zorro píše:leun
Ja som nepovedal že každá technika je funkčná, ale sa nestotožnujem s názorom ukropčaného ked povie že fyzička je prvoradá to je blbosť.
ukropcany píše:Kukám, že už nemusím písať... ďakujem páni...
4zorro - zajtra kľudne dobehni o 20:30 na Prokofievovu na MT a môžeš mi predviesť ako ma technikou bez kondície uťaháš... (toto ber prosím ako vyslovene priateľské vyjadrenie, nie ako vyhrážku, alebo niečo podobné. Fakt si to rád nechám ukázať... žiadna irónia.)
Emanuele píše:Hele co si myslíte o té fámě že čínani mají v krvi BU?®e jako cvičenci v menším čase dosáhnou lepších výsledků?
zorro píše:No vidím že odvaha ti nechýba len by som bol zvedavý, čo by si mi ukázal ty hrdina
ukropcany píše:8ONechápem ten nabrúsený tón...
![]()
![]()
![]()
Normálne «a volám aby si prišiel a skukol a posúdil sám...Potom sem môžeš kľudne písať o tom, že som chuj a trtko... Libor v pohode mal gule na to aby prišiel... a čo sa mu stalo? Chodí s nami na box...
Ak máš pocit, že som na Teba agresívny, TAK SA MÝLI©. Keby si písal po česky, tak by som «a nevolal, ale keďže píšeš po slovensky a náhodou by si bol z Blavy, tak ma kľúdne môžeš posúdiť osobne...
ukropcany píše:Jááááááááj... no, to sa asi pohybuješ v iných kruhoch ako ja a tu pár ďalších ľudí... ja akosi nemám šťastie na to, aby mi 100kilový chlap padol len tak po jednom ťuku... ale fakt je, že musím ešte pridať na sile...zorro píše:Jendis
Ale ved nie je potrebné sa s niekym byviť 5 minut
Jendis píše:Já myslel,že tohle fórum je hlavně pro výměnu zkušeností,názorů....pro doporučení dobrých klubů a pokec lidí z jednoho okruhu zájmu....ne pro porovnávání pimprlíků......![]()
Emanuele píše:To je tvuj názor?
graver píše: Kdo si ten poměr fyzička/technika vyzkoušel v praxi, tak ví, o co jde a nemá *potřebu* o tom diskutovat. Kdo si to nevyzkoušel, nemá *nárok* o tom diskutovat.
Emanuele píše:O tomhle jestli si dobře pamatuju nebyla řeč...
zorro píše:som z východného slovenska, kedysi tu učil wing chun Prochotský pozná ho niekto a čo jeho wing chun
zorro píše:A uči ešte niekde alebo má školu lebo zdal sa byť celkom šikovný
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků