Začátky

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Toman » čtv 07. zář, 2006 11:36

OYE: You´re welcome. Ale asi si mne nepochopil... tohle se tam konat nebude. Doufam ze to kluci ohlidaj.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Toman

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 11:41

Poslouchej me je uplne jedno jestli me nekdo hlidat bude nebo nebude,pokud me nekdo chce urazet,musi pocitat s nasledky,stejne tak jako kdyz urazim ja,tak POCITAM S NASLEDKY!!Jestli tam bude placena telocvicna tak klidne pockam az sni vyjde VEN,nechce to moc casu na pesti vyrizeni veci s tygrikem,bude to otazka chvilky!
ps:Sem dost starej na to abych prijmul svoji odpovednost takze me nepis ,,kluci ohlidaji,,!!
Nejlepsi BOJOVNIK,nejhezci klucina a proste BEST of BU
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 07. zář, 2006 11:59

Nechtěl sem do toho šťourat, ale nedaváš mi na vybranou. Pokud se budeš takhle snažit tak můžeš taky všechno posrat dřív než něco začne. Uvědom si laskavě že na toto fórum chodí i třeba policajti co se zajímaj o BU a rvačka je trestnej čin. Tak si prosím tyhle svoje osobní věci řeš někde jinde a nezatahuj do toho ostatní. Bylo by to od tebe ohleduplné.
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Toman

Příspěvekod luen » čtv 07. zář, 2006 12:10

OpenYourEyes píše:Sem dost starej na to abych prijmul svoji odpovednost takze me nepis ,,kluci ohlidaji,,!!

OPRAVDU...??? Tak se podle toho, ale začni chovat!!! Zatím se tady jen střídavě do všech navážíš a jako jedinej si tady nezaregistroval fakt, že o to nikdo nestojí! Chováš se jak malej, ublíženej klučina, kterej si myslí, že bu.cz jsou stránky vhodné k psychoterapii! Zahltil si tyto stránky svejma VEJ©PLECHTAMA, ale jinak ... jedinej tvůj výsledek je, že tě nikdo nebere vážně!!!

Začni se projevovat normálně a nebo ti doporučuji vyhledat psychologickou poradnu :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 12:20

Toman píše:rvačka je trestnej čin.

§202 TrZ, následně pak i §221,222 :D (doufám, že na §219 to nedotáhnete :? ).
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Toman

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 12:20

Ehm :No ako tak citam tak ty si poriadne jebnuty!! Uz prestan s tymi kokotinami. Lebo raz dostanes tak na hubu a na ksicht ze uz ani tie tvoje oci neotvoris. MAGOR!!!!!!!!!!-Kdyby to nekdo nechapal,tohle sem nikomu neposilal,tohle je prisevek ktery me poslal TYGRIK,viz VYSE!

Ja nikomu v predeslych vetach nenadaval(dokud neprisel tygrik)Vis ne jen rvacka je tresty cin ale i pomluva,vis ze za pomluvu nebo urazku se da vysoudit mnohem vic nez za rvacku!!
STOJIM SI ZA SVYM!Kdo me chce pomlouvat,musi byt pripraven nest nasledky tak jak je to psani v knize Shaolin :

A martial artist has to take responsibility for himself ...

Myslim ze to mluvi za vsecko...
Naposledy upravil OpenYourEyes dne čtv 07. zář, 2006 12:36, celkově upraveno 1
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » čtv 07. zář, 2006 12:25

OpenYourEyes píše:Poslouchej me je uplne jedno jestli me nekdo hlidat bude nebo nebude,pokud me nekdo chce urazet,musi pocitat s nasledky,stejne tak jako kdyz urazim ja,tak POCITAM S NASLEDKY!!Jestli tam bude placena telocvicna tak klidne pockam az sni vyjde VEN,nechce to moc casu na pesti vyrizeni veci s tygrikem,bude to otazka chvilky!
ps:Sem dost starej na to abych prijmul svoji odpovednost takze me nepis ,,kluci ohlidaji,,!!

No nechtěl jsem na tebe už reagovat protože jediný způsob jak tě lidi donutí k rozumu je tak že budou ignorovat ty nesmysly co plácáš, ale:
Zamyslel ses někdy nad tím proč ať se objevíš na kterémkoli fóru (viz třeba Ronnie.Cz, a to že jsi to byl ty nám nevymluvíš, stačí si zkontrolovat IP adresu kterou tam nechal admin s tou co si tu nechal v prvních příspěvcích ty, případně si počkat na 16tého a porovnat fotky toho kluka s tebou) tě lidi nemají rádi?
I kdybys měl tisíckrát pravdu , pokud ji budeš podávat tak arogantně tak tě nikdy nikdo nebude mít rád.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 12:26

OpenYourEyes píše:Ehm :No ako tak citam tak ty si poriadne jebnuty!!

To platilo mně? Proč, prosímtě?

"dostanes tak na hubu a na ksicht ze uz ani tie tvoje oci neotvoris"
Nepochybuju, že bys to zvládl, ale budeš pak menší blb? Jestli máš jediné argumenty ve svých pěstech, tak je to jen otázka času, kdy to někdo otočí.

"A martial artist has to take responsibility for himself"
Bude trvat ještě pekných pár let, než pochopíš, co tahle věta znamená.
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Panda

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 12:32

Je mi jedno jestli tady na tom webu me ma nebo nema rad nekdo,protoze vam stejne dojde ze i pres muj arogantni pristup mam PRAVDU!Krom toho lidi co me znaji me respektuji a ty co me znaji opravdu dobre me maji radi ,protoze vi ze kdyz neco reknu ,neni to bez ducha blbost coz se o vetsine lidi tady rict neda(viz tygrik)protoze jediny prispevek co do discusse umi dat je nadava lidem,kteri mu nic neudelali!!Mozna proto ze o danem tematu nic nevi ale aby to neviapdalo blbe tak neco napise...[/i]
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

graver

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 12:34

Gravere tentokrat si to prepiskl,cti poradne,to nebyl VZKAZ PRO TEBE,to byl vzkaz co tady TYGRIK poslal ME,a na ktery sem tak ostre reagoval !!!
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Tyrman » čtv 07. zář, 2006 12:36

Toman: Naprostej souhlas!

OYE: už si konečně uvědom, že mistra nedělá, to co umíš s rukama, ale to co umíš s hlavou. (tim nemyslim, že někomu sekneš čelíčko).

Včera jsem potkal někoho, kdo jsi mohl být klidně ty. Seděl jsem po tréninku na Cole a pouštěli tam fotbal. Nějakej debílek se strašnym testosteronovým pivnim záchvatem tam začal řvát "Bij Slováka do Hlavy" byl to debílek. Kdybych mu řekl: "Drž hubu ty demente." Tak by třeba vstal a měl by držky a pak by z toho byla rvačka. Takhle sem se jenom otočil a když se na mě podíval, tak jsem se mu zasmál do ksichtu a zakroutil jsem hlavou jako že ne. A víš co? Dal jsem mu najevo nesouhlas, ale nevyvolal jsem bitku. Jestli ti tady a ted řeknu, že jseš DEBIL, tak to rozhodně nebudu řešit 16. Za městem možná. Máš totiž moc velkou hubu. Podle tebe tu neni jedinej týpek, co by měl větší skill než ty. Na to že cvičíš 4 roky jseš docela odvážnej. Já ti řikám rovnou. Nesedíš mi a jestli si to budeš chtít rozdat na Brawl, tak ti řeknu NE. A když budeš mít kecy, jako že jsem srábek, tak se ti vysměnuju se stejnym výrazem, jako tomu ochlastovi. Mimoto, když jsem byl malý tele, tak jsem se dost často rval na ulici a vim, co to znamená být zraněný a taky vim, jaký je to vyrovnávat se se svým svědomím, když jsem klukovi přerazil nos kvůli kravině, i když si začal. OYE, chce to rozum a ne se vytahovat. A řeknu ti jěště něco. Vykřikováním si respekt nezíkáš, ani tim, kolik pošleš videií. Tim, že někoho dobiješ na sranda akci, tak asi moc popularity nezískáš. Navíc by se ti taky mohlo stát, že budeš mít tu smůlu a někdo, koho považuješ za sračku tady odtud, ti dá přes držku tak, že na to nezapomeneš a pak se na to tady bude vzpomínat, jakej si byl drsnák a budou se ti lidi tlemit a pak to můžeš zabalit. Takže moje rada je: Brzdi.

Zdarec Tyrman!
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: tiger

Příspěvekod tiger » čtv 07. zář, 2006 12:36

OpenYourEyes píše:Aha :!: Takze todle byva vyzva na Full Contact sparring BEZ HELMY A RUKAVIC?Sestnactyho te cekam tygre a uvidime ,jestli mas jen pusu nebo aji skill,aspon takovej jako mam ja :!: :!: Nadavat pres net umi kazdej,sesnastyho si povime kolik mi toho reknes do oci....

Vecer ti semka poslu odkaz na neco na zamysleni... :!: :!:

Kamo ty si fakt neni cisty. Ty ako myslis ze moja osoba by mala o com s tvojou osobou?? Sa preber. Taki ako ty neznamenaju v mojom zivote absolutne nic.
Zi vo svojom svete a nechaj zit inych v nasom svete. Ok? A prestan sa hrat na nepremozitelneho si uz dost trapny ale naozaj dost. S pozdravom Tygrik. 8O 8O 8O 8O
tiger
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: graver

Příspěvekod graver » čtv 07. zář, 2006 12:48

OpenYourEyes píše:Gravere tentokrat si to prepiskl,cti poradne,to nebyl VZKAZ PRO TEBE

No, když nequotuješ ani neoslovuješ, tak to jde dost blbě poznat. Ale na tom, co jsem ti napsal, to nic nemění, ne?
4Tyrman: znáš to přísloví o tom házení perel? :D
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

off topic

Příspěvekod Angus » čtv 07. zář, 2006 12:52

Prosím admina o vymazání příspěvků mimo téma v tomto threadu nebo jejich přesunutí do jiného. V tomto tématu nebylo zrovna moc šťastné se vyjadřovat k 16. Založte si na to třeba téma OYE vs. world nebo něco podobného :roll:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 12:58

Uz ju tam mas,tak mi piste at se nenudim :lol: 8) :lol:
OpenYourEyes
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 07. zář, 2006 13:03

Obrázek
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » čtv 07. zář, 2006 13:11

Toman píše:Obrázek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod gravarg » čtv 07. zář, 2006 17:13

e mi jedno jestli tady na tom webu me ma nebo nema rad nekdo,protoze vam stejne dojde ze i pres muj arogantni pristup mam PRAVDU!Krom toho lidi co me znaji me respektuji a ty co me znaji opravdu dobre me maji radi ,protoze vi ze kdyz neco reknu ,neni to bez ducha blbost coz se o vetsine lidi tady rict neda(viz tygrik)protoze jediny prispevek co do discusse umi dat je nadava lidem,kteri mu nic neudelali!!Mozna proto ze o danem tematu nic nevi ale aby to neviapdalo blbe tak neco napise...[/i]

Ty kráso, mě jebne :lol: :lol: :lol:

Jak se řiká : Dřív sem měl jen jednu malou chybu, byl sem trochu namyšlenej. Ale teď...teď už sem dokonalej :lol:

A jak se řiká na mym domovskym portále : Ty seš takovej KILLERNOMERCY (to jako že "zabiják bez slitování") a chodíš si sem zvedat svuj už tak dost vysokej ID :D

Nedalo mi to, ale taky sem musel přispět svou malou OT do mlýna :)

EDIT : Nebylo by dobrý zas otevřít topic OJE vs. zbytek světa? Ať nezasíráme jiný topicy :?:
Nebojuješ pro čest - bojuješ abys vyhrál.
gravarg
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Tyrman » čtv 07. zář, 2006 17:24

Naprosto souhlasim z Gravargem.

Kdo bude mít potřebu něco s OYE řešit a obráceně, tak to může postnout tam. jinak se nám to tady bude hemžit OT v threadech, který byly dost mírumilovný a kde se lidi nemůžou vyjádřit, protože ta pokakaná diskuze na téma OYE je nekonečná. Takže Admine pls, otevři téma OYE vs...myslim, že se tim nic nestane. Anebo dej YOEmu Banána, protože to co tam nahlásil jak fakt už nebetyčná debilita.

Dík.

Tyrman
!!Fuck Ego!!
Tyrman
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod OpenYourEyes » čtv 07. zář, 2006 17:24

Ten uz tady je :lol:
OYE vs AONSF :lol: :lol:
Vsichni zvani ...
OpenYourEyes