TOP INSTRUKTORI BOJOVYCH UMENI A SPORTOV NA SVK A V CZ

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod RBR » pon 03. dub, 2006 18:09

player píše:RBR : rad bych ten zaznam videl, zel nedisponuju CT4, nebylo by v tvych silach to nahrat a pak prsknout na net?( ...?;)

Mám to nahrané. Bylo to mawashi holení přímo zespodu do brady. Hlava mu odlétla dozadu. Borec si hned lehnul. Byl viditelně otřesený, ale úplně vypnutý nebyl. Čelist z toho co bylo vidět asi vyhozenou neměl. Nevypadalo to na to, že by něco přihrával. Záběry jeho ošetřování byly vystříhány, takže těžko více soudit.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pon 03. dub, 2006 18:15

Low píše:rbr: jseš si jistej že je největší? nevíš kolik těch členů má ?

největší organizace karate na světě – IKO 1 (přes 12 mil. členů ve 125 zemích) - a ten údaj je dost starej, poslední dobou se kyokushin raketově rozrůstá.. jen že jsem to slyšel jinak ale osobně je mi úplně jedno jestli nějaká organizace má 10 nebo 10mil členů.

To o sobě tvrdí oni. :wink: Kolik členů skutečně mají netuším a je mi to jedno. Určitě mají své stránky a tam se nezapomenou pochlubit. Osobně k nim nepatřím, sleduji je jen z dálky, mám tam pár kamarádů.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » pon 03. dub, 2006 18:17

rbr: já jen že to zase zavání jedinym karate na světě, a co wkf nezná není karate.. nedivil bych se kdyby jich bylo řádově míň.. ale je fakt že naprostá většina karatistů neví že něco jako jinej styl existuje..
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně