinej,o kom víš něco Ty....takhle si to měl napsat.Kdybys používal hlavu,viděl bys,že mám vyplněnej profil,odkud už se dá někam dostat.Lidi z fóra se taky potkávaj osobně,ať už na seminářích,na trénincích,nebo jen tak(a vůbec nemluvím o tom,že si lidi daj telefon,spicha....odkaz...ale je jasný,že s nějakým anonymem se každej až tak bratříčkovat nebude).....že jsem pro Tebe anonymní,mne ani tak nepálí,protože nejsi člověk,se kterým bych si toho měl tolik říct....protože neumíš slušně diskutovat(aroganci a jízlivost za slušnost nepovažuju)....nestojím o to,nějak moc se bavit s lidma,jako jsi Ty....nemáš mi co dát...kapišto....to je to,o čem mluvím.... :wink:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 20. říj, 2005 20:34

Anonymní píše:Jendis - ALEEE netrep - jedine o kom sa vie co je zac je Iwan, komik pavela, a obcas ked sa tu objavi pan. machacek /ten jediny ma moj obdiv pretoze fakt nieco robi a nekeca -vid pavela a jeho cinske *** /
Mozem si sem dat zajtra konto kde napisem ze som zorro a pol roka sem pisat ako zorro potom sa z niekym pohadam a budem pre zmenu jingfou ... co z toho bude pre teba jasnejsie ??? Pre mna si anonym aj ty - co mam z toho ze tam mas napisane Jendis a kopec hviezdiciek za to ze sem casto pises ???

jezismarja, ty jsi ale ***
PS - ostatnim se omlouvam za vulgarnost, ale on by ten chudak jinak nerozumel.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 20. říj, 2005 22:44

2Anonym: pořád si nerozumíme a přitom si nemyslím že by to bylo proto že bys mě nechtěl pochopit, jestli si zvládnul přečíst muj dlouhý příspěvek.Zkusím to tedy jinak:
Moje BU, to co a proč cvičím já, s popravami a násilím vůbec nesouvisí, naopak cvičím proto abych takovým věcem dokázal zabránit, u sebe i u druhých.A stejný motiv má většina lidí co cvičí BU co znám.Pochybuji že tvůj motiv je jiný?
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » pát 21. říj, 2005 1:36

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 14:09, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 21. říj, 2005 2:11

Jmenuju se Pavel Frost,36 let váha 90 kilo teď jsem v Pekingu, v Květnu se vrátím do prahy a jsem ochoten ti neanonymně nakopat prdel i za přítomnosti Iwana i p.Macháčka ty ***. Navrhuji využít sparringový prostor a čas který poskytuje škola FengShanShi ale můžeš navrhnout i jiné místo a termín. Můžeš ukázat,jestli si za tím napadáním stojíš,ukážu ti takovou čínskou ***, že budeš mít vlastní hlavu ve své ***,kam ostattně patří ty *** :twisted:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 21. říj, 2005 6:32

Je docela smutný,že se vůbec bavíme na tohle téma.....že lidi sami nemají soudnost,že jim chybí základy slušnosti,že vůbec mají tu potřebu psát tak,jak píšou.....trošku to nechápu....
Je mi jasný,že někdo si prostě nesedne,že některé názory mohou druhé provokovat,nicméně,pořád to není důvod k takovým výtokům,jaké jsou tu k vidění.
Hodně se mi líbí,jak to začal dělat Picard,který moderuje japonská boj.umění:

http://www.bojovaumeni.cz/bu/modules.ph ... &start=140

Sjeďte dolů na příspěvek lowa a rozy..... :wink:

To je mnohem lepší,než když se příspěvek "jen" smázne.
Jasně,spousta z nás občas nejde pro nadávku daleko(viď Pavelo :wink: ),ale tady trošku prezentujeme sami sebe....a je-li příspěvek o ničem a plný výronů,je zbytečný,aby tu vůbec byl.

Neříkám,že je nutný,abysme spolu všichni kamarádili,souhlasili...o tom to není.Ale Snad je samozřejmé,že se spolu dokážeme bavit na úrovni,diskutovat.....urážky a osočování nic neřeší,jen otráví lidi,co sem chodí.
A za další,i když se tu potkám s někým,koho prostě "nemůžu"...a stává se to....pořád se s ním přece mohu bavit slušně...nebo na něj,koneckonců,nemusím reagovat vůbec :wink:
To je to vážně tak těžký???????????
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pát 21. říj, 2005 7:15

Jendis: sorry ale víš, že já nikdy nadávat nezačínám, ke slušným lidem se chovám slušně . Na hrubej pytel hrubá záplata.Ten anonym si začal a když je hrdina ta ať to dokáže... :twisted:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 21. říj, 2005 7:23

No jo,jenže je z toho pak začarovanej kruh(ten mi nadává,tak mu to vrátím...a už to jede)......neber to jako výčitku,je to jen konstatování....na nějaký nadávky já osobně prostě nereaguju....ten člověk mi za to nestojí.....(znáš to,"bav se s volem o sobotě,když jde v pátek na porážku")...a nehodlám sklouznout na stejnou úroveň,jako nějakej anonymní hulvát... 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod bojovaumeni.cz » pát 21. říj, 2005 8:25

- na cetne navrhy jsme anketu upravili, aby byla neutralni (to, ze redakce je proti cenzure, ovsem pro rozumnou, slusnou a konstruktivni diskuzi, je jasne)

- tento thread se opet zacina zvrhavat do vulgarnich vylevu osobniho charakteru. prozatim jsme "vyhvezdickolvali" vulgarismy. jakekoliv dalsi sproste vylevy budou okamzite mazany, prip. bude cely thread zamknut.

- uvazujeme o zverejnovani IP adres anonymnich sprostaku

- dalsi zajemci o moderatorstvi dalsich sekci - hlaste se redakci!
redakce bojovaumeni.cz
bojovaumeni.cz
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pavela » pát 21. říj, 2005 9:40

Jendis, máš pravdu. Redakce, takhle je to mnohem lepší, navíc je to vytečkovaný docela legrace, jak v nějakym reality šou :lol:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

ty brďo...

Příspěvekod wushi » pát 21. říj, 2005 12:59

začína sa to tu hezky vyostrovať...tak že by som ja zbehol za nemenovaným "majstrom" a nakopal mu prdel?!?! ba,ba, to bude super zábava...
4jo - človeče, máš celkom drsňácky štýl prejavu, som zvedavý, ako dopadneš v realite s pavelom...btw, vôbec sa ho nezastávam, len že má už čo-to za sebou a svojho času v číne som videl, že na sebe maká, tak neviem...apropó, čo cvičíš ty?
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod JAQ » pát 21. říj, 2005 13:02

Chlapci,... kurna uz si dejte PEACE...
JAQ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Panda » pát 21. říj, 2005 13:18

2 Jo-s tou dialízou se moc díváš na Vyvolené, nemyslím si že by měl Pavela problémy s trensplantovanou ledvinou :lol: :lol: jestli něco opravdu považuji za vrchol slabosti, jsou to anonymní výhružky.Vyzívám tedy anonymně vítěze ať se věichni konečně trochu pobavíme 8) 8) Boha jeho tohle už snad ani nejni možný :lol: :lol: :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 21. říj, 2005 14:46

Chlapi,jediná možnost(pokud se to nebude rovnou mazat) je ignorovat tyhlety "hrdiny"......nereagujte na ně...ať si kecaj......ono je to po čase přejde,když se nedočkají žádné reakce......vůbec žádné.... :wink: :!: :idea:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 21. říj, 2005 17:04

pavela - wushi - si verite chlapci nejak moc, hlavne ty pavela co si pamatam raz si takto skakal a nedopadlo to pre teba moc dobre - co to citam jedine silacke reci tu ma pavela a teraz wushi. Nejak tu nic ine nevidim. Tak o com sa to vlastne bavite chlapci ?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » pát 21. říj, 2005 17:15

Jendis - to je od tebe pekny ,ze me tu uvadis jako odstrasujici pripad :evil: :D :D
Ne ,mas pavdu ,takhle je to lepsi ,ja jsem se uz primo v tom prispevku omluvil za tu vulgaritu vuci Low ostatnim,a pak znova po smazani....
Kdyz nekdy to ale jinak nejde.... :lol:
Roza
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 22. říj, 2005 3:33

Anonymní píše:pavela - wushi - si verite chlapci nejak moc, hlavne ty pavela co si pamatam raz si takto skakal a nedopadlo to pre teba moc dobre - co to citam jedine silacke reci tu ma pavela a teraz wushi. Nejak tu nic ine nevidim. Tak o com sa to vlastne bavite chlapci ?
To jsou všecko kecy, aby si se z toho vykroutil, myslim to smrtelně vážně a jestli nemáš naděláno tak výzvu přijmi. Jestli máš, tak řekni mámě ať tě jde přebalit.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 22. říj, 2005 10:01

jo pavela ok - jenom ty a ja - zadny svedkove - zadnej sparing jak si namyslis ... na to nebudu mrhat energii na to jsi moc srakota. Jediny kto tu furt prudi jses ty - ok mas to mat sem ti to uz napsal jenom kamaradickove se o pavelu boji a tak to furt mazou. Snad si nemyslis, ze ked nekoho vyzves tak se s tebou utka jak vul u tveho kamarada v telocvicne. Nebude to jak tvuj posledny "zapas" tak to se pletes ja na takove saskarny nejsem. Nebudu s tebou o tom uz dal mluvit do kud nebudes v cechach nema to vyznam. Kdyz tu budes tak neni problem. Jo jsem presvedcenej, ze kdyz budes takto prudit tak tych nakladacek si vyslouzis nekolik chlapecku.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně