P píše:Jendis píše:4 P a PC - klucí,klídek.....Sice do TaiChi vůbec nevidím,takže respektuju názor PC,který asi ví,proč píše to,co píše. Na druhou stranu P neměl problém se ukázat na setkání BU.cz se zbraněma,což je (konkrétně pro mne) také nějaké měřítko.
Diky nacelniku, ze ses me zastal![]()
V pohode, ja to beru tak, ze si kluci jako PC, pm, luen a dalsi vyssim poctem prispevku s podpisem a linkem na jejich stranky zvysuji rank u vyhledavacu. Proste soucast seo a internetoveho marketingu. Brat vazne vsechno co tu napisou asi nejde a troufam si rict, ze to ani tak nemysli
Samozrejme kvalitni a slusny prispevek je nejlepsi marketing
P píše:
Nabidl jsem jen jeden z moznych uhlu pohledu na to, proc je tady na foru tolik prispevku, jako je prave ten tvuj. Pokud nekdo pise tolik zbytecnych postu z jinych duvodu, necht to tak je.
Uvedl jsem te jen proto, ze lidi zves k sobe do skoly casto. Kdybych napsal, ze tady na foru jsou jini prispevatele, kteri take castou nekoho zvou, tak by stejne bylo jasne o koho jde:-)
Prijd, natoc, publikuj na youtube.
Jedeme hrozne offtopic, PC i ty mi prosim piste na sz, pokud by bylo jeste neco. PC uz se tady za pleveleni tohoto topicu omlouval, tak ted jeste ja. Vsem sorry.
P píše: ja to beru tak, ze si kluci jako PC, pm, luen a dalsi vyssim poctem prispevku s podpisem a linkem na jejich stranky zvysuji rank u vyhledavacu
pm píše:ted koukam, samej editovanej prispevek.... hmmm... proc
luen píše:
Ahoj Hanz, kdyz ockovani proti zloutence, tak jedine vakcinu twinrix - neni v tom zbytecne zadnej bordel a skutecne radu let tato vakcina funguje bez vedlejsich ucinku (u tech novejch vakcin budes tester a to je na prd).
Jendis píše:luen píše:
Ahoj Hanz, kdyz ockovani proti zloutence, tak jedine vakcinu twinrix - neni v tom zbytecne zadnej bordel a skutecne radu let tato vakcina funguje bez vedlejsich ucinku (u tech novejch vakcin budes tester a to je na prd).
Dík za tip. Tohle už odkládat fakt nemůžu,mám doma děcka a nerad bych něco "donesla a podaroval je ". Sorry za OT.
¨luen píše:At nejsme OT v H.K. jedine box![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků