BU profil diskutujících

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod La-jia » pon 11. pro, 2006 5:18

Zajímavé, děkuji.
La-jia
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod jeikob » sob 30. pro, 2006 19:03

Ještě za totáče od 11 do 16 karate v odíle tesla žižkov.Výborný trenér v mladí žižkovký rváč pak boxoval a když se objevilo karate tak byl jeden z prvních .Pak mne to pustilo a skoro 8 let skateboard street u rampa závody.a asi bych jezdil do ted kdybych neonemocnel leukemí a neprodelal transplantaci kostní drene.Nyní až se ješte dorehabilituju tak mne laká klasický wing chun. Wushu,kung fu jse mi vždycky líbilo a když jsem byl kluk tak tu nebylo.Ani ne tak kvuli bojum ale estetice pohybu a tradici.Ale jelikož je agresivní doba a plno lidí je ochotnejch se prát jen když do nich nerad vrazíš v metru.Tak mi přijde wing chun idealní tradice plus určitý sebeobraný potenciál. A kde by mne v praze vzali i když mám trochu zdravotní handicap?Co jsem koukal tak na stránkách maji požadavek uplné zdraví
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 30. pro, 2006 20:08

jeikob píše:Ještě za totáče od 11 do 16 karate v odíle tesla žižkov.Výborný trenér v mladí žižkovký rváč pak boxoval a když se objevilo karate tak byl jeden z prvních .Pak mne to pustilo a skoro 8 let skateboard street u rampa závody.a asi bych jezdil do ted kdybych neonemocnel leukemí a neprodelal transplantaci kostní drene.Nyní až se ješte dorehabilituju tak mne laká klasický wing chun. Wushu,kung fu jse mi vždycky líbilo a když jsem byl kluk tak tu nebylo.Ani ne tak kvuli bojum ale estetice pohybu a tradici.Ale jelikož je agresivní doba a plno lidí je ochotnejch se prát jen když do nich nerad vrazíš v metru.Tak mi přijde wing chun idealní tradice plus určitý sebeobraný potenciál. A kde by mne v praze vzali i když mám trochu zdravotní handicap?Co jsem koukal tak na stránkách maji požadavek uplné zdraví
Hlavně pomalinku a vklidu, zdraví je to nejcennější...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » sob 30. pro, 2006 21:42

pavela píše:
jeikob píše:Ještě za totáče od 11 do 16 karate v odíle tesla žižkov.Výborný trenér v mladí žižkovký rváč pak boxoval a když se objevilo karate tak byl jeden z prvních .Pak mne to pustilo a skoro 8 let skateboard street u rampa závody.a asi bych jezdil do ted kdybych neonemocnel leukemí a neprodelal transplantaci kostní drene.Nyní až se ješte dorehabilituju tak mne laká klasický wing chun. Wushu,kung fu jse mi vždycky líbilo a když jsem byl kluk tak tu nebylo.Ani ne tak kvuli bojum ale estetice pohybu a tradici.Ale jelikož je agresivní doba a plno lidí je ochotnejch se prát jen když do nich nerad vrazíš v metru.Tak mi přijde wing chun idealní tradice plus určitý sebeobraný potenciál. A kde by mne v praze vzali i když mám trochu zdravotní handicap?Co jsem koukal tak na stránkách maji požadavek uplné zdraví
Hlavně pomalinku a vklidu, zdraví je to nejcennější...

No ono je to už skoro deset let co jsem po té transplantaci.Mám akorát trochu ztuhlejší svaly které se snažím rehabiltací uvolnit a až na tom budu líp chci pozvolna začít cvičit a mohu začit treba sestavama
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na bojová umění a sporty obecně