Hlavně pomalinku a vklidu, zdraví je to nejcennější...jeikob píše:Ještě za totáče od 11 do 16 karate v odíle tesla žižkov.Výborný trenér v mladí žižkovký rváč pak boxoval a když se objevilo karate tak byl jeden z prvních .Pak mne to pustilo a skoro 8 let skateboard street u rampa závody.a asi bych jezdil do ted kdybych neonemocnel leukemí a neprodelal transplantaci kostní drene.Nyní až se ješte dorehabilituju tak mne laká klasický wing chun. Wushu,kung fu jse mi vždycky líbilo a když jsem byl kluk tak tu nebylo.Ani ne tak kvuli bojum ale estetice pohybu a tradici.Ale jelikož je agresivní doba a plno lidí je ochotnejch se prát jen když do nich nerad vrazíš v metru.Tak mi přijde wing chun idealní tradice plus určitý sebeobraný potenciál. A kde by mne v praze vzali i když mám trochu zdravotní handicap?Co jsem koukal tak na stránkách maji požadavek uplné zdraví
pavela píše:Hlavně pomalinku a vklidu, zdraví je to nejcennější...jeikob píše:Ještě za totáče od 11 do 16 karate v odíle tesla žižkov.Výborný trenér v mladí žižkovký rváč pak boxoval a když se objevilo karate tak byl jeden z prvních .Pak mne to pustilo a skoro 8 let skateboard street u rampa závody.a asi bych jezdil do ted kdybych neonemocnel leukemí a neprodelal transplantaci kostní drene.Nyní až se ješte dorehabilituju tak mne laká klasický wing chun. Wushu,kung fu jse mi vždycky líbilo a když jsem byl kluk tak tu nebylo.Ani ne tak kvuli bojum ale estetice pohybu a tradici.Ale jelikož je agresivní doba a plno lidí je ochotnejch se prát jen když do nich nerad vrazíš v metru.Tak mi přijde wing chun idealní tradice plus určitý sebeobraný potenciál. A kde by mne v praze vzali i když mám trochu zdravotní handicap?Co jsem koukal tak na stránkách maji požadavek uplné zdraví
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků